137

***

преди 6 години

ГЕНОЦИД

136

Поп Богомил

преди 6 години

До Анонимен 130Средностатистическият българин яде свинско със зеле. Едните ядат свинското, а другите зелето. Тези, които нямат 20 "бинки" за клапа са тези, които ядат зелето. И нямат, понеже парите им отиват за свинското на първите. Трудно ми е да ти го обясня по-простичко. Понапъни и ти малко единствената си гънка.

135

Анонимен

преди 6 години

Ааааа, бали викахте една година по улиците, ела Бойко да ни спасиш от Ореха. Спасявай ни. И той спасява, като ви трепе като мухи.Ще умирГате от радост, че няма да живеете в този Рай България, но няма да плащате крадливите сметки на Топлофикация, Сифийска вида, надути лекарства и отровни храни.А и ще се кефят младите, родителите и бабите им ще умират рано, няма да пречат и гризат бюджета на Бижеството.Да не забравите да ги изберете за 4 път! Реки от мед и масло текат вече, чакат се от бира и вино

134

Човекът се съсипа

преди 6 години

Като чул за случая, Борисов се разревал.

133

????

преди 6 години

До макНе са ни виновни евроатлантическите ценност. Бил съм в Дания, здравеопазването е пезплатно. Оделно, че ако си работил 5 години средно-квалифицирана работа, 20 000 лв. няма да са ти проблем. Виновни сме ние, че търпим мафията-държава-режим да ни цеди. Аз не вярвам, че през 89 година изобщо някой е сдал властта. И те като теб - "нали скачахте..."!

132

мак

преди 6 години

Нека изповядващите европ. и евроатлантически ценности политици се изкажат за здравеопазване в България и конкретно за тази трагедия. Щото като ги слушаш, всичко е 6, дори оправяме западните Балкани. Съчувствам на семейството на тази жена.

131

до 102

преди 6 години

Кога ще дойде този ден ? До тогава нито българи , нито държава ще има.

130

Берлин

преди 6 години

Ето затова аз не живея в България.

129

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ=убийци!!!

128

????

преди 6 години

Заблудените .... социалисти ли са, комунисти ли, бесепари ли .... така ли не разбрахте, че властта-режима в България не се е сменил през '89. Така ли не Ви стана ясно, че БСП, СДС, ГЕРБ, АТАКА, ДПС, НДСВ, ВОЛЯ, ПАТРИОТИ и т.н. ... са едно и също нещо на едни и същи хора - да Ви забаламосват през медиите... Не Ви ли стана ясно, че докато всеки един не се опълчи срещу нередностите, няма как да живеете достойно! А, бачкате за без пари, знаете за "врътките" на "шефа", карате по надупчените пътища..

127

Анонимен

преди 6 години

Тоя народ що пари дава по мобилни оператори, гориво, спа хотели... частни домове за десетки милиони(вътре с всякакви глезотии)... абе карай да е весело. Та, нема едни 20 бинки за една клапа.

126

Поручик Балканец

преди 6 години

Тези възрастни хора работиха по 40 години и плащаха данъци. Днешните политици отраснаха с парите от тези данъци. И сега политиците казват на тези хора:"Мрeте бе! Безплатен обяд няма!"Господи, що за народ сме?!

125

Анонимен

преди 6 години

Наскоро Боко проливаше крокодилски сълзи! Няма ли пак да си повдигне рейтинга?

124

Анонимен

преди 6 години

Но затова пък даваме 1,5 милиона евро на Сирия!

123

Лекар

преди 6 години

До фактПрав си приятел, случва се....лекар съм в Германия, слагаме клапи на 90 годишни!

122

ГЕНОЦИДЪТ

преди 6 години

стана агресивен и всеки ден!

121

Възмутен

преди 6 години

Трябва да се търси ПЕРСОНАЛНА отговорност! КОЙ е отхвърлил предложението да се заплащат тези клапи на нуждаещите се? КОЙ разпределя парите в НЗОК? КОЙ ?!!!

120

ПРЕСТЪПНИЦИ

преди 6 години

Нали Бат' ви Бойко парите не го интересуват! ПРЕСТЪПНИЦИ! Кого ли не ОХРАНЯВАТ, возят си тлъстите *** в бронирани коли и пет пари не дават за тия, от които са взели парата за подлия си животец в лукс и сигурност! ОСТАВКА на Министрите на здравеопазването и финансте!

119

????

преди 6 години

Бачкайте им още за парче хляб... През 2006 г., като започнах работа, заплатата ми беше 800 лв., след 6 месеца ми я качиха на 1500 лв. /помислих си - най-накрая България върви напред/. Сега, 2018г., за същата позиция - 1000 лв. Цените на храните /не съм ги сравнявал/ са поне двойно. Едни сносни обувки/маратонки/ са минимум 180-200 лв. Данъци /пътищата са под всякаква критика/, здравни осигуровки /статията е показателна/, ток /постоянно прекъсва, увеличават, намалят напрежението/, вода /не се пие

118

Анонимен

преди 6 години

хубаво гледайте геноцида и продажните му защитници, скоро идва реда на всеки да се заклещи в паяжината.