302

Смех

преди 6 години

На човек, който документирано лъже, как да му вярваш? Предния ден казва категорично, че не е той изнудвания човек, но след като го осветлява Иванчева признава, че е той!

301

Анонимен

преди 6 години

След като Гришата започна да се оплаква от настилката още преи първия си мач, предлагам да каже на каква може да играе, за да я предложим на международната тенис федерадия да я създаде и въведе в турнирите.

300

Въпрос към кметица F

преди 6 години

Между другото да попитам. От къде са парите на кметицата Фандъкова за хогела й в Белчин Баня? Не искам да е закопчана с белезници, не искам да и запушват устата и слагат в звукоизолирана клетка. Искам високо, документирано, точно и ясно да обясни от къде са й парите за хотела й в Белчин Баня. И искам да знам какво може да каже Иванчева, та властващите така ревностно не искат да тя го каже, като й запушват устата и я измъчват като инквизитори- в 21-ви век в европейска държава.

299

Анонимен

преди 6 години

До до АНгелАма работата е там,че адвокатите които тя е поискала са се отказали от страх и този Марковски се наема да я защитава,не по нейна воля,така писаха в други медии.Което още повече замирисва.

298

до АНгел

преди 6 години

Човече по добре спри да се занимаваш с тях.Тя ако беше Невинна нямаше да хване Адвоката на Борисов.Сега очаква да се отчете на Тиквун и да я пуснат.Но няма да и се отвори парашута защото Тиквун не е толкова кух.Марковски горкия и всичките си връзки да използва ,ще загуби делото.Но пък ще прибере едни 20-30 бона крадени пари като хонорар.По добре той, и всеки друг да ги харчи отколкото тя.Еваламу поне затова.

297

Анонимен

преди 6 години

Който помни стария Слънчев бряг,знае какви красиви,просторни паркове и градини с алеи имаше в които бяха сгушени хотелите,да ти е кеф - зеленина и море.Изсякоха ги всичките,заради мутренските хотели,дори дърветата покрай плажа изсякоха,които пазеха сянка в жегите за да си поставят незаконните кафенета и продават скъпо чадъриКогато сме били на море в други държави,чадърите и шезлонгите винаги са безплатни към почивката,някога и в България беше така и имаше,мед.пунктове, радиоточки, кабини,душове

296

311, не е план

преди 6 години

на ГЕРБ: този виден бизнесмен вероятно се е явявал при Слави или бъдещият от агитката на БСП, или новите бъдещи партии( с понижена трудност- досещане..) И си създава "ИМИДЖ"; толкова съвпадения и хвалби АПРИОРИ от ( не помня кой) шеф, осъществил арестите..( не е нужно човек да е европеец, за да е ЧЕСТЕН и да обича природата...аз и при БСП,КПСС действувах от висотата на етични принципи и Божия справедливост..може би непонятни за "комбинатори'..)

295

анонимен

преди 6 години

Изнудваният май е изнудвача.

294

Анонимен

преди 6 години

Запознал съм се с всички факти по случая, освен с тези на Иванчева, която незнайно защо беше държана в звукоизолирана кабина по време на обвинението. А разни детайли като показният арест, присъствието на медии широко покриващи от всички ъгли как я държат с белезници насред пътя, лелката дето брои парите максимално видимо пред камерите сякаш не тече разследване, а някакво реалити шоу са режисирана постановка. А на този след като му изгледах интервюто, не му вярвам на нито една дума.

293

Една Жена

преди 6 години

До анонимен 285Рупоре на управляващата мафия, нито съм комунист, нито съм рускиня, както твърдиш. Известно е, че именно Фандъковна е учителка по руски и член на БКП, а Цецо милиционер и член на БКП. Щастлива съм, не съм като тях и като теб, техния роб. Но май съжалявам, че нямам възможност да те пратя и теб и тях в някоя каменна кариера, където вие сте пращали хората по комунистически, и че нямам възможност да натисна едно руско копче, което да ви зарови там, където живеят червеите като вас.

292

Ангел

преди 6 години

Разбирам че в тоя форум има едни 3-4 драскачи които много защитават корумпираната кметица.Имате някаква изгода от това.Факт!!Не знам каква и не ме интересува.Само ви казвам че тая е хваната както трябва и ще лежи много!!!Парите не са върнати на ВАклин ,защото са доказателство.Гледайте му интервюто!Тепърва ще се представят в Съда СРС-та и многобройните доказателства.Така че колкото да се дразните и плюете това може само да ме радва, че си разрушавате Нервната Система!Нищо няма да постигнете!!!

291

Анонимен

преди 6 години

Това е цирк, а ла Лукарски ето така Гроб се отървават от СДС, Иванчева, Атака разбиха на времето и още и всъщото време с парите от КТБ някой Може би ще купи ЧЕЗ.

290

Много "объркани

преди 6 години

твърдения;1.Не познавал Дюлгеров,но "се свързал с него,защото ЗНАЕЛ( откъде, КОЙ??),че ще свърши работа.(2.Лицето Дюлгеров трябва да има СПЕЦИАЛНИ ПРАВОМОЩИЯ и ФАВОРИЗАЦИЯ, за да не бъде СНИМАН с групата!! КАК ТАКА? Нали и той е престъпник?Освен да е готов да признае и"невъзможното",за да е ФАВОРИЗИРАН;но не гледа ли филми този човек?....)3.Парите са ВЪРНАТИ на Ваклин, според протоколи!! А сега?? Кое е верно???4.Има нещо в лицето Ваклин...Твърде много "неизвестни",които той се опитва да обясни..

289

Анонимен

преди 6 години

Този много прилича на Мишо бирата. Само че още е жив.

288

Анонимен

преди 6 години

Много е характерен фонът зад този т.н. бизнесмен. Заради такива алчни нахалници като него градовете заприличаха на гета.

287

Анонимен

преди 6 години

А Антон Тодоров откъде знаеше колко са парите,преди да са ги преброили?Народа с колците ли яде доматите?

286

Анонимен

преди 6 години

Не е само снимката. След като изгледах интервюто мога да кажа, че изпитвам силното желание да му сменя физиономията на този ***.

285

до 308

преди 6 години

Влез в гугъла и пиши "Бизнесменът, който твърди, че е изнудван от Иванчева: Няма заговор". Въоръжи се с търпение за да да изтърпиш наглото поведение на този индивид, тотално накъсната му мисъл и пълната липса на факти, подкрепящи твърденията му, както и избягване на всякакви въпроси, на които трябва да отговори с факти.

284

Анонимен

преди 6 години

Парите, които Ваклин е предал на следователите за въпросния подкуп са предадени на 2 април. В постановлението за привличане като обвиняема на Десислава Иванчева пише, че подкупът е поискан на 13 април. Как така едни пари вървят изпреварващо по-бързо преди да бъдат поискани?, попита Савова пред bTV.

283

Анонимен

преди 6 години

Парите за подкупа на кмета на район Младост Десислава Иванчева са осигурени преди да бъдат поискани от нея.Това заяви адвокат Ирен Савова, защитник на зам.-кметицата на района Биляна Петрова, която беше задържана заедно с Иванчева и посредника Петко Дюлгеров.Така тя коментира думите на бизнесмена Александър Ваклин, който е подал сигнала срещу кметицата според него няма никакъв заговор и тя сама е избрала кога и къде да получи въпросните 70 000 евро.Парите, които Ваклин е предал на следователите за въпросния подкуп са предадени на 2 април. В постановлението за привличане като о