649

Кори

преди 5 години

Тук чета някакви глупости от сбъркани русначете как сме щели да нападаме "Русия"( в кавички защото такава държава официално НЯМА). Ами ние нямаме обща граница бе, поне това не се ли знае? Хайде да направим така - вие ми разширете границите на България до "Русия" и нека тогава говорим.

648

Абсолютно си прав

преди 6 години

До До Анонимен 667Ще се бием, срещу всеки, който нападне България. Русия НЯМА да ни нападне. А ако продажни политици позволят от наша територия да бъде нападната Русия, тя има право да отговори на удара! А ние ще обработим със сол и оставим да съхнат на слънце скалповете на продажните политици. Нашите политици знаят това и се ограничават само с говорене. Нали така, Кате?

647

До Анонимен 667

преди 6 години

"Никой не ще война още повече никой българин няма да воюва срещу Русия"Знаем ви вас "българите" как с радост и гордост предавате България на Русия, историята е доказала що за долна *** сте. За разлика от вас обаче, истинските българи ще се бият не само срещу Русия, но и срещу всеки друг понечил да нападне България, без значение от кой "лагер" е. Иначе, че никой не ще война е ясно, особено пък заради чужди интереси.

646

Анонимен

преди 6 години

Вчера пътувах зад една кола и с лазерен далекомер спазвах дистанция 70 метра. Онази кола спря на бензиностанцията, спрях и аз. Видях, че тя има теглич, който излиза 20 сантиметра зад бронята и. Значи съм се движил на 69,8 метра. Да отида ли да се предам?

645

дс

преди 6 години

До тогава е късноКато ни раздадат пушкалата, ще престане, да е късно.

644

дс

преди 6 години

Официалната причина, поради която наборната войска се замени с наемници беше, че съвременните оръжия са много сложни и за две години не могат да се изучат. Истинската причина - при вътрешни междуособици наборната войска ще вземе страната на народа, наемната на връчващия парите (подобно на полицията). Не даващия, защото реално ги даваме ние.Сега тия дето ще ги мобилизираме с новите много сложни оръжия направо в гроба ли ще ги пращаме?

643

BGCesarTheGreat

преди 6 години

На нас война не ни трябва за да изчезнем от картата на света. Още един пълен мандат на БорисOFF и край, без да трябва да ни убива някой сме загинали. Ердоган, Меркел и компания са умни политици и знаят това по-добре от мен. Затова и гледат да помагат на нашия "дАржавник" да изкара колкото се може повече време на власт. Тия цял живот мислят само доброто на България още откакто е създадена, та до ден днешен...

642

pipo

преди 6 години

Ще им ходя запас докато метросексулните лигльовци си скубят космите, няма как да стане. Това е дискриминативно и неприемливо само служили да ги търсят за запас и война. Всички или никой!

641

НЕПУКИСТА

преди 6 години

Когато умре Русия всичко ще си дойде на мястото!

640

Анонимен

преди 6 години

Ще ми мобилизират дедувия.Нито аз,нито детето ми ще тръгнат да защитават натовските терористи и техните български гербаджийски крадливи марионетки.

639

тогава е късно

преди 6 години

До Анонимен 681За дезертьорство-разстрел!Бягай сега!

638

Анонимен

преди 6 години

Случай на война.Аз ще избягам с 200 от тук.Ходи да умираш за това блато.Аз ще стана бежанец ще се боря да ида в Австралия или САЩ.След 2-3 години ще съм си стъпил на краката и ще живея по-добре от повечето западно европейци.

637

ко рече?

преди 6 години

Каква война бе хора? Бойко Тиквата само със военно положение може да спечели следващия си мандат.....

636

Анонимен

преди 6 години

И срещу кого ще воюваме - онези на запад или онези на изток?По-интересния бъпрос - за чии интереси? - Очевидно не за нашите собствени.Съмнявам се някой да воюва. за Нинова? за Боко? за ***? за някой тям подобен дето ще ни прати на фронта ? ...Мерси

635

Моля

преди 6 години

До Анонимен 668Има предостатъчно роми

634

Не става

преди 6 години

Да ходят политиците, магистратите и техните любимци избиратели

633

Анонимен

преди 6 години

Ако стигне до България - че се бега!

632

Анонимен

преди 6 години

Народът взе да се пробужда. Никой не ще война още повече никой българин няма да воюва срещу Русия. Никой няма да защити олигарсите , политиците и крадците на прехода които окрадоха и разрушиха България за сметка на обедняването на народа . Какво от това, че ни вкараха в ЕС. По добре ли живеем? Някои да , народа не.

631

Илиян Бъчваров

преди 6 години

Венцислава, вече ме е страх. Разказа къде са военните бази на България - евала. Няма проблеми за които не знае .... хайде вече затваряй прекрасното репортажче. С обич и възхита от безкрайният ти ум.. Илиян

630

бо

преди 6 години

До Анонимен 671Луди хора, всички, които се докопат до властта крадат, и комунисти, и седесари, и герберисти, и всякакви, така, че по точно кажи друго, това сме го чували- ТЪПО Е