20

Анонимен

преди 6 години

Божо Митрев е голем вратар- прави подаръци на всеки отбор. Няма ли други вратари и вратарчета бе. Тоя кой го държи на Герена. бай Спас ли държи толкова на него.

19

Анонимен

преди 6 години

До смех Отменен чист гол при 1-1 , не се знаеше как ще свърши мача , и защо счупихте крака на Каранга пощенци

18

смех

преди 6 години

63 м с човек повече и пак реват от нещо си ....

17

Цецо

преди 6 години

До Анонимен 17Я ми кажи какво е това "фудбол"? Да не е някакъв нов вид спорт? :))

16

Анонимен

преди 6 години

единствено ме кефят лудогорец как играят с техника себераздаване бързина сега имат мач с верея ще ги гледам от начало до края защото деиствително гледам фудбол а вие си гледаите цска и левски с фудбол от на баба ми времето

15

до номер 1

преди 6 години

Предпочитам да живея в най-изостаналото село в България, вместо в Сухата река, Люлин или Хаджи Димитър, откъдето са и 90% от феновете на Левски!Много е смешно, когато почнете да наричате останалите хора селяни, при положение, че гореизброените квартали са такива обори, в които нормален човек не би живял!Колкото до публиката - защо Сектор Б за пореден път беше полупразен, а голяма част от агитката на Левски беше в Сектор А?Защо не си напълните поне веднъж сектора, страх ли ви е от нещо?

14

Анонимен

преди 6 години

Да живее боби михаилов иначе тия повече и една няма да имат при това лягане на цска това по наредено здраве му кажи честита купа левски ловеч

13

ФИНАЛА СЛАВИЯ-ЛЕВСКИ

преди 6 години

ФИНАЛА СЛАВИЯ-ЛЕВСКИ БЕШЕ ЯСЕН ПРЕДВАРИТЕЛНО! ТОВА СА ПЪРВИТЕ ДВА КЛУБА, КОИТО ПОДКРЕПИХА БФС И МАХЙЛОВ НА ИЗБОРИТЕ! НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ПОЛУЧАТ НАГРАДА!

12

Анонимен

преди 6 години

Депутатинът-син на л.бовника на Боко-Стефан Апостолов ли беше футболния съдия?Колко хиляди баща му е дал,за да го направи международен футболен съдия,а колко е платил,за да стане депутат,от къде ги има един селски кмет-питате ли се?

11

MaйMyнaтa

преди 6 години

До БългаринЧел си чел, и прочете ли как се казва вратаря на цска

10

Анонимен

преди 6 години

Ало заварчика да попитам реално ли бихте или и ти си от феновете на левски ловеч де и герена не знаят дее не видяхте ли че ви легнаха значи че *** ча е нагласен а честито левски ловеч

9

Кругер

преди 6 години

Обертан ТИТАН!

8

Анонимен

преди 6 години

Фен клуб левски ловеч да нее празник че гърмяхте преди малко

7

Българин

преди 6 години

Четох, четох.. чак накрая мернах едно българско име - Божидар Митрев.Това е то вече българското първенство - няколко нормални, една тумба чалгопитеци и чужденците.

6

Cowhunter

преди 6 години

Всичко е нагласено Уефски да вземе купата, нарочно отстраниха неудобния Ботев.Най-смешното първенство :)))

5

наблюдател

преди 6 години

Сега всички на финала ще са за СлаБия без левскарите! СлаБия, СлаБия, СлаБия - стискаме ви палци, колкото и да сте слаби!

4

Стар Левскар

преди 6 години

Първо заварчикът да научи граматика ! Второ Левски показа , че може да сломи конгломератите от Литекс , макар и съдията да опазваше това ! Друг е въпросът , че със Славия мачът ще е по-тежък....

3

Браво!

преди 6 години

Браво на партия ГЕРБ, под чиято ръководна роля и лидерство, спортът и в частност футболът започна да излиза от дълбоката криза, в която го вкара правителството на Пламен Орешарски! Хората отново разпознават Вечното Дерби. Отново се вълнуват от спортните резултати. Отново мислят повече за физическа активност, отколкото за наркотици и други вредни неща.България се възражда, всички го виждаме!Браво!

2

Заварчик

преди 6 години

Гледах последните 18 мин на мача...Тия ако са фудболисти това значи че аз сьм трактор.

1

Анонимен

преди 6 години

Докато имаше софийско жителство, тоя хибрид нямаше публика на стадиона