342

Анонимен

преди 6 години

От 370 коментара - 300 за фризьорката с лакомите пръсти!Позитанските rниди преизпълниха нормата!Ще има копейки от руския поп и ген.Решетников!

341

Анонимен

преди 6 години

и защо няма запис?

340

Анонимен

преди 6 години

Мачкай русофиилистик-путинофилскаата сбирщина!

339

368

преди 6 години

Казвал съм го милион пъти, българите имат еддин ОГРОМЕН проблем и той че сахипер-*** парчета.Това е причината всеки да ги шиба както му харесва.То не беше Бойковци, то не беше Сайдери, то не беше Шкембе-войводи.За КОЙ и Сокола пък изобщо няма да отварям приказка.Те винаги са на власт.

338

Анонимен

преди 6 години

Една шайка комунистическа измеет се опитва да оправдаее корупцията. Няма да стани другари, десетки безспорни доказателства има срещу Деса, корумпираната фризьорка. Не се напъвайте излишно. Мястото и в затвора е гарантирано.

337

Под индиго

преди 6 години

До АнонименТози "бизнесмен" е като под индиго изваден с всички гербаджийски "бизнесмени" тип Гинка. Обикновено подставено лице на перачи на пари от контрабанда, на откраднатите пари от КТБ, от държавния бюджет и от еврофондовете. Обичайният случай.

336

Анонимен

преди 6 години

Съдейки по плакатите и надписите на новите сгради в Младост 2, този бизнесмен е построил и продава стотици жилища. Много интересно как ги е построил до сега - без рушвети ли? Или рушветите са в друга посока?Този лондонски бизнесмен е много наясно и с прокуратурата и с политическите ветрове!Дано не свърши бързо, като някои други строителни играчи! Млад е!

335

Очаквано

преди 6 години

Цветанов закопа ГЕРБ. Очаквано и логично. Цветанов закопа и Борисов, докато последния одеше из западните Балкани и не погледна държавата, която уж управлява След тази кагебейска садистична акция - връщане на доверие- няма. Дори пак да фалшифицира изборите - няма вече прошка за тях.

334

Анонимен

преди 6 години

не съм била там и не знам дали Иванчева е искала и взела подкуп или е постановка.НО : защо всичко ми изглежда като режисирано от Ц.Ц. ,вече сме виждали негови подобни ,,филми,, . Защо ,,"Ваклин Груп",, а не някоя наистина голяма строителна компания ? Защо в центъра на София ,а не в някоя квартална градинка в Люлин напр.? Откъде една бивша дистрибуторка на козметика ще придобие тази смелост да иска толкова много пари??От последният въпрос изниква друг-дали зад или над нея не седи някоя партия?

333

Ангел

преди 6 години

Сега съобщиха че 10 предприемача са свидетелствали срещу Кметицата .Принуждавала е собственици на имоти да замени имота им с такива в други квартали.Пълен ужас!! Тая направо е за доживотен!!!Марковски ,горкия не го виждам каква защитна теза ще предприеме.Мисля тезата, че парите са дошли от Марсианците е най-правдоподобна от всички!!!

332

Ха

преди 6 години

още една Гинка!!!

331

Анонимен

преди 6 години

Истинската корупция се шири по цялата държава,а тука ни показват някакъв театър.

330

Анонимен

преди 6 години

И естествено първото му интервю с версията му е пред Бойко ТВ, точно както и на Гинка.

329

(-_-)

преди 6 години

Toя лъже. Защо не го попитат дали би се подложил на тест с полиграф? Как точно тая показност е по вина на кметицата - това пък въобще не разбрах...

328

цв.цв

преди 6 години

браво мойто момче,ще те уредим със службичка,а даващия подкуп е еднакво виновен с вземащия .този защо не е арестуван,а сега като мечка ще го разкарват от телевизия в телевизия

327

Анонимен

преди 6 години

От интервюто видях единствено един нагъл, противен тип, който освен, че не си довършваше изреченията и постоянно прескачаше на следващото, също така говореше мъгляви общи приказки и тотално избягваше дори прости въпроси засягащи фактологията, като това дали изобщо се е срещал с Иванчева. Повтаряше като папагал едно и също- имало си прокуратура, която щяла да каже... и тем подобни нелепици.

326

Анонимен

преди 6 години

Кога? Къде? Свидетели?

325

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Куките с КПКОНПИ се изср?ха на главата на Б. Борисов! Чао ГЕРБ, сори!

324

PD

преди 6 години

Да, все повече такива случаи ще има. А оправданието "Всички вземат, и други са вземали, или деля с Едикойси", не ми се слушат. Отговорността е персонална. И няма нужда медиите да я дават жертва.. От тук насетне всички интервюта, ще дава пред следователи под протокол. А ако иска да пее, пред медиите, да се дава пълна гласност, на заверени самопризнания пред юрист, с имена факти и суми. Останалите и намеци и недомлъвки като и политика в криминалната и проява не ме интересуват. И не само мен.

323

Анонимен

преди 6 години

Устата му е като полегнал женски полов орган.