176

Реверс

преди 6 години

До П.ПетровПетров, да не би пък на България да са нужни талантливи хора?

175

азер

преди 6 години

от кога чакаме арменците да се отцепят от руснаците, че да си вземем и нагорни карабах и всичко, което си поискаме, щото до сега азерите не смеехме да скачаме, а сега америка изобщо няма да си мръдне пръста срущу нас

174

Анонимен

преди 6 години

А в европейска ,натовска, процъвтяваща България колко са хората живеещи под прага но бедност.30% като в Армения или са малко повече.На самите руснаци отдавна им писна да хрантутят разни украинци арменци и други каквито там се сетите.Армения е държава ,която има население три пъти по-малко от Москва.Какво го бърка Путин кой и за какво протестира.Ако нещо го притеснява вежливите зелени човечета отдавна да са там

173

до 200

преди 6 години

Какъв петрол сме получавали за стотинки?!?!?!?ТОЧНО ОБРАТНОТО!!Като пишеш нещо поне се ограмоти и не пиши глупости!

172

Що за тъпан

преди 6 години

Може да иска да е Рушка колония...Арменците са си прави

171

Анонимен

преди 6 години

До Do 185Човека е забелязал че соца е минал просто констатира ,че на времето сме получавали петрол за стотинки а сега получаваме един.....да не казвам какъв .

170

П.Петров

преди 6 години

В Московска област 17 годишен победител от олимпиади по химия се самоубил. В предсмъртното му писмо пише:" В страната ми не са необходими талантливи хора"

169

джо

преди 6 години

То всичко си е написано в статията, но авторите са пропуснали и една съществена подробност. Кой спонсорира протестите? Иначе да арменците са прави да избират сами своите управници ,но трябва да се отчита факта, къде са ти пазарите и можеш ли да ги замениш. Иначе ще се окажат в положението на Молдова ,чиито ябълки и вина останаха в собствените им складове.

168

Бож.

преди 6 години

Искаш да кажеш "Или Русия ще ги гази,или азерите ще ги мачкат"! Същото иска да стори Русия и на България- или Русия да ни гази,или турците да ни мачкат- виж колко е последователна руската политика!

167

123

преди 6 години

Накратко: Ако си с русия си прецакан.

166

xy

преди 6 години

Арменците сами се докараха до това дередже и сега са в цуг-цванг - нямат полезен ход,каквото и да направят - губят.Руснаците им помогнаха да завземат Нагорни Карабах, както и част от други територии на Азърбайджан.Азерите нямаха оръжие и загубиха 30% от територията си.Днес Азърбайжан е почти 30 милиона,голяма,богата и просперираща държава.Въоръжени са до зъби и непреклонни да си върнат териториите.Мижавата бедна Арменийка няма избор, или Русия ще ги пази или азерите ще ги смачкат

165

Жибор

преди 6 години

И на арменците им писна да са затворени 2 века под руски похлупак.

164

Do 192

преди 6 години

Пиши на български или поне на английски! Нищо не ти се разбира!

163

Анонимен

преди 6 години

До До 182Чего то мы все живем в России и никуда уезсжать не собираемся.04176

162

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 177 Ама тия дето си изредил, взеха руски паспорт и избягаха веднага.Явно има някаква мания да вземеш руски паспорт ей така , за *** , да те дават по медиите.

161

позитано 20

преди 6 години

Кой се е хванал с Путин , добро не е видял. Сега говори за жизнения стандарт на руснаците. Доно да му е дошъл акъла или е само популизъм.

160

До 188

преди 6 години

Хората търсят спокоен, сигурен и уреден живот на първо място. Все неща които не са характерни за Русия. Що се отнася до слънцето, така е донякъде, но имай в предвид, че не са малко и емигрантите, които избраха Англия, Швеция, Финландия, Норвегия и т.н. - все страни за които добре се знае, че не са от най слънчевите!

159

До №184

преди 6 години

До До 182Ти си една експлозия от ум и духовитост! Ти гледаш ли "Времето" по някоя ТВ? Глобус виждал ли си? Русия има територии отвъд Полярния кръг по-големи от ЕС. Къде е абсолютният рекорд на минусовите температури. Русия е трудна място за живеене, хората търсят слънчице. И затова купуват имоти в Поморие, Бодрум, Которска бока, Ница, Коста дел Сол. Въпрос: колко българи се заселиха в Манитоба, Саскачуан, в град Чърчил? И колко - в Тюмен?

158

Дедовия

преди 6 години

На Путин могат да му накривят на патката.

157

Do 185

преди 6 години

Времето на соца отдавна мина! В момента сме 2018-та година, ако не си забелязал!