10

Анонимен

преди 6 години

взема от богатите и ги бие през пръстите, за да не крадат и дава на беднитеЕ това го пробвахме. Свършват парите на богатите и пак си в киреча. Защото си развъдил една маса бедни, свикнала само да лежи и да й дават в устата. И като с епробваш да ги накараш да работят, се оказва, че нищо не умеят.

9

Шмръц

преди 6 години

Що са все едни такива ожмулени веганите... не знам!?Ни един не съм видял Усвет!

8

Анонимен

преди 6 години

Предлагам размяна на заложници- от цирка пускат животните и на тяхно място вкарват веганите. Досега никой не е виждал тревопасни животни да изпълняват циркови номера, направо ще са хит!

7

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Да уважаваш ,човек за неговите разбирание - да!!Ама да наллагаш своите разирания -не!Оставаше да протестираме срещу веганите ,че използват за храна растенията! Все пак и те са вид живот!Защо и кой така старателно популизират гейството и другите форми на разруха на човешкия морал, които стои в основата на съществането ни!Парите искат да ни унещожат ли!

6

Бай Оня

преди 6 години

Същото е при хората! Предпочитам диктатура, която осигурява справедливи доходи за всички, взема от богатите и ги бие през пръстите, за да не крадат и дава на бедните, осигурява работа, ред, ниска престъпност, като просто избива престъпниците, от които никой няма полза, спокойствие и осигуреност, отколкото *** димукрация, която е само привидна, и на практика е пак диктатура но на олигархията на богатите крадци и престъпници, осигуряваща тяхното богатство за сметка на целия народ!

5

Анонимен

преди 6 години

Безмислен цирк.

4

Анонимен

преди 6 години

Веганите са ми доста неприятни, но в случая са прави. Навремето са показвали животни в цирка, защото са били екзотика и е нямало как да бъдат видени. Сега в нета можеш да видиш, каквото животно искаш - снимки и филмчета бол. Ако пък си чак толкова запален, летиш до Африка или Азия, не е чак непозволимо скъпо.

3

Шопо

преди 6 години

Явно професията веган е доста доходна !!!

2

1

преди 6 години

Този,защо не го вземат в цирка да играе мaймуна? Вече станаха банални с претенциите си, но като им се дава трибуна е така! Никой нямаше да го познава, ако не им бяха тези мероприятия, не че сега много хора и да го срещнат ще го познаят!

1

Бай Оня

преди 6 години

Пълна ***-отия, т.нар. вегани, метросексуали, татуирани, с пирсинги, епилирани, и всякакви други и-ди-оти, и пр. ***, отпадъка на умиращата западна *** са за трепане! Закон за защита на нацията и здрави наказания.Животните в цирка са осигурени до старините си, хранят ги, поят ги, лекуват ги, и са много по-добре от нещастниците в джунглата, където или ще го разкъса някой по-силен и с по-остри зъби, или ще умре от глад или болести. Същото е и при хората.