47

Анонимен

преди 6 години

Нали се сещате че и нейният шеф участва в това. Той подкупът е за него. Но тя ще го отнесе. Сигурно нещичко се е надявала да дръпне.

46

Анонимен

преди 6 години

ВСЕКИ КОЙТО Я ЗАЩИТАВА ПО КАЗУСА С ПОДКУПА Е ВЕЧЕ ИЗГУБИЛ ЩОТО СЕГА Е НАПАДНАТА ОТ НЯКОЛКО СТРАНИ И ДРУГИ ПОЧНАХА ДА СЕ ОБАЖДАТ КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛА :D ТАЗИ НАПРАВО Я РАЗСИПАХА! :DНО ТЯ РЕАЛНО Е НИКОЙ!! НЯКАКЪВ СИ УМРЕЛ КМЕТ И ТО НЕ КМЕТ НА ГРАД НА САМО НА КВАРТАЛ!!!---------КМЕТИЦАТА НА СОФИЯ ДА Я БЯЛА УЛЕПИЛИ КАКВА РАДОСТ ЩЕШЕ ДА Е ЗА МЕН НО НЕЯ БУДА Я ПАЗИ!!!

45

Анонимен

преди 6 години

Излгацията на "компетентните" органи продължава с пълна сила. Да бе Кафка жив, нямаше да има думи да го опише. Милиционерите щом продължават с този цирк, явно са убедение, че всичко що-годе умно от населението се изселило и само електорат с IQ под нулата е останал на територията :(

44

Анонимен

преди 6 години

ТОВА МАЛКО РИБЕ ГО ОТНЕСЕ !!!А РЕАЛНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НАЧЕЛО С ГИНКА И ПОКРОВИТЕЛЯ И ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ Е СТАНАЛО ТАМ!

43

Анонимен

преди 6 години

Две жени, белезници, параван - това са престъпниците в България и за това е толкова видно всичко явно, другие които ги знаем - тях не ги закачайте ! СМЕШНИЦИ

42

ДА

преди 6 години

Нема такъв цирк!!Никъде по света!И защо са зад параван!?Ей,големи тикви!

41

333

преди 6 години

За това най добре билет за 2 терминал ,без връшане....тук оправия няма ,,,ГОЛЕМИТЕ ЛАПАТ , малките духата супата или стоят на топло!!!

40

Andreshko

преди 6 години

Ето хванаха някаква съмнителна мишка и след това Герб цял мандат ще я сочат за пример за борба с корупцията...Ако се бориха с корупцията щяха да вкарат първо главата на октопода,банкянския тиквун и колегата му "честния гражданин" .

39

Анонимен

преди 6 години

Едно не ми е ясно. Защо като им сложиха белезници са с маски.???

38

право ли е правото

преди 6 години

Защо уликата е върната? Улики се консервират в Правораздавателните и Охранителни органи до приключване на делото.ако крадецът върне сам парите - даже ням да го обвинят за крадец а за времнно ползвал парите без да ги харчи.

37

АНТИ

преди 6 години

Евроценности + Герберизъм = кръвното във границите влиза.

36

Анонимен

преди 6 години

До 34 Като не те интересува какво се буташ Айде бегай у лево, и ли у десно. Но ми се струва че не можеш да си намериш местото.

35

АНТИ

преди 6 години

Евроатлантизъм + Бойковизъм = здрав и бодър организъм.

34

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Сега е ред на сиднито да го приберат че нещо се е разпищолил с тегления на чужди кредитни карти и хакване на акаунти в нета

33

Анонимен

преди 6 години

До тонкатаКой народ бе? Комунисти те ли? Ти не виждаш ли, че цялата върхушка на ГЕРБ са бивши *** и то от най *** *** които не ги допускаха даже да събират огризките от комунистическата софра защото и за това не стават. Аверите им от запада ги подържат само защото са кухи и покорни и правят всичко което им се нареди само и само да са на власт. А, и да кажа, че не съм русофил, българофил съм. Не ми дреме ни за САЩ ни за Путландия. Само за БГ и семейството ми ...

32

До 30

преди 6 години

Айде стига глупости.. имат записи как посредника бивш кмет и дава кинтите.. Предприемача който е съдействал и е бил изнудван е върнал се от швейцария Българин.сама е сложила кинтите в багажника.. Какви ги е вършила с какво се е борела не знам.. Не живея в София, и честно казано не ме интр..малко ми мирише на партиина опорна точка да се защитава тази жена.

31

Анонимен

преди 6 години

Точно така! Трябва да понесе цялата строгост на закона! Аман от самозабравили се хрантутници дето си мислят че света е техен.

30

hehee

преди 6 години

Който е против Герб си заминава,всички противници ще сте в кафеза скоро,радвайте се че ви оставят така да пишете глупости, вие сте за кауша също,нещастници,Герб ще управлява още 50 години, тролчета

29

Анонимен

преди 6 години

П. Панайотов ли ще я съди. Леле тая си отиде невинна. Всички знаем кой е Панайотов и на какви господари служи. Невероятна постановка, даже са върнали парите на "бизнесмена". Оказва се, че нямало засвети на ръцете а по тялото и още доста нарушения. Сложили белезници но не извикали адвокат, поканили медиите, предварително. това е насочено срещу всички дръзнали да се борят със статуквото и далавер-инпекса в БГ. За това е така показно и циркаджийско.

28

мъдрите хора казват

преди 6 години

Скакалеца скача , скача и накрая пада в шепата !