136

Ясно!

преди 6 години

Вашингтон поуст....Останалото е ясно! Автор на статията Дьорди Шорошчето... Да, ама арменски майдан няма как да се случи. Пък нека си вият тук от телешки възторг козяшките амеби!

135

Ха ха ха

преди 6 години

До ALOUДженди, готвиш ли се за Белене?

134

ALOU

преди 6 години

МОСКОВСКИТЕ ПУДЕЛИ, МАЛКО ПО- КРОТКО ЛАЙТЕ,Ч Е ОТ ДИР БГ ВЕЧЕ ВИ НАРИТАХА! ОСТАНА ВИ САМО ТУКА ДА ЗАРАБОТВАТЕ КОПЕКИТЕ! ДА НЕ ЗАТВОРИМ И ТАЯ ТРИБУНА...

133

юбералес

преди 6 години

Армения обедня значително и заплатите на хората останаха два-три пъти по-малки от тези в Грузия, което никога преди това не е било. А това е база за сравнение. Армения е със скъсани отношения с Азербайджан и Турция, единствено възможен път на развитие на страната е поддръжка на коридор ЕС -Иран.

132

РОССИЯ

преди 6 години

До до# 26.в русия работа за европейци неграмотници няма..миене на чинии тоалетни строеж----. това не ви е европа

131

юбералес

преди 6 години

След като пътя на персийския нефт и газ за ЕС беше затворен в Сирия от САЩ и Русия, за ЕС остана ''план Б'' - Иран - Армения - Грузия - Одеса/Варна. Армения като член на ЕС ще даде на ЕС граница с Иран.

130

Анонимен

преди 6 години

Не се косете,сорошки мишлета.Просто Путин ще замени тоя стария с нов и пак негов човек.Смяна като във футбола,ако *** като вас гледат въобще спорт и знаят какво е това.Рейтингът на сорошкия опозиционер в Армения е колкото вашия у нас.Демек отрицателен.Арменците са отявлени русофили.Пък и заради конфликта им с азерите още повече нямат друг избор.Така че намалете газта.От тая туфа няма да изкочи ваш заек.

129

ГАДОРЯН

преди 6 години

За съжаление единствените способни управници арменци са били няколко славни императори на Византия. Нито царете на Армения, нито съвременните президенти се справят успешно. Дано народа не направи някоя фатална грешка.

128

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 151"Не съм чул някой западняк да каже, че други са му виновни и му пречат"----Не си чул щото си глухтер. На западняците все Путин и Русия им е в устата и все те им пречат. Отпуши си ушенцата. И чети и разбери, че всичко е т. нар. "Голяма игра" и тя не е нито от 1990г. нито от 1890г. , тази игра е вече 3-4 века.

127

Армен

преди 6 години

Всички бягат от евразийската ***,само нашите комунисти и русофили ни дърпат натам!

126

Спящите

преди 6 години

Американците спретнаха още една "цветна" революция.Дано арменците излязат по-умни от украинците и да се осетят навреме,че ще им съсипят държавата.

125

Анонимен

преди 6 години

Като чета тук и кристално виждам голееемите руски комплекси от Америка и Европа. Много ви личи! Все сте онеправдани, онези все ви пречат... Не съм чул някой западняк да каже, че други са му виновни и му пречат. Това впрочем явно е общославянски синдром - и ние, и сърбите също сме най- големите, но ни пречи западът...

124

Пресолена манджа

преди 6 години

Пресолена манджа. Напълнихте вестниците с тия глупости. Руснаците изобщо, ако се прави преглед на пресата им, не им пука за смяната на правителството в Армения. Русия да не може да се оправи с 3 млн. души, изцяло зависими от нейната икономика, с граници с исторически заклети врагове като Турция и Грузия, с азерите и Иран? ...Армения няма избор, нямат друг избор тези 3 млн. освен Русия. Иначе ще ги изядат живи за закуска.

123

Анонимен

преди 6 години

Гуведата ще вземат Армения на върба в сряда.Поредните потрошени от съществото Сорош милиарди за тоя що клати гората.

122

ami

преди 6 години

те руснаците си мислеха, че само те ще нанасят удари... И противника ще нанас. Апропо Г7 се събират за ожбсъждане на нови санкции..

121

Мишо

преди 6 години

Ами айде, който има интерес да гледа и ще видим. Арменците не са ***, не ги подценявайте.

120

Българин

преди 6 години

Познавам доста арменци. Армения никога няма да тръгне срещу Русия. Нека не се бъркат двете неща. Може да не искат да ги управлява същия човек вече кой пореден мандат, но това в никакъв случай не означава, че искат късане на връзките с Русия.

119

Свободен българин

преди 6 години

Четох много внимателно коментарите. Разбрах едно - повечето хора не осъзнават какво представлява имперската политика. И отъждествяват отношението си към руснаците със провежданата политика от имперската върхушка. Много тъжно.

118

Анонимен

преди 6 години

Ама и това да си мислиш че си най-прав и вечно прав, и все Америка да ти мъти водата, навява особени мисли за състоянието на психиката.

117

Анонимен

преди 6 години

Хаххахаха...поредния голям и тлъст среден пръст за Русия :))))))