117

Анонимен

преди 6 години

Ima pari za ohrana na sobstwenika na tozi sait sashto:X

116

Емигрант

преди 6 години

България дава 1,75 млн. евро за Сирия, но 20 000 за клапа на българка, която цял живот е работила за тази държава и е плащала осигуровки няма....Г-н Борисов, сега разбирате ли защо напуснах тази хуманитарна държава и няма да се върна????

115

факт

преди 6 години

Навсякъде по света, вкл. и най-богатите страни, всеки ден умират хора, тъй като няма пари за скъпоструващо лечение. Свиквайте! Така е устроен светът. България е част от света. Не сме някакво изключение.

114

Анонимен

преди 6 години

Пари за субсидия има, но за хората няма.

113

Бръчков

преди 6 години

Герберащината води до тук ! След още 2-3 мандата в парламента ще има само роми.....Гласувайте за Тиквеника !!!!!!!!!!!!!!!!!

112

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БУДА НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ СА СЪУЧАСТНИЦИ В УБИЙСТВОТО НА ТАЗИ ЖЕНА БЪЛГАРОУБИЙЦИ И БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ!!!БУДА ПЪХНА БЮДЖЕТА НА ЗДРАВНАТА КАСА В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ А ДЯНКОВ Е ОСЪДЕН УСЛОВНО ЗА ТОВА! И САМО ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ ОТИВАТ ЗА ЗДРАВЕ ОСТАНАЛОТО ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА ДУПКИТЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БУДА!

111

Анонимен

преди 6 години

Любопитно е да кажат от болницата, колко пари струва една сърдечна операция, явно по-малко от 15000 , но всичките пари ги взима болницата, под различни форми, а ако е клапа, ти я слагат и на другия ден си вкъщи, няма за болнично легло и допълнителни услуги да приберат пари.

110

Мунч

преди 6 години

До АнонименБаща ми свърши от пневмония, 1978г., 2-ра гр. б-ца, П-в; нямали били антибиотик. Бях по разпределение в Сев. Б-я; на втората аптека в П-в намерих съотв. антибиотик.

109

Българин

преди 6 години

Има пари за поддържане на най-големият в Европа на глава от население полицейски апарат, има пари за хиляди охранители на футболни агитки от наркомани, има пари за охрана на бездарни политици и т.н. и т.н. Няма пари за живота на 40-50 българи имащи нужда от горните процедури...! Моля ти се БОЖЕ ББ- намеси се....!!!!

108

JRS

преди 6 години

До MENПрав си. Но кой ли, да чуе твоят глас? Ние, гражданите, сме гласът на разума в стадо с ***, тръгнало на поход срещу нас.

107

Закривай "Държа

преди 6 години

В друг сайт писаха, че в болницата не е имало необходимата клапа, ама ако се бяха намерили и платили парите съм сигурен, че много бързо щяха да я намерят и поставят клапата!Изродска "държава"... дайте да я закриваме с овреме, че б*х тая мъка писна ми на к**а!!!

106

JRS

преди 6 години

НИЩО НЕ СТРУВАТЕНИКАКВИ ПАРИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕНИКАКВО ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ

105

Анонимен

преди 6 години

Офф, добре че си плащам здравните осигоровки. Винаги ще може да разчитам на държавата.... /с

104

Без коментар

преди 6 години

Възмутително!!! Начинът по който се съобщава новината е ужасяващ, сякаш е нещо съвсем естествено...а финалът...циничен...да се готвят останалите, с подобен проблем...до края на годината остават осем месеца...тик-так...ужас!!! И това се случва в 21 век, в страна, член на ЕС...За финанси ли става дума, за морал ли....

103

Joko

преди 6 години

Здравната ни система яе превърнаха в цинична търговия с живота на хората !

102

Възмутен

преди 6 години

Оставка и съдебна отговорност на всички по веригата- министър /КА/, зам.министър и шеф на надзора в НЗОК/ЖН/ и служители от НЗОК, лекари допуснали това и 78 имащи участие в тази за мен умишлено причинена смърт на жената с безразличието си..! Убийци!

101

n

преди 6 години

Срам ме е че живея в такава страна, управлявана от пожарникар и физкултурник. Хора без срам и съвест. Ти умираш, те ти обясняват , че това са европейските ценности. Крадат де що е останало и пак ти обясняват колко много са направили за Бг. Да найстина много , толкова много . че вече пояти ни няма, като народ. Сега и здравеопазването окрадоха , края е близо. Пенсионерите първо. Младежите , който има малко ум в главата да бяга тук е мафията и няма прошка.

100

Анонимен

преди 6 години

Един ден като паднат от власт ще бъдат съдени за ГЕНОЦИД над собствения си народ.

99

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Лари/На ничия съвест няма да тежи ,просто защото те нямат такава.При тях съвестта е заменена с личен и най-вече финансов интерес.Просто добре са се вслушали в думите на Хитлер ,който казал преди похода на Изток "Войници ,освобождавам ви от това ,което простите хора наричат съвест"

98

Fallschirmspringer

преди 6 години

До младен//За съжаление сте прав.По принцип такава е и целта на демократичния-неолиберализъм,човека просто е средство,което винаги може с лекота да се жертвува,ако пък почине още по-добре,спестява средства на НОИ на здравната каса ,изобщо държавата ще почувствува финансово облекчение.Имаше такава мантра в началото на необратимия неолиберален преход , а именно "Здравето е стока", ами щом е стока живее този ,който може да я заплати , а който не, поема към отвъдното