20

дизайн

преди 6 години

До дас капиталБългарското черноморие ще се възроди, когато, го превземат турците до Варна

19

Анонимен

преди 6 години

и стандарт "Стара планина " да им дадат,все тая.

18

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости ,все по-*** квалификации,критерии,референции и прочие простотии във всяка дейност. За пари.

17

Gogo

преди 6 години

Това синия флаг е голяма измислица. Някаква чиновническа недомислица. Не може на плаж на който са чедър до чедър и фасове в пясъка да се дава син флаг или просто дефиницията е сбъркана. Истински син флаг заслужават Малдивите.

16

Bg more

преди 6 години

Sprete da davate kasovi aparati po moreto i tegki elementi ot 5 grupa na mendeleev i moge da Vi doidat invistitori i dr. Toristi osven obi4ainite. Horata po moreto nqma da se promenqt prosto taka no kato motirat kakvo im se promenq osven gelanieto za oshte mutaciq.

15

дас капитал

преди 6 години

Българското черноморие запада още от преди 5 години когато повечето разбраха че в турция и гърция ще платят същите пари а насреща ще получат облслужването на нивото за което са запалтили а тук какво става преход мут.рафони псевдо.капиталисти които си немат на представа въобще от георграфия икномика или най малкото от това да си направиш сметката 1+1 сега 30 години по късно ревът немаме кадри а сме увеличили запалтите ?с колко а отношението и услугите ще с епроменят ли ...затова море на юг от БГ

14

Анонимен

преди 6 години

От 14 ... WTF Защо думата швед е цензурорана ? Хора от Швеция, заюеа доста повече място ....

13

Анонимен

преди 6 години

До 3 Пробвай с хранителни натравяне, буболечки , запушени ролетни, грубо и най-вече неадекватно обслужване, фалшив алкохол, надрусани кандидати мутри, еитащи шведи ... Ако не едно, то поне някаква комбинация от гореизброените би била способна, да ти скапе ваканцията.

12

Ф.С.В.

преди 6 години

И ПЕМБЯН ФЛАГ да си сложат - Нашето море е плитко в крайбрежието си - не повече от 15-20 метра е дълбочината на 2 мили! ( не е като океана - след 100 метра имаш над 80 метра дълбочина) Нашето море е затворено почти -Горе ч КЕРЧ канала с Азовско Море - Долу е Босфора- Нашата ивица е плитка и хиляди хотели и големите градове бълват "меки миди" на има няма 200 метра от брега- Да не говорим за хилядите тонове перилни препарати за миене и пране на хотелите-Морето е отровено ! ЧЕРЕН ФЛАГ ще е малко

11

Анонимен

преди 6 години

9 Един ден, когато умираш от глад по улиците, някой хора ще ти казват същото... Ще си спомняш, за дните, когато си бил безразличен и си се правиш на много важен, след което ще умреш.

10

Измислена класация

преди 6 години

Къде са плажовете Силистар, Аркутино, Бургас - Север, Иракли?

9

Анонимен

преди 6 години

Ние го местим в другия , че от 10 години не ходиш на море :) С твоите 5 лв ...икономика не се прави. Германци, Англичани , Руснаци , Поляци , Румънци и тн. В милиони бройкии идват ...ти си невидим.

8

Анонимен

преди 6 години

"Яхтеното пристанище "Марина Диневи" също ще получи документ за качество."Аз мислех, че това става проверка по стандарт, някаква норма и.т.н.Всичко е ясно!

7

Анонимен

преди 6 години

хахахахахаха голям смях, от 10 години не ходя на бг черноморието и няма да им стъпя. а тук само фалшиви новини.

6

фекалии

преди 6 години

А тръбите където изтичат фекалиите в морето махнаха ли ги? Щото няма модерна канализация още , значе фекалиите отиват все още в морето , ами приятно море с *** в водата

5

Анонимен

преди 6 години

Аз съм бил на 5 от тях добри са. Успех с новия сезон. Да не ви пука за балалайките те и без това нямат пари за такива места :)))

4

Ха-ха

преди 6 години

Това е малко като конкурсите за красота на Митьо Пищова или на онези с "Коректна фирма" ...

3

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е лятото да бъдеш на море,всичко е наред и купона си тече,никой никъде никъде не може да ме спре,да се чувствам добре.

2

Анонимен

преди 6 години

това лято няма да окачи синьо флагче, е "Свети Влас-централен.......ами като не си е платил 450 евро за сертификата....

1

Анонимен

преди 6 години

След информацията за смърдящия Дунав спокойно може плажовете да бъдат оценени с кафяв флаг!