67

Анонимен

преди 6 години

Tъпи нагли *** ... Като пораснат, за тях и Макдоналдс няма да има, се ще работя - ми ще се правят на дилъри и мутри и ще го държим по затворите докато изгният. Защо изобщо го учим, не знам ...

66

60

преди 6 години

Да бе, нали и в Италия са така - в един момент почват да се вадят патлацу, между 16-17 годишни ...

65

рускиня

преди 6 години

До Екатерина КоловаКакви още аргументи искате:1. убийство на шестокласник от негов приятел с два удара в глава - аргумент?2. новина от днеска "нов случай на агресия в училище шестокласник ритна друг в корема, пострадалото момче e в болница. - аргумент? 3. Докато не претрепят ваше дете - май безпредметно да изреждам аргументиПрочети още на: https://dnes.bg/notifikacii/2018/04/25/sled-ritnik-v-uchilishte-shestoklasnik-e-v-bolnica.374681"

64

Анонимен

преди 6 години

Открихте топлота вода. Децата са отражение на родителите и подражават на родителите.Като бащата е *** и алкохолик, а майката е "модерна и независима" жена, както биха казали анорексичките от БТВ и Нова, какви очаквате да са децата?

63

иам и такъв начин

преди 6 години

За записите бащата да се обърне към адвокат и Прикуратура!

62

До 60

преди 6 години

Осъзнаваш ли, че това намиране на някой друг (приятел), който да те защити може да продължи да безкрая от двете страни? Жертвата си намира някой по-голям, който респектира побойничките, но побойничките също имат приятели и ги викат да респектират този по-голям приятел. После той вика други още по-голями приятели и т.н. и т.н., накрая ще се стигне до пистолети, ножове и бухалки между възрастни хора. А е трябвало бащата на побойничката да й зашлеви по един шамар на всяка буза и готово.

61

Скрито-покрито

преди 6 години

Аз видях една хухумявка, която ще седи на тоя стол до пенсия. Ще прикрива всичко, която може да и развали спокойствието и излъскания имидж на училището. Ами по тая логика и министрите да са несменяеми. И депутатите. Знаете ли колко опитни ще станат и колко пари ще спестим от избори!

60

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЧИ МАЙКАТА ТВЪРДИ ЧЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА ДЕТЕТО ДА НЕ БЪДЕ УДРЯНО, БИТО И СЛЕД КАТО Е НАПУСНАЛО УЧИЛИЩЕ- ДО ВСЯКО ДЕТЕ ПО ЕДИН УЧИТЕЛ- МАЙКАТА ПРАВИ ЛИ ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ- СЪВЕТ НАМЕРИ МАЙКИТЕ НА ТОРМОЗЕЩИТЕ ДЕЦА И БЕЗ ДА ГОВОРИ ДА НАПРАВИ ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ ДЕЦАТА ИМ ИЛИ В СЪДА, А МОЖЕ ЖАЛБА В ПОЛИЦИЯТА, ЗАЩОТО КАТО НАПУСНЕ ДВОРА НА УЧИЛИЩЕТО ЗА ДЕЦАТА ОТГОВАРЯТ РОДИТЕЛИТЕ- ДО ВСЕКИ РОДИТЕЛ ПО ЕДИН ПОЛИЦАЙ.

59

Анонимен

преди 6 години

Това е житейски урок още от малки. Жертвите сами трябва да престанат да се държат като жертви! Да си намерят приятели и всичко ще се оправи. Защо непременно трябва да изпълнява глупостите, които му наредили "готените", да си намери нормални приятели. Майката до му обясни тези неща.

58

1

преди 6 години

До ПпИ аз имах една учителка по химия, 1.40м. висока и като ми забиеше шамар 3мин. не виждах нищо от тебеширен прах, имах чувството, че ако я изцепя един път, трябваше да я вкарват в сандъка, но съм имал уважение и чувство за вина, че съм направил нещо и не съм се оплаквал на никой! Сега реват на бащите си и онези ходят да се разправят по мутренски!

57

Анонимен

преди 6 години

До HELL И кое точно изкривявам? Факти, моля, не нападки. Ясно ми е, че дискусията не ви е по вкуса, може би се затруднявате да вербализирате мислите си. Друго си е така да се избълвате, да наговорите простотии без връзка. В този форум доста хора говорят за примера на родителите. Вие, с това си поведение, смятате ли, че сте добър пример за децата си?Така ли ще решават споровете? С "ТОЧКА"? - край, те са последна инстанция, понеже са "ТЕ"? И ако не стане, какво е следващото? Шамар по опонента?

56

Анонимен

преди 6 години

При тези деца побойнички, два шамара ще свършат работа, но ако го направи някой родител, ще последва арест, съд, присъда и вой но небесата, че някой си родител на бито дете е пребил горкото детенце.

55

ттт

преди 6 години

Вулгарен чалгарски потребителски манталитет, липса на ценностна система - какво очаквате от неграмотни дебели родители, които са готови на ВСИЧКО за пари, нямат качества за уважение и се налагат в обществото само с агресия? Двама такива възпроизвеждат още двама малки-свой образ и подобие.

54

HELL

преди 6 години

До Екатерина КоловаТОЧКА!!!ЗАКЛЕЙМЕНА ОТ ФОРУМА БГМАМА. ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ, ЕДНО СИ БАБА БАЕ. ВИЕ СТЕ НЕКОМПЕТЕНТНА, А И НЕУКА ЩОМ ИСКАТЕ ДИСКУСИЯ, ТО ВИЕ СТЕ НЕВЕЖА И СЕГА ВЗИМАТЕ ЛИПСВАЩОТО ВИ ЗНАНИЕ И ИЗКРИВЯВАТЕ НА 180 ГРАДУСА. ДЕМЕК ОРХАН МУРАД И СУЗАНИТА!!!! 21 ВЕК ПОРЕДНИЯ ЧОВЕК ДА МИ ДОКАЗВА, ЧЕ Е "МОДЕ-РНО ***"(ИМА ЦЕНЗУРИ НА ДУМИ)!!!!

53

Пп

преди 6 години

Ние имахме една учинелка по български език, строяваше ги в една редица агресори и жертви, свиваше си пръстта и с него ги чукваше по главата, още след първия път всички се респектираха от нея.

52

65

преди 6 години

Такава агресия има у децата ,че само учителите знаят,за какво иде реч.Но от родители родени и съзрявали след Чернобил друго не може да има.Заедно с отровните храни, детските филми агресивни бойци ,нинджаго и какви ли не простотии.Не е нор м ално за едно детско сбиване,родители да се млатят,като ***.След два дни децата играят заедно.

51

Екатерина Колова

преди 6 години

До HELL Не говорех за родители, а за децата в училище и пред блока. Без ступвания не се минава. Това са нормални детски реакции, когато са малки. Още нямат изградени критерии, имат само най-обща представа за добро и зло, нямат изградена ценностна система, своите герои за подражание, ако щете. Под 8 години не са формирани основите на личността им. Естествено е да реагират първично. Мерки трябва да има, но да се обобщава, че това е чудо невиждано и децата по принцип са незащитени, несериозно е.

50

Пенелопе

преди 6 години

Това е " груповият инстинкт на изключванито." Те си избират "жертва", която е по-плаха и неуверена. Учителите могат да направят много в случая, но нямат куража, желанието и нужната квалификация да се справи с проблема.

49

Екатерина Колова

преди 6 години

До Факт Не е задължително да стане така. "Готините" са малка група. Едновремешната система в училище успяваше да държи под контрол кeлешите. Не знаем какво точно е станало. Защо никой друг от родителите, били в парка, не потвърди? Питам се също дали едно 6-7 годишно дете трябва да бъде заклеймено и етикирано като бъдещ престъпник. Тогава то ще израсне като такова. "Хиперпротективна майка" - детето не е развило инстинкти за самосъхранение и става жертва. Не знам кой е по-виновен, сложно е.

48

HELL

преди 6 години

До Екатерина КоловаДа по мое време не се биеха , защото още стоеше стара йерархия. Уважаваш родителите си и уважаваш техните родители (Баба и Дядо). Вашия случай да неглижирате и да пишете коментар 8, че е нормално да се бият. Означава само едно МРАЗИТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ, А ИСКАТЕ ДА УЧИТЕ ВАШЕТО ДЕТЕ ДА НЕ ВИ МРАЗА ВАС. Крушата не пада по далеч от дървото и ще правило за вашето дете ако остане само със ИСТИНАТА! Самият живот ще го научи много по-добре от вас самата!