569

Анонимен

преди 6 години

Абе те нека ни дадат калашници. Ние ще се оправим.;) В нео нацистките канали на YouTube има инструкции.

568

ангел

преди 6 години

Значи, наистина е наложително въвеждането на задължителна военна служба, както беше при соца .

567

8===о

преди 6 години

Най-голямата опасност са Турция и русия - единствените регионални сили влезли с армия в чужди държави ,а в случая на русия и отнемане на чужди територии.путин и Ердо даже си бяха разчертали България - кой коя част ще вземе.За Ердо родопите , за путин крайбрежието (където със държавни заеми за имоти са се заселили половин милион руснаци - кримски сценарии ) - останалото за останалото разделението по Стара Планина.

566

Анонимен

преди 6 години

В случай на мобилизация може да се стигне до гражданска война, особено ако врагът е в момента нароченият.

565

Анонимен

преди 6 години

Много интересно като не им се яви никойна мобилизацията, какво ще правят- ще дойдат с единия останал им ЗИЛ да ги събират по къщите ли - ми то за толкова курсове гориво няма. Смешна история е това с мобилизацята,ние в НАТо не сме като военен резерв а като буферна зона - демек пушечно месо. Дано поне действат по-бързо, че да не страдаме много

564

Lom

преди 6 години

Bg bankerite, bg zastrahovatelite, bg agentite, bg miniorite, bg meteorolozite, bg iadreni injeneri, bg partizani ot parlamenta podlejat li i te na mobilizacia?!

563

Анонимен

преди 6 години

Ще мобилизират лекарите? Като знам как колегите сега си взимат изпитите почти без четене, реални пациенти рядко се виждат през следването, на преподавателите им е все едно че се преписва, няма да има особена полза...

562

Las

преди 6 години

Ami pri dvoinoto grajdanstvo na bulgarite v chujbina kak ste e bg mobilizaciata?! Bg studenti v chujbina ste badat li mobilizirani?!

561

Анонимен

преди 6 години

С удоволствие бих се бил за България. Но не за тази България.

560

Анонимен

преди 6 години

заради банда престъпници в парламента никога няма да си рискувам живота! Никога!!!

559

Анонимен

преди 6 години

Искаааааам Тони Тодоров -Шайката да ни води в битка, до него да е Соломон Паси, зад него Иво Инджев ще носи знамето, Цецо Цъ;;вула да е тръбач, зад тях на два бели коня Бате Бучко от Б. Защо на два коня, щото един нема да го издържи. Свинетка и Щкембето ще готвят боб чорбата, за друго не стават. Цецка Мамата да е артелчик и писар. Повече от това от нея не може да искаме. Радев на МВР то ще дава дневален и дежурен по рота. Ще подрежда обувките и противогазите. Това са му възможностите.

558

Анонимен

преди 6 години

Ще отидат феновете на Левски и ЦСКА, защото ще има екшън и ще е в по-големи размери от мащаба на един мач.

557

Анонимен

преди 6 години

Боче, кога ще ни мобилизираш? А по-важното е, кога ще раздаваш Калашниците? Въй, от кога чакам тоз момент!!! С тези килограми и болни колена, май няма да търтиш далече. А горката Свинетка, тя няма да може да бяга, ще се търкаля. Но да вземе и Шкембе воеводата, да се търкалят заедно. И въпроса е, охраните докрая ли ще ви пазят или като видят дебелия, ще търтят и те? Хайде Боче, раздавай!!

556

Суйо

преди 6 години

Аз на война няма да ходя. При положение, че мобилизират тези по разчет(18-55), какво ще ни правят? Не става дума за 1000-2000 човека?! Бил съм офицер с ВВВУ за три години в авиобаза. Тогава не трябвахме - съкратиха ни, сега не виждам с какво мога да съм полезен. За мотивация не коментирам, ясно ви е... Та АК и манерка ли ще ми дадат да пазя "Плама" или "Химко" или Циментовия завод в Плевен! Който ни превземе ще трябва да ни храни, а виждаме, че дори бягащите от война се "матират", попадайки тук!

555

Анонимен

преди 6 години

Еми могли са и са отишли в САЩ и на Запад и живеят добре там, ти нещо напротив ли имаш. Радвай се, че някои хора са добре.. А на теб просто не ти е дадено, ще си мизерстваш в България и децата ти също, това ти съдбата и така ще си го изкараш жалкия животец.

554

Патриот

преди 6 години

Да се спрът детските, с парите да се купят патрони, мобилизация и на военен поход към Анкара!

553

гм

преди 6 години

да!!когато и децата на вси4ки управляващи се върнат от сащ европа и т н и застанат на първа бойна редица на фронта!! примерно на бб щерките, на цеца и нинова мом4етата....

552

Анонимен

преди 6 години

Пуркоо къде бря викат те запас

551

Shark

преди 6 години

Първо ще мобилизират 240-те хрантутника и техните семейства. Ако са в чужбина по най-бързия начин ще бъдат докарани тук. Иначе ще има да ме чакат да се мобилизирам.

550

ЗАВИСИ

преди 6 години

Зависи с КОЙ ще се бием .Ако е с Русия - имаме Генералисимус Плевнелиев - има формирана Армия от Политици - Иво Инджев Началник Щаб , Соломон Паси Заместник Началник Щаб .