36

Анонимен

преди 6 години

ПРОТИВЕН СУБЕКТ!!!! Лъжлив,мазен и противен!

35

Анонимен

преди 6 години

Най-богатите държави са с постоянно растящ външен дълг и никой не ги натиска да го изплатят някога, поне докато изплащат малки вноски. Кредиторите дори да си получат всичките пари, няма в какво смислено да ги инвестират. Всяка банкнота западна валута е дълг. Дългът в съвременните икономики е силно фиктивен заради фиатните пари, които се създават от нищото при даването на кредити. Едни числа са се увеличили в нечия банкова сметка и той сега е длъжник, реалните пари в циркулация са същите.

34

Нормален

преди 6 години

Стига с тоя Бойко бе !Като че ли тази държава е на 10 години.Който е живял повече и видял,преживял,знае и помни.А тази олигавена,плачеща и мързелива но,,много знаеща"интернет младеж трябва първо да пита,да провери и тогава да пръска слюнки.Че при тая супер слободия повечето са от ,,контингента на Вежди".Наистина не стават.Боже какви късметлии са и не го съзнават!При толкова възможности днес да не можеш да се реализираш,а само да плачеш,значи си роден аутсайдер и такъв ще си останеш-

33

Анонимен

преди 6 години

Не гледай външният дълг господин Борисов а погледни как живеят хората в страната. Трети сме били по външен дълг а на последно място по доходи и най бедните в Европа. С какво се гордееш? Другите държави с по големи външни дългове ама хората имат висок жизнен стандарт. Ти България не можеш да я управляваш така че народа да е добре.

32

До16

преди 6 години

Ти къде си живял по времето на мораториума,след това фалита на 16те банки и вторият банкрут на държавата.Ходеше ли посред нощ за ,,дефицитното" прясно мляко за децата си.Имаше ли ти или вашите спестени цял живот пари които изгоряха за 24 часа.Купуваше ли хляб от 250лева.Много бързо забравяте бе другарии прехвърляте от болната глава на здравата.Като почнат да се рушат панелките/2,5 милиона живеят в тях/пак ,,тогавашнният Бойко" ли ще е виновен.Несъм ничий фен но истината трябва да се знае.Помним

31

Анонимен

преди 6 години

Приказките на Борисов напомнят оня стар виц за тупаните дето биели в селото, че булката била честна, та сега да пиели благата ракия.А женихът си мислел - аз на оная работа си ли да вярвам или на тъпаните?.

30

Анонимен

преди 6 години

Похвала за това,н е лошо ....,,но по добре е да помислиш за вдигане на заплати и пенсии.....Или и вие ,както всички досега в България следвате дилемата ,навън добри , у нас злодеи....Поправете се и награда ще ви подкрепя във всичко...

29

До критиците и 16

преди 6 години

Стига лиги и хленчене бе хъшлаци Стига бе! Ако хвърляхте толкова усилия в образованието,възпитанието и самоизграждането си България щеше да цъфти.Аман от неудачници с претенции.Само с ,,ДАЙТЕ" не става ей пубери и евтини тр.о.л.о.ве! А ти реалисте 16 прави разлика между външен дълг итова което си написал.Тези драми които сочиш не са от 10 години,а следствие на 45 годишниият експеримент завършил на 29март 1990година к обявяване на официален ДЪРЖАВЕН БАНКРУТ.Ти къде беше тогава и как го преживя?

28

Анонимен

преди 6 години

Бил Гейтс му каза "Амейзинг, амейзинг, конграчулейшънс." Бил Гейт се почувства беден и малък пред българския външен дълг.

27

Анонимен

преди 6 години

Точно защото има статистики. И то не герберски, платени от Борисов. Не само продължаваме да сме на последно място в ЕС по доходи. Вече водим и по смъртност.Европейският доклад отпреди няколко месеца беше ясен. А мама Цецка каза, че той нищо не значел.

26

ист

преди 6 години

Нисък външен дълг, нисък стандарт на живот. Основен закон в бизнеса - без кредити вложени разумно в производство няма развитие.

25

реалист

преди 6 години

БОЙКО, ОТГОВОРИ МИ САМО НА ЕДИН ВЪПРОС, ЗА КАКВО Е ИЗХАРЧЕН ДЪЛГА И С КАКВО Е ПОМОГНАЛ ЗА ДОБРОТО НА ХОРАТА? НЕ ТИ ЗАБРАНЯВАМ ДА СЕ ХВАЛИШ, СТИГА ДА ИМА КОЙ ДА ТИ ВЯРВА.

24

www

преди 6 години

ГЕРБ назначиха поради квотния принцип шеф на Евростат и е нормално да се дават манипулативни данни. Какво постигнаха трите мандата на Бойко? Първо, срив в раждаемостта с около една четвърт - 81 хиляди раждания при Станишев, вече под 60 хиляди при Борисов. Второ, външен дълг кат процент от БВП - 13 процента при Станишев, почти 30 при Борисов. Сага казват, че бил намалял?! Ама това е само в първото тримесечие и при кадър на ГЕРБ в стъкмистиката.

23

Анонимен

преди 6 години

Тази похвала е неразбираема и неубедителна !

22

Анонимен

преди 6 години

Айде стига с тия простотии "най-бедни у Европата"има си статистики и то не български ,нашата средна заплата е равна на покупателната сила на румънската и на гръцката средна заплата например!Проблем че Босивите правителства водят една изключително консервативна политика по доходите и не само,те буквално само с еврофондове строят нещо а банките са пълни с пари които така си стоят "стабилно"!Едно друго правителство С РАЗУМ ОБАЧЕ би могло да направи така щото да се раздвижат тия пари!ББ го страх!

21

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с тия, дето говореха колко много сме били задлъжнели ? Някакъв официален коментар ?

20

Анонимен

преди 6 години

А народа? На колко намаля?

19

Анонимен

преди 6 години

При толкова мед и масло което тече от чешмите, няма да е лошо га0шите в магазините да са с големи грайфери, че да не се изпребият хората по улиците.

18

Анонимен

преди 6 години

Дългът в числа може да е малък, но и все повече намалява населението, което ще го изплаща!

17

Анонимен

преди 6 години

Борисов спри с хвалбите. Ставаш досаден вече.