27

това е

преди 6 години

Да има нужда от възпиране и тези който трябва да се възпрат са САЩ и техните марионетки ако искаме човечеството да оцелее .

26

лудост

преди 6 години

От къде на къде *** ще бомбандират суверенна държава?и даже ще се ядосват че тя се защитава вия виждате ли до какъв абсурд е стигнал света!!

25

Анонимен

преди 6 години

отдавна си задавам въпроса: ако можеше европа да НЕ ползва мечешкият газ , т.е. да има отнякъде избор на избор, ква щеше да я къдри световната бензо-газо колонка?

24

Октай

преди 6 години

До като Турция съществува в момента големи играчи не виждам в момента.....

23

цирк

преди 6 години

Какъв цинизъм,САЩ и сие създадоха тази криза и касапница в близкия изток те изпратиха терористи да свалят Асад и разрушиха Срия а сега на болните мозъци Русия им виновна,повръща ми се от тези лъжи.

22

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

Да живее САЩ, долу русия и путин!!!

21

Анонимен

преди 6 години

До 19Войната няма да е заради Русия, а заради болните амбиции на САЩ да командват целия свят!..сащ командват света отдавна. проблема през последните години идва от това, че според новата доктрина на мечката-стръвница за "великодържавие", "уникалност" и имперски олигархично-деспотичен капитализъм, стъпващ на нелиберална проформа демокрация - тя трябва да измести уса в ролята на световен полицай, за да я приемат в "клуба на големите".за чия сметка обаче това става?

20

От 23-та стая

преди 6 години

Аз много съм мислил по тези въпроси.Да ви кажа, израелците са глупави. И американците са глупави. А руснаците и французите, не че са точно глупави, а просто не мислят достатъчно по тези въпроси. Англичаните пък мислят, но те пък нямат капацитета да го измислят правилно, защото не познават ситуацията отвътре.uИ като ви казвам тези работи, това не е просто някакво моментно хрумване. Аз много съм мислил по тези въпроси!Опитвах се и да чета журналистически анализи дори. Но журналистите пък хич не

19

Анонимен

преди 6 години

Русия чий го дири в Сирия...води война, за да брани мира ли !?

18

???

преди 6 години

Още никой не е доказал, че Башар Асад е извършил химическата атака в Дума и имало ли е такава наистина!Не пишете неща, които още не са доказани!Мамка ви и журналисти платени...

17

Мисирков

преди 6 години

Да ви обадя чи Байрен ши бие Риал с 3-1.

16

Не е баш тъй!

преди 6 години

Войната няма да е заради Русия, а заради болните амбиции на САЩ да командват целия свят! След втората световна война САЩ са започнали или участвали в почти всички войни! Някоя от следващите вероятно ще им бъде последна...

15

Анонимен

преди 6 години

Русия с разни такива интриги и диверсии нищо не може да направи. Справка - нашите писачи тука ако им четеш коментарите ще кажеш че утре почва червената революция, а те 10 години са в ъгъла и само врякат от злоба и глад

14

Анонимен

преди 6 години

цирк "солей"

13

тнт

преди 6 години

Нито Русия ще застраши Израел,нито е възможно Русия да бъде срината. Ще има дипломатически игри, Иран ще се изтегли от Сирия, а на руснаците ще признаят правото да имат бази в Сирия и да не им се месят. Сирия винаги е била руска зона и ще остане такава, този път с мощно въоръжение там. И Израел предпочита да има отсреща руснаци,а не араби,с които никога не знаеш какво ще ти се случи.

12

пехотинец

преди 6 години

Базите на руските окупатори са точно на един бутон живот. Достатъчно е оператор на дронове в тексас да го натисне и нищо не може да ги спаси от тотална анихилация. Диктаторът много добре знае че е безсилен срещу 5 поколение въоръжение.

11

Анонимен

преди 6 години

Какво правят Ирански войници до границата с Израел. Това е провокация особено след като постияно ги заплашват с война. Израел си защитава родината. Нищо повече.Онея да си налягат парцалите, че Израел и САЩ ще им дойдат голям залък.

10

Дали

преди 6 години

ще са руски или американски ракетите, ние сме все едни и същи безпомощни нещастници, благодарение на ревльото Паси. Но и си го заслужават повечето, глупостта не е извинение.

9

Анонимен

преди 6 години

До 5 В България ти казаха държавниците. ТУК СМЕ С НАТО И ЕВРОПА.ТОВА Е ЯСНО ЗА РУСНАЦИТЕ.ТАКА ЧЕ Е ОТКРИТ ДИАЛОГА НИЩО НЕ Е ЗАД ГЪРБА НА МОСКВА. ТОЧКА.

8

Ха ха ха

преди 6 години

Еврейски вопли в агонията им...