7

Екатерина Колова

преди 6 години

Аз не виждам нищо странно и ново в това, че децата се посбиват отвреме-навреме. Всички сме минали от там. И ако някой твърди друго, значи или има амнезия, или лъже най-безогледно (може би защото обслужва нечии интереси). Винаги се намира някое дете, което тормози другите. А децата, които карат по правилата, си го отнасят най-редовно, докато чакат и разчитат някой друг да ги защити и спаси. Айде стига вече сме правили от мухата слон. Това са си деца. Случва се.

6

1111

преди 6 години

Булхария е най-мизерната територия. А населението с мизерен ориенталски манталитет

5

Хмм

преди 6 години

Проблема не е Бойко! Проблема е в децата от 90-те. Ама не онези които тогава са се родили, а от тези които вече бяха подрастващи и нямаше закони. От това, че тогава Радо Шишарката беше култ, а библиотеките затворени. От това, че никой не иска да каже, че той е в грешка и че всички са им длъжни, но не и самите тях. Първо трябва да се огледате в себе си когато видите, че детето ви се държи просташки. Преди да се скарате на децата, че мляскат първо сами се чуйте дали не мляскате!

4

Burzum

преди 6 години

Абе преди малко минах покрай един строителен техникум...е няма такава проста сг.ан ви казвам всичко беше като от клип на Сузанита ....*** кич....гал.ошите с очила ,татуирани ръце и тениски от мола без ръкави...а мисирките , ефтиния отвсякъде...комбинация от агресия и наивитет......

3

Анонимен

преди 6 години

Още ли смятате, че камери в училище с живо предаване към всички родители инполицейска са лоша идея ?

2

Анонимен

преди 6 години

"Моето дете е злобарче и нищо няма да се промени, ако не го смачкам от бой пред всички в двора на училището."Браво ! Един баща на място !

1

Анонимен

преди 6 години

Горката жена напълно я разбирам .И аз имах подобен случай.Едва ли не ме обвиниха , че аз съм си била детето.А директорката ме заплашваше - гербаджийка.Учителката казала на детето ми ще мълчиш няма да казваш и като го съблякох вкъщи цялото посинено.Върви доказвай.То не останаха и учители вече само селяци.