127

Siap

преди 6 години

Къса пола, неадекватна за възрастта и, прическа и стил, поне по време на ареста, на застаряваща жена, която не ся прецянява правилно. Не е редно кметица да се облича така, дори да и отива. Изглеждаше много... олекнала. Явно така си се чуства и носи. Като видят два лева и някои се самозабравят. А за възрастта и е смешно. Самозабравила се жена, която не се преценява правилно.

126

Кон

преди 6 години

Не мога да разбера, защо авторката на статията лъже, че кметицата е хваната с подкуп. Парите не са били у нея, а в кашон в колата - нали няма друго твърдение засега?При това положение статията е обвинителна, не е безпристрастна, и това което трябва да докажем е предположено без факти.

125

анонимен

преди 6 години

ле ле тези двете като че ли са избягали от лудницата какво е товаизльчване отврат

124

Хрис

преди 6 години

Иванчева със сигурност си е поискала тези пари. Много хора сме й събрали попарата на фризьорката. Ама направо да я съжали човек че няма пари за Марковски. Кредит щели да теглят. Майко мила каква ***. Води скъп живот неподходящ за кмет с нейната заплата. Да отворят дарителска сметка....онези зелените *** ще съберат пари

123

Фандъкова - на сапун

преди 6 години

Да пребием с камъни Фандъкова!!! Долу Герб! Долу Цветанов! Да защитим Иванчева от мръсното ГРОБ!

122

Анонимен

преди 6 години

Тези снимки само показват колко зле са се отнасяли с нея и на какъв голям тормоз е подложена жената. Вижте, че е в шок. Те могат да се използват като веществено доказателстов, ако реши да си иска праваат в СТрасбурт. заместничката й вече обяви че ще го стори.

121

Анонимен

преди 6 години

Имало много свидетели срещу нея. Хубаво ама повече от дваам свидетели не може да се призовават. ОСвен това и тя може да си намери свидетели, които ще се закълнят в обратното. Дума срещу дума.

120

Анонимен

преди 6 години

и какво като и е светнала ръката? някой може да е пипал парите, после да се е здрависал с нея и ръката и ще светне също. Има ли запис как тя взима парите в ръка или как си иска подкуп? не, нали? тогава няма доказателства! а свидетелин лесно се намират, достатъчно е да купиш или сплашиш определен брой хора. Свидетелските показания не са сериозен фактор в съда.

119

Анонимен

преди 6 години

Това ли е най големия престъпник в държавата?

118

МАФИЯ ФАНДЪКОВА

преди 6 години

МАФИЯТА НА ФАНДЪКОВА ОТКЛОНЯВАИИ ПАРИ ОТ КРАИНИТЕ КВАРТАЛИ РЕМОНТИРА ЦЕНТЪРА ТОВА Е КРАЖБА НА ДАНЪЦИТЕ НА КРАИНИТЕ КВАРТАЛИ ОСЕЯНИ С ДУПКИ

117

Хмм

преди 6 години

Ваклинчо и Дюлгера не играят много убедително театралната постановка и започва да се пропуква сценарият им.

116

Българин

преди 6 години

От това което чета народа тотално е изкукал да защитава трима корумпирани длъжностни лица (еди ия бивш де ). Крайно време е да се сложи край на корупционните практики, както е в Румъния. Ако имат доказвателства и бъде доказано престъпшление е редно да се получи висока присъда и госпожа кметицата да поседи 10 години в сливенския.

115

Анонимен

преди 6 години

А герберасткото мошениче Ваклинчо кога ще бъде арестуван за съучастничество в даване на подкуп. Освен това парите за подкупа не са дадени със съгласието на съда, което е още едно към безкрайните нарушения на бойковата Прокуратура.

114

Анонимен

преди 6 години

Младежът Ваклин веднага след завършването си на 26 години заминава за Лондон и става директор на регистрирана няколко дни преди това фирма със седалище в Лондонски апартамент и мизерен капитал. Иначе не бил свикнал на такива неща. Честен и преуспял изглежда, особено с тегленето на заем за рушвети. Интересно коя ли е банката отпускаща кредит за рушвет.

113

Анонимен

преди 6 години

Ще я изпържат като цаца,без да има лична вина.Който е бил в политиката,знае за какво говорим.Просто това е трасето,и моделът на схемата.А тя,схемата,винаги е една и съша. Цацата първа я хвърлят в тигана,за да не каже кои са по-големите риби.А те са винаги,по-големите началници,...тези които са нагоре по веригата.Жената с право ще се защитава като тигрица,нейната съвест е чиста.Тя е изпълнявала партийно поръчение,а там мърдане няма.Който е бил в политиката,нека каже че не е така.

112

Анонимен

преди 6 години

В България корупция няма!

111

Чоко

преди 6 години

Крадене, като за последно. Много добре им е ясно на тези госпожи, че са в Кметството случайно. Трябва да осребрят присъствието си там и да осигурят семействата си до трето коляно. За съжаление корупцията не е само в Младост. Същото се случи и в Септември, ако помните. И там кмета беше слънце за вечните протестъри. Всички облажили се от кмета, скочиха да го защитават. Тази женица ще опере пешкира за много други незаловени кметове.

110

Анонимен

преди 6 години

Нарочно направена снимка от особен ъгъл, за да изглеждат жените неприятни. Много плоско, да въздейства на подсъзнанието ни. Но подсъзнанието ни отчете ПАУЗИ между думи на Ваклин, които означават???

109

мадафака

преди 6 години

Абе на никой ли не му прави впечатление как небрежно се споменава името Ваклин. Стрителен предприемач, близък до управляващата шайка, със съдружник офшорна фирма през която пере пари на Сейшелите и който уж бил взел назаем подхвърлените в колата на Иванчева пари, защото видите ли, нямал 70000 евро.Това смърди от километри, дами и господа. Както каза вече някой, краят на хунтата ще започне в Младост.

108

Pilot

преди 6 години

Всичко върви по сценария на Цвъ и само хората от Младост могат да им го объркат. Другата тиква много се страхува от протести сакън да не изтърве кокала !!!Като ги гледам инвеститорите и ми се повдига всеки гледа да направи далаверката , а после става гето. Дано оправдаят жената !!!