10

Сп???нс

преди 6 години

Старт-стопът не действа по един и същи начин при различните марки , последно карах една "Кия" на 7 000 км ( която ми оставиха от сервиза, докато оправят моята кола) и ми се стори удачно решение- позволява ти да избираш дали да гасне и дали да запали. Примерно ако се спускаш по байр или ако видиш че ще спреш, но на светофара му остават 5 сек. Задейства се с п.едала на съединителя, а не с този на спирачката както е при други .

9

Анонимен

преди 6 години

Ми не е лада кросовър, хюндай е.

8

Иво

преди 6 години

Това класация за реклами ли е или за дразнещи екстри вътре в колите???

7

Анонимен

преди 6 години

Старт-стопа е на първо място като възможно най-дразнещия дразнител! Това е пълно мaлoyмие! В задръстването старт стопа ми действа като тъщата на гости! И може да се изключи само еднократно. Отврат е. Зимата след 50 км в София, започнах да дочувам как колебливо започва да завърта. Постоянно съм на нокти дали ще запали!!!! Колата е 2014. Никакъв ефект от тая глyпocт!

6

Анонимен

преди 6 години

Най-хубави си бяха колите без електроника и екстри и нищо не ти отвличаше вниманието.Лошото е че вече няма такива.Само дето крила не са монтирали на колите още за да мога да летят.Скоро си купих едно Клио ами то вътре всичко пищи в чудо се видях.

5

т5

преди 6 години

Като гледам коментари 2 и 3, уврежданията са факт...

4

ку ку

преди 6 години

до 2 и 3Много е лошо, когато си необразован!!пс.Най вредни са глупавите шофьори!

3

АМАн от наркомани

преди 6 години

Експерти да докладват за вредите от белите радиоаkтивни скенери . вкл led,laser,halogen i xenon..Облъчени жертви получават трудно лечими увреждания вкл на очите и главен мозък.Уврежданията са лесни за диагностика вкл с инфрачервени и мулти спектрални камери и софтуер.терористи на власт принудиха милиони водачи да увреждат денем земята ни с включени скенери против мъгла../забранено от ЗАКОНА ИЗрично/

2

STOP new cars

преди 6 години

НАркомани на власт обсебени от извънземни нашественици принудиха производителите да монтират все по жестоко вредни съоръжения. с НАгло вредните бели радиоактивни скенери инсталирани вместо доказано безвредни фарове вече увредиха огромни обеми въздух и активираха аномални зони.тежки увреждания нанасят с екрани в купето..Облъчват и следят всичко в купето вкл акари в седалките и червеи в телата на жертвите..тежки вреди нанасят JPS и холограми

1

Анонимен

преди 6 години

А "умните чистачки" къде са?