10

Анонимен

преди 6 години

Доколкото чета процедурата е спазена - минала е телк и е констатирано увреждане. То не за всяко нещо се дава пенсия, така че не виждам от какво се оплаква жената. Отделно тя съзнателно е в състояние с увреждане на база на взето решение да дари бъбрек, не е станал някакъв инцидент или заболяване. Не че й е по-леко заради това, но едва ли си е мислела, че ще се подмлади като си дари бъбрека

9

адвокат

преди 6 години

съдия пита свидетеля:-Казвате, потърпевшия нищо не може да прави, да се храни, да се движи, страшни болки и страдания.... добре де, поне може ли да държи дистанционното на телевизора, телевизия гледа ли? -а, може, може да държи дистанционното и гледа телевизия :)

8

Йода

преди 6 години

Един таксиджия взима към 500лв ТЕЛК пенсия... 2-3 заболявания...Реално, трябва държавата да въведе детективи, които да заснемат и изобличават псевдо-нуждаещи се... Може да се помисли да задължат работодателите да наемат освен тайландски масажистки и украйнски сервитьори и моряци и българи с намалена работоспособност

7

Анонимен

преди 6 години

До Бай Иван...Това че работят не означава че трябва да работят а че нямат друг изход след като държавата им отказва пенсия.Или сме по мислещи за поданиците си от развитите страни.Нали видяхте как мисли...жената си отиде за това че не може да си доплати за операцията.Дано да не дава Господ да попаднете в същата ситуация...друго ще приказвате.Когато е да си напълнят джобовете депутатите променят закони,но за здравето на населението не си мръдват пръстите...зер къде е техният келипир...

6

Анонимен

преди 6 години

Независимо от този случай, ясно е едно - трябва МАСОВА и РЕАЛНА препроверка на всички издадени ТЕЛК-ове... И нека не си крием главите в пясъка - фалшивите телкове се издават от лекари българи, които получават пари за това. Също така има и немалко здрави българи, които обаче се водят с ТЕЛК. Срам.

5

Анонимен

преди 6 години

"бабата" е решила с един куршум да удари два заека!

4

Анонимен

преди 6 години

Добре,нали преди време драмата беше,че малкият Байрям ще умре.Баба му го спаси в последният момент ама сега пък бабата не се чувствала добре.Еми и майка ми има проблеми със здравето- след една възраст е неизбежно.

3

Анонимен

преди 6 години

В България е пълно с такива дето получават инвалидна пенсия за заболявания,които не им пречат да си вършат работата.Има даже и бизнесмени.

2

Няма проблем

преди 6 години

Случая не заслужава коментари.

1

Бай Иван

преди 6 години

Че сума ти хора работят само с един бъбрек ,някои и с бъбречна недостатъчност работят ,германците да я хранят тази видна българка като дават акъл ;) !!!