50

Inquisition

преди 6 години

Оставете ги веганите те да правят цирка. Забавно е да гледаш как разни идеологически, религиозни и пр. фанатици, дето не могат да си дадат сметка за собствените си проблеми, се опитват да решават проблемите на другите. Само да не им се дава достъп до истински властови лостове, тогава вече не е смешно. Пример: Джордано Бруно, Ян Хус и пр.

49

3M

преди 6 години

Защо давате трибуна на тези психари? Подминавайте ги без внимание и те сами ще се скрият!

48

Анонимен

преди 6 години

Токава да закрием и зоопарка?

47

Анонимен

преди 6 години

Ще протестираме докато вълците станат вегани!

46

Ludoto Lenche

преди 6 години

....veganstvoto e vid psihichno otklonenie kato homoseksualizma !!!.... I pak sahtata greshka shepa umstveno izkriveni iskat da se nalojat nad mnoszinstvoto I da gi prinudiat da I'm se vodiat po bolnite mozatsi !!!....posle shte se namesiat I pochitatelite na incest...satanistite...I na vsevazmojni drugi otkloneia v choveshkoto povedenie !!!

45

До 47

преди 6 години

Природата нищо не казва, тя не говори, тя не притежава чувства, емоции, разум и т.н., тя е сбор от закономерности, които такива свръхчувствителни женички си мислят, че могат просто така да променят или направо изтрият като се правят, че те не съществува. Насилието е част от природата, ние хората сме венеца на еволюцията, единствения вид с разум и е редно да го използваме, а не да потъваме в инстинкти, като твоя майчин такъв, насочен обаче в доста грешна посока.

44

Анонимен

преди 6 години

Спестете мъките на животните - изяжте ги!

43

Анонимен

преди 6 години

До БауКаузата е инфантилна простотия! Човека е в пълното си право да използва животни за храна, облекло, забавление и т.н. Не било хуманно? Хуманността кухи вегански ***, обхваща единствено спектъра на човешките взаимоотношения!

42

Анонимен

преди 6 години

Никога не съм принадлежал към подобни групи.Съгласен съм за животните в цирка и не харесвам цирка за това. Не харесвам клиповете, в които някой "помага" на котка или куче да ражда! Природата е казала кой какво да прави!Ненавиждам насилието над домашни животни, дресирани с глад, не харесвам това да се гледат диви животни в къщи.Животното за това е животно - то живее навън.

41

Анонимен

преди 6 години

В Калахари роднините на цирковите лъвове сигурно ще ги подкрепят.

40

Анонимен

преди 6 години

Веганската религия трябва да се изкорени, а последователите й да бъдат приравнени като терористи и да се преследват от закона, иначе става страшно.

39

Анонимен

преди 6 години

Лъвовете в Африка убиват безмилостно и ядат тревопасни. Предлагам веганите и джендърите да направят един протест на терен в Калахари.

38

Анонимен

преди 6 години

Тези индивиди не могат да разберат един *** факт. Живота е устроен на принципа на страданието. За да живееш ти причичиняваш страдание на някой друг или на нещо друго. И няма повече или по-малко причинено страдание. Да, животните ги боли, но плодовете и зеленчуците ги боли не по-малко!

37

Бау

преди 6 години

Това, че протеста е организиран от веганите е това, което го проваля. Народа напада тях и само тях без да му пука защо протестират. Каузата е много добра, но не могат да разберат, че само пречат със своето участие ..

36

Анонимен

преди 6 години

Веганите са болни хора подобно на джендърите.

35

до 31

преди 6 години

Веганите го правят с праз-лук и краставици (затова от ЕС искат краставиците да са дълги и прави за да не заседне на вегана някоя крива краставица)

34

бай Иван

преди 6 години

Аааа,моля,моля.ГМО картофи за веганите не бива,а и колорадските бръмбари ще загинат,след като ги лишим от хранителна среда!Предлагам да ловим плъховете и да ги предоставяме на веганите за хуманно отглеждане,за да не ги тровим!

33

Анонимен

преди 6 години

Вегани, спрете да ядете белите дробове на Земята!

32

Анонимен

преди 6 години

Откакто изпуснаха откачалките от лудниците е все така. Вдругиден ще протестират против мухобойките и антибиотиците.

31

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля да им направя контрапротест.Мотото му ще е живей си животеца и не учи другите как да живеят.