10

Не може

преди 6 години

Не може да отказвате отказ от парно, това е скандално.Не може да сме обвързани със съседите - които най-много крадат.Не може ОС еднолично да решава как да се разпределя сградна.Не може да смятате за отопляема кубатура тераси, балкони, тоалетни и стаи -в които няма лири, външни стени. Окачените тавани намаляват кубатурата.Такса мощност е една температура на първи кръг, след това е вече затоплена вода.Такса сградна да се плаща на квадратура, 50 кв. 10 лв. 80 кв. 20 лв. 100 - 130 - 50 лв.

9

Мдаа

преди 6 години

При мен една тръба не минава през апартамента ми от общите части.В същото време много съседи са усвоили тръби в апартаментите си и не плащат повече сградна инсталация.1. Сградна трябва да е символична 10 лв. ако си отказал услуги парно2. Нови сгради масово са усвоили стълбищни тръби, там им слагате макс сградна.3. Имам ценрален топломер - и пак плащам топлина влязла в сградата, и на крадците.4. Проверки зима на незаконни хъбове, и подови отопления, съседи са направили цели мини станции.

8

se

преди 6 години

Най важното е да се премине на месечно отчитане и практиката с прогнози да отпадне.Прогнози има в Еврофутбол но тук прогнозите са с цел узаконяване на кражба.Много тарикати свалят радиатори и ги подменят с други.А съседите плащат прогнозната кражба.И защо ?Защото на топлинните счетоводители не им пука.Една уродлива схема от чиновници и лапачи.

7

Анонимен

преди 6 години

Тази е една калинка, говори празни приказки. Китайците чакат и ще им писне да се занимават с калинки и ще инвестират другаде, както германците, руснаците и всички инвеститори. Оборудването стои, мандатът и заплатите си вървят.

6

МНЕНИЕ

преди 6 години

Имам Българите за Сериозни и Нормални Хора .Но да отидеш да се Жалиш на Теменужка Петкова ,за Цената на Парното , е меко казано Мазохизъм .

5

Анонимен

преди 6 години

Загубата на Общинското дружество и че НИКОГО, НИКОГА НЯМА ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ ОТ ОБЩИНСКИТЕ, ДЪРЖАВНИ, ВОЕНИ,И ДР. БЮДЖЕТНИ СГРАДИ РАЗХОДИТЕ ЗА ОТОПЛЕН. И ЗАГУБИТЕ.ВСИЧКО Е НА ЧАСТНИТЕ ИМОТИ

4

Анонимен

преди 6 години

Вместо да опаковат панелките с безполезен стиропор, от който единственият резултат е завъждането на мухъл, управляващите да бяха дали тези пари за промяната на сградната инсталация от вертикална в хоризонтална, много по-голяма полза за хората щеше да им, всеки щеше да си знае реалното потребление.

3

Анонимен

преди 6 години

До2 руснаците без пари да дават горивото. Топлофикация ПАК ще е на загуба.Защото " формулата" при изчисляване е частните имоти да изплатят общинските.

2

Анонимен

преди 6 години

и аз щях да ги изслушам ама какво ще направя е друг въпрос ще си плащат като араби и това как и след няколко месеца с тока ще стане

1

Анонимен

преди 6 години

Айде сега изкарайта пак руснаците и Путин виновни ............заради корупцията и некарърността на БГ-управляващи!!!