32

дон кихот

преди 6 години

Навремето прекалих с романите, днес някой прекаляват с филмите.

31

Анонимен

преди 6 години

Тони Кутев е един от най простите хора който съм имал нещастието да познавам макар че на фона на другите червени зелки може и за умен да мине

30

Анонимен

преди 6 години

Човека ие Исперкал левичар анархист

29

ктк

преди 6 години

На Минасян трябва да му пратим адвоката на нашия терорист от Сектор"Б". Той ще си пробута тезата, че Минасян е бил повлиян от ОБЩАТА ЕУФОРИЯ покрай срещата на Г-7.

28

????

преди 6 години

Като чета коментарите - голяма част одобряват??? Радикални коментари, на стресирани и радикализирани хора, подкрепящи насилието. То не е само по тази тема, по всички теми болшинството са за крайни мерки... от типа "да ги убием с камъни".Уж сме християни,пък що така сте се ... радикализирали?

27

????

преди 6 години

Властите и медиите насърчават такива хора (по-лабилна психика) да извършват така наречените "терористични атаки". Медиите прославят извършителя, като му се обръща доста внимание, къде е живял, как, защо, създават си "герои" за "новините" им, които се "харчат" като "топъл хляб". От друга страна властите (режимите - уж демократични, пък всички партии водят до едни и същи хора) "затягат" контрола - ограничават свободата и личното пространство на човека. Отделно стресираните хора по лесно се манип.

26

Анонимен

преди 6 години

A VIE KAKVO O4AKVAHTE.

25

стратег

преди 6 години

само така!

24

noFreeman

преди 6 години

Канада и Австралия бяха постоянни поддръжници на всички агресии на демократичния свят срещу Мала Азия и Африка... и сега се чудят защо това се случва с тях. Хората там така си живеят кротко, че не знаят техните управници какви ги вършат по света... и си знаят само едно - ред мечета, ред сълзи... ами арабските и африканските невинни хиляди дечица кой ще ги оплаче... ???

23

Osman

преди 6 години

Християнски фундаменталист. Кажете го. Стига само където направи нещо мюсюлманин сте очерняли Исляма. Християнски терорист убиващ невинни хора!

22

Анонимен

преди 6 години

Гледам едно-две реалита за недвижими имоти от Канада, и освен двамата "водещи" всичко останало е латиноси, пакистанци и църни- опитват да ги крият от камерата , но винаги когато влезе някой в кадър е такъв- като работиш цял живот по къщи за 2-3млн. $ , а после се прибираш с автобуса до квартала на 1 час от центъра си лесна мишена за радикализиране.

21

хииийяаааа..

преди 6 години

цивилизованите пак ги ритат нецивилизациованите-кеееееф....

20

Shark

преди 6 години

Нека нека, да видят там онези отвъд океана, че не са недосегаеми. И в случай на нова световна война няма да гледат сеир отстрани, както при ВСВ, а ще бъдат активни участници в нея.

19

факт

преди 6 години

Сега ще го изкарат луд,запада се бой да признава че в страните им бъка от терористи и те са безсилни да ги спрат.

18

онбашията

преди 6 години

До чудя сенадявай се, надявай се. това не ти е българия, там хората са цивилизовани :)

17

онбашията

преди 6 години

държавата да отпусне безплатно мечета и свещи, за да се прати послание "не на насилието и страха"

16

анонимен

преди 6 години

убиици 110 ракети кьм невинни хора в сирия от какьв зор и всички подкрепялиударите на сащ хаиде сега да ви подкрепят плюшени мечета и свещи

15

usa = на джудже

преди 6 години

Още след измисленият повод за химическа Атака и последвалия ракетен удар в град Дума ,който беше поредния англосаксонски терористичен акт ,казах ; очаквайте камиони в талпите и тема подобни за джендърския прогнил свят. Освен всичко друго мисля че нещата тепърва предстоят.Това е оръжието на невъоръжения унижен човек. Не ми е жал за запада. Заслужил си го е.

14

Анонимен

преди 6 години

Явно е била арменски опозицонер, привърженик на Наакашвили.

13

УМЕН

преди 6 години

"Гудейл допълни, че "канадците са ужасени от случилото се".Сирийците също са ужасени от канадската подкрепа за ИД.