96

До 103 - П.Петров

преди 6 години

"Пак да гласувате за мутро=олигархията ГЕРБ+БСП+ДПС!" А за кого да гласуваме като няма други. Моля за предложения. Благодаря!

95

Анонимен

преди 6 години

Бойко не ви е виновен,че теглите ипотечни кредити за луксозни жилища,и скъпи коли!!!И вашите лични кредити са в тоя дълг!

94

Анонимен

преди 6 години

31.05.2017 , информация на БНБ !!!Брутният външен дълг на България е 34,206 милиарди евро ( 62.09 % от БВП ) !!!!!!!!!В края на май 2016 е бил 73.5 % от БВП ! Другарю Бойчо , колко изречения от доклада заличи и........... СВЕТЛИНА !!!!!!!Столипиново и Факултета ще ти се зарадват !

93

П.Петров

преди 6 години

Първенци сме и по-най-нисък доход, по най-голям процент работещи бедни, по-най висок процент съществуващи в лишения и крайна бедност, по най-висока смъртност, по май-бързо намаляващо население, по корумпираност във високите етажи на властта, по лихвен спред и лихви по ипотечни кредити.Все неща, с които ГЕРБ да се "похвалят", но удобно ги премълчават...Пак да гласувате за мутро=олигархията ГЕРБ+БСП+ДПС!

92

Анонимен

преди 6 години

Защо има външен дълг? Нали десните леваци казваха, че външният дълг означава фалит на държавата и строя? Трябва да го изплатят целия.

91

Анонимен

преди 6 години

На празни кратуни колкото да им обясняваш файдата е никаква!А зающените които пишат фаФли по темата да се факат!

90

Анонимен

преди 6 години

мухобоико смешен си жалък си със своите лъжи

89

Анонимен

преди 6 години

добре че е Пеевски и останалите олигарси да плащат големи данъци та успявате да плащате външният дълг ДА АМА НЕ ,,всички сте мръс ници там в политиката !!!! и БСП и ДПС и ГЕРБо и патриотите продажни..ВСИЧКИ сте за ЗАТВОРА . Ама народа търпи, търпи и накрая ще изригне като вулкан и тогава няма кой да ви спаси предатели . И по турко казват не е мизерствал толко народа ....

88

До 76 - Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, пак *** опорна точка. Ами прочетете Коментар 84 и ще ви стане ясно защо са ниски пенсиите. А народът обича Бате Бойко и това, че вие не го обичате няма абсолютно никакво значение. Много сте се активизирали да пишете тук, но всичко е бла-бла и вече се повтаряте безумно. Не разбрахте ли, че никой не ви вярва, колкото и опорни точки да спазвате. Успехите на ГЕРБ са видими и страхотни и затова си ги избираме. Всичко се оценява от умните хора. Само хейтърите плюят. Много сте жалки...

87

Анонимен

преди 6 години

дано ви настигне любовта на народа другарю Буда-рисов ,, също кат Чаушескъ го настигна народната любов. Дъщеря ви другарю Буда е в Америка и скоро и купихте скромно жилище за 2 000 000 долара , всичките спестени от закуски предполагам .****

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88 ,,пенсиите са им по 208 лв , баша ми ел техник цял живот , майка ми беше камериерка ! Друго какво искаш да знаеш мръ снико ?

85

Пенсионерът се изтри

преди 6 години

"Коментарът 92" до "Коментар 83 - Пенсионер" вече не се отнася за сегашния коментар на номер 83. "Пенсионерът" 83 беше написал ужасни простотии и след коментарът към него, той се самоизтри. Жалко, трябваше да прочетете какво неповторимо нещо е написал - Ха-ха-ха. Сигурно го е досрамяло...

84

Гого

преди 6 години

Най - големи отличници сме по БЕДНОСТ, по болести , по неграмотност, по корупция, по демографски срив и т.н. и т. н. .

83

Анонимен

преди 6 години

Отличници сме в гаФа "Външен дълг", Боко!

82

До 83 - пенсионер

преди 6 години

Охо, а аз си мислех, че пенсионерите са възпитани и достолепни хора от старото поколение. А този "пенсионер" пише като уличен хашлак и хулиган. Сигурно даже не е ходил на училище, а дали изобщо е работил нещо? Не така "червени". Сваляте главоломно рейтинга на БКП/БСП, а не това е целта ви. Нали? Скоро няма да има кой да гласува за вас...

81

Анонимен

преди 6 години

Па кажете и две-три думи за новата резиденция на Влади.Че остава на заден план,а си все за два милиона.

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонименнарода ви мрази другарю Борисов, родителите ни мизерстват с по 105 евро пенсия са мойте . Лекарствата са им по 45 евро на месец на всеки ...а вие другарю живеете в друга България ((((((((((((И ЗАЩО СА ИМ ТОЛКОВА ПЕНСИИТЕ ?????

79

van zant

преди 6 години

Премиерска похвала: Отличници сме в графа "Външен дълг"!А нали ние го плащаме тоя дълг бе........ти само се пъчиш и хвалиш.

78

До 81 - Ципрас

преди 6 години

Ами нека БКП/БСП възстановят ограбения и изпразнен пенсионен фонд, който беше заварен след крахът на комунизма и тогава и пенсиите ще се вдигнат. Такава наглост няма другаде. Опорните ви точки са ***. Сами си пишете глупостите и сами си гласувате за тях. Няма наивници, които още да ви вярват.

77

Бойко Борисов

преди 6 години

До пенсионерС колкото си си я изработил!