10

До 5

преди 6 години

"Да се почива в България, означава да човек да си прахоса парите - лошо качество и много ядове. За мен най-добре е в Испания, после в Италия и т.н." Не е вярно. Ходили сме, но от морето в България по-хубаво няма. Отидете в Балчик и малко по- на север. Красота и спокойствие. Ако седнете в някоя от кръчмичките по крайбрежната алея, имате чувството, че сте на Ривиерата. Нивото на обслужване е супер, както и храната. Всички са любезни и усмихнати. Какво друго му трябва на човек?

9

Анонимен

преди 6 години

тва е истината некой бачкат да оцелеят а други си джиткат извън българия и вече почти никои н еходи на бетоно мутро море хората вече си знаят интереса !

8

Анонимен

преди 6 години

Аз съм на Шкорпиловци на бунгала за 3-4 дена. Цяло бунгало за 20лв. Мизерийка ама е тихо, спокойно и ми е по джоба. Няма да се тикам в инклузивите като стадо и ще си прекарам добре с моето момиченце. Пък и двамата бачкаме лятото не мога да ходя много надалеч.

7

анонимна

преди 6 години

Който обича да плува и се гмурка и това за него е почивка, отива някъде в чужбина, най-близо Гърция. На нашето море не се вижда дъното, камо ли жива риба ... мръсотията също е на лице ... и обривите и ти става лошо - и почивката ти отива на кино след 2 дена.

6

турист

преди 6 години

За "българина" почивка означава да се чучне на море с минимални разходи, да се върне изпечен като гущер и комшиите да коментират какъв тен има или да се тагне у фейса от Дубай, че да го лайкнат. А иначе за всеки който има желание и малко средсва се предлагат възможности да презареди батериите. Аз например наскоро бях за три дни в Долна баня в евтино хотелче. Нищо особенно. Но от въздуха ли от какво ли се върнах като нов.

5

Анонимен

преди 6 години

Аз ще си почивам в нас - ще си лежа, ще си чета книжки и ще кажа на всички ,че ме няма да за не ме безпокоят ;))))

4

гербист-патриот

преди 6 години

Почивайте в Бг-то по нашите хотели за да развиваме икономиката ни. Да сме горди българи и да викате Българи - Юнаци като гламави със или без нужда.

3

Анонимен

преди 6 години

Да се почива в България, означава да човек да си прахоса парите - лошо качество и много ядове. За мен най-добре е в Испания, после в Италия и т.н.

2

Й

преди 6 години

Аз пък още миналия месец си резервирах почивката в Обзор и съм от хората, които обичат да почиват на нашето черноморие. Не виждам разлика обслужване Българи и чужденци, всяко лято си ходя на нашето черноморие Бургаска област, цени ниски, качество добро, чисти стаи, климатици, спокойствие... какво повече му трябва на човек...

1

zeus

преди 6 години

Анкета в Народното събрание пък е показала, че 240 българи ще почиват на екзотичен остров за поне месец лятото...