147

ДМХ

преди 5 години

Земята и Слънцето са огромни генератори на енергия- петрола е излишен, ,вреден,убийствен,сатанистки.....Ако я няма нуждата от петрол ,нямаше да има нито един ***.

146

Анонимен

преди 5 години

Хайде "рУслямци" защитете това, което е назащитимо.

145

голям майтап

преди 5 години

руските плъхове водят войната от бункерите скрили се като зрители на умните американски ракети..ха.ха

144

Анонимен

преди 5 години

До ..Световните медии, не са твоят най силен аргумент.Опитай пак.

143

Анонимен

преди 5 години

До рУснака.Къде са и какво пречи на рУските ракети?

142

Черешката на тортата

преди 5 години

Китайците и индийците -общо 3 милярда гърла-кандидат шофьори и тепърва се учат да правят и карат коли .При сегашни изчисления петрола на арабите свършва до 40 годинини ,и ако не се допуснат новите технологии за енергия ще трябва да се дупчи в Арктика ,но там руснаците са хегемони .При едно увеличаване на нефта Русия ще дръпне силно напред.

141

"-"

преди 5 години

Без подкрепата на САЩ евреите са обречени.В Израел това се знае от всички политици и висши воени в генералния щаб на Изроел.Това беше една от причините за рязкото затопляне на взаимоотношенията между Израел и Русия по времето на Обама, който не криеше откритото си презрение срещу евреите и лично срещу Нетаняху.Днес, в лицето на Тръмп, Израел има мощен съюзник, но в рамките на оставащите две години на Тръмп и политическата криза в Израел.Каквото има да става ще става в близките две години.

140

Руснака

преди 5 години

"На крива ракета и космоса и пречи" Руска поговорка!

139

точо

преди 5 години

Кой сега е 1? Таковаха майката на арабите и изведнъж Израел се оказа заобграден от иранци.Ами така е в природата празно няма.Лайн.ата дето Обама и Хилъри ги изакаха с т.н. арабска пролет дълго ще миришат най-вече на евреите.Расте цяло поколение възпитано в духа на ИДИЛ.Несъмнено след години ще колят евреи и бели където ни набарат. Връщане назад няма.

138

..

преди 5 години

Чудя се защо продължават да пишат /БТА/ отдолу, при положение, че на целия свят стана ясно, че публикациите в "световните масмедии" се пишат от CIA.А самите публикации са толкова абсурдни, че повече от това едва ли има на къде.Така и не разбраха, IQ-то на американската популаця няма нищо общо с IQ-то на хората извън хамерика.

137

Анонимен

преди 5 години

НАТО обкръжават Русия отвсякъде и Русия ще хапе. Първо Крим, после Източна Украйна, сега Сирия, после Молдова и т.н.

136

Анонимен

преди 5 години

Боби, на теб просто да ти го подам, друго не виждам. Поздрави .

135

Анонимен

преди 5 години

Сирия и Кипър имат залежи на газ в Средиземно море и Турция и НАТо са хвърлили око. Англия окупира Кипър още след Берлинския договор и го подарява на Гърция след ПСВ.

134

Анонимен

преди 5 години

Гол мъж уби 3 в денонощен ресторант в САЩ. Нападателят бил облечен само с яке, стрелял с пистолет.

133

Боби

преди 5 години

До Анонимен 137Да допълня твоя постРусия има специфичен 3 годишен бюджет, като след изпълнение на 1/3 от бюджета в края на годината останалите 2/3 се допълват и/или променят ако е необходимо и се добавя бюджет за още една година. Това гарантира че големи проекти като Кримския мост или космодрумите или Силата на Сибир ще бъдат финансирани

132

Боби

преди 5 години

До Анонимен 136Газът за вътрешния Руски пазар е толкова рентабилна че РФ го ползва за да генерира ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

131

Боби

преди 6 години

До Анонимен 134ЕКСПЕРТЕАко Катар пусне тръба през Сирия - Самата Сирия ще получава за около 1000км през нейна територия тръба по 50$ за всеки 1000 кубометра ГАЗ заминали за Евопа.това е ориентировъчно 1/4 от сегашната цена която ЕС купува от РФПак ти казвам Колко ще струва самото изграждане на тръбопровода? Силата на Сибир - 2100км, 60 милиарда кубометра за година 1 Трилион рубли - 16 129 032 258$ по днешен курс

130

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

129

Анонимен

преди 6 години

От Ройтерс ли е преписана тази статия? В Дума не е имало хим. атака. Това беше чиста провокация. Сблъсък между Иран и Израел не може да има. Няма да бъде допуснат. Не преписвайте пропагандистки статии от отчаяни агенции!

128

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 136Брей, брей, брей.............то пък като гледам ТИ колко си умен..........явно въобще нямаш НИКАКВА представа от какво се състои бюджета на Русия, ама си плямпаш, колкото да не заспиш!!! Брей какви "познавачи" се извъдихте бе! 100% съм сигурен, че ВЪОБЩЕ никаква представа нямате от финанси, ама да пишете глупости сте готови! Пишете, пишете.....събирайте сребърници, защото малко ви остана! До 29 докарахте ли ги!???