16

Wind

преди 6 години

Никакви пари не трябва да им се дават! Да съдят компанията с добавките и с тези пари да си покрият глобата!!! Достатъчно години имаха, какво чакат още?!? Или като по време на комунизма, все на държавата да чакаме?!? Айде стига толкова!

15

Анонимен

преди 6 години

ДА СЕ РАДВАТ, ЧЕ ДОЛАРА ПАДНА! :DДА ВЗЕМАТ ЗАЕМ ОТ ЛИХВАРИ :D

14

Анонимен

преди 6 години

ДА ОТИВАТ В БРАЗИЛИЯ С ПО ДВА КУФАРА И ЩЕ СЪБЕРАТ ПАРИ СПРАВКА .....ОНЯ ОТ КНЕЖА

13

BG

преди 6 години

До SsСигурно са завели дело срещу доставчика и има вероятност да го спечелят /това последното не означава, че ще вземат някакви пари/, ама докато се разгледат всички доказателства, докато се разпитат всички свидетели, като се отложат няколко пъти делата заради "заболели" от ответника, както знаете при нашата съдебна система си минавата годините - ей така. А глобата трябва да се плати до 18 Юни.

12

Кокаин Боевски

преди 6 години

Аз знам един начин да изкарате тези 250 000, ако не ви хванат, де...

11

Некъф

преди 6 години

До BeckerВсеки търси лесния спорт и за това децата ни са заприличали на ***!

10

Некъф

преди 6 години

Не, че федерацията няма пари, а просто от щавене пари не останаха. От най-малкия треньор до старши треньорите всичко е за бесене. Дори парите отпускани за децата крадат кирливите пигмеи.

9

-

преди 6 години

НС и няколко коли от тези които возят гнусните *** на политици да отидат на продан и парички ще има. Така или иначе не им трябва охрана , та нали са избрани от народа, за какво им е охрана , да ги пази от народната любов ли?

8

Анонимен

преди 6 години

Тогава, ако си спомням беше казано, че някакъв доставчик продал протеин на отбора, които съдържал стромбичка! Е логично е да се осъди този доставчик за продажба на стероиди и да плати лично глобичката!

7

Анонимен

преди 6 години

Търсители честните турчета които ви нагиздиха със медали ?

6

Анонимен

преди 6 години

Един въпрос - тези пари ще отидат по сметката на Световната федерация по щанги, същата тази федерация, която казва кой е зобил и кой не е, нали така?

5

Анонимен

преди 6 години

Тъпчат състезателите с анаболи, а сега аз да им плащам глобите - алоуууу Вие добре ли сте. Утре друг ще се моли за неговите глоби пред кат например, че го спрели пян - я стига, слезте на земята ве. Тия управници тотално изтрещаха ...

4

Анонимен

преди 6 години

И аз мен ми пратиха честитка, че съм минал със 150 км/ч през зона 90, ама кълна се, километража показваше 89км/ч. От Форд са виновни! Километража им не работел като хората! Та сега ще ви напиша сметката по която ако искате да ми преведете парите, че иначе оставам без кола.

3

Ss

преди 6 години

Ами да съдят производителя на добавката!

2

Анонимен

преди 6 години

Държавата отново е абдикирала!

1

Becker

преди 6 години

Кой интелигентен родител би си изпратил детето да тренира щанги? Нямаме нужда от подобни спортове. Нека парите отидат за волейбол, плуване, ски, тенис, тенис на маса, бадминтон, шах, велосипедизъм...