40

Мръсно Моренце

преди 6 години

Аахх българското черно моренце знаете ли защо морето ни е черно защото ние българите сме най мизерните мръсни колелета на планетата не можем да опазим морето ни синьо и чисто да бъде като при юга като мраморно море. Постоянно хвърляте буклуци и точите канала в морето как не ви е срам и после се къпите в една гадост. Направо ми идва да повърна. Дори цял тон хлорин няма да може да изчисти морето да го направи пъстро синьо като мраморно.

39

Анонимен

преди 6 години

Ъъъъъъ, ко?! Не!

38

Odarad

преди 6 години

O, haide da praznuvame togava v manastira siniata meduza...

37

Rainbow

преди 6 години

Beautiful...blue flag, gold sand, green plankton, black mazut and braun water...

36

Руснака

преди 6 години

... ще продължим след рекламите за плажове сини флагове и всякакви такива продукти ..

35

Анонимен

преди 6 години

Даааааааааааа отново реклама на пикливото южно черноморие. Освен Албена не видях нищо за севера. А там е красотата на българското черноморие .

34

БГ никога вече

преди 6 години

Дреме ми и за българското черноморие и за сините им флагове докато се държат от такива хотелиери и ресторантьори, които гледат само как да скубят почиващите българи и да им отравят почивката с евтините си номера, които винаги ги има. Ето заради тях от години вече не ходя на черноморието, както и за да не се къпя сред фекалиите изпускани направо в морето. Почивам само в Гърция, където обслужването е в пъти по-добро и без БГ номера.На българските хотелиери и ресторантьори няма да дам и 1 стотинка.

33

Някъде на ЮГ

преди 6 години

А бе къде са Маргените?А бе кеде са братя Галеви?

32

Анонимен

преди 6 години

Цялото черноморие е бордело....

31

Анонимен

преди 6 години

На нашето черноморие отиваш,плащаш и като чуят,че си българин се държат все едно си натрапник!!!!Затова,Турция или Гърция,там за парите си получаваш,най малкто човешко отношение.

30

келнерска песен

преди 6 години

До VuioКойто през лятото не краде - зимата няма какво да яде! Омръзна ни от надписване!!!

29

държавен като БДЖ

преди 6 години

До Измислена класацияСтига сме пълнили гушите на бармани,келнери и местни наемодатели!Имаше предложение за военна мобилизация на персонала през сезона.......

28

Vuio

преди 6 години

След разочерования от родното море започнах да търся из сайтовете! Ходих няколко пъти в Гърция, Испания, Турция! Същите пари, ноооооо......не се държаха зле с мен, обслужването и храната бяха на ниво! Писна ми от нелюбезни хора по Черноморието, ментеливи агенции и управители и собственици, държащи се като мутри при оплакване!

27

Анонимен

преди 6 години

До 27Ама ядеш от шофьорите нали :) Техните пари рано или късно стигат до всички. Пак морето ни какво е ...Ти очевидно най-малко знаеш. Копай на село чесъна и не се надъхвай много.

26

Анонимен

преди 6 години

До 25Значи закриваме туризма заради твоя приятел. То с такъв анализ, как да продължим работа :) Оставаме 1/3 от държавата на помощи , докато твоя приятел си промени мнението.

25

Анонимен

преди 6 години

Попитах едни приятелчета от чужбина "Хей, искате ли на почивка в България това лято ? Знам супер места !"Те ми отговориха с : "Не, бе ни интересуват евтин алкохол и наркотици...". Това им бе първата реакция. И не, не са от хората, които искат това. Просто черноморието ни има този покварен образ.

24

Анонимен

преди 6 години

При соца морето ни беше екзотично ,чисто и достъпно за всеки българин.Беше пълно с чужденци,германци скандинавци чехи ,поляци,руснаци.Сега е една помия,пълна с дрогирани и пияни англичани и всякаква друга ***.

23

Анонимен

преди 6 години

Всичко по морето трябва да стане Държавно.Така до стотинка парите ще пълнат хазната,а не да пълнят джобовете не богаташи,мутри милионери и престъпни групировкиа те пък от своя страна да купуват на мутрсите си последни модели джипове ,поршета ферарита и т.н.По добър капитализъм не очаквайте в близките 100 години.

22

Анонимен

преди 6 години

До 11Хубавото е че ще си преди мен :))) Разликата между тебе и мен е ...че аз уважавам труда на хората е нашата държава. Запомния тази разлика. Защото тя прави това аз да съм важен, а ти злобен.

21

пълен упадък

преди 6 години

До дизайнНикога няма да се върнат първите години на черноморските курорти!По-добре ще се стопанисва от гърци и турци! Соца го опозори като руско езеро!