11

Анонимен

преди 6 години

Харчите луди пари, защото сте прости ***. Показността е най-големия успех в мижавите ви душици. Нищо, че всичко сте взели на кредит, даже и бедните ви души са на кредит. Циркаджии. Аз за моя бал си направих една две седмична екскурзия, хем си прекарах по-добре, хем и свят видях.

10

Хмм

преди 6 години

Дъщеря ми завършва училище. Роклята и струва около 200 лева обърнато в български пари и още към 50 да я скъсят. 100 за обувки и още толкова за някакви обеци и колие. Ще ходят нбал като група от около 15 човека и си делят парите за лимузина - по около 30 на човек. Фризурата ще си я плаща тя, защото е работила две години и е спестила доста пари. Значи общо на мен и жена ми ни излиза около 500. Какви са тия хиляди за една вечер?

9

Стареца

преди 6 години

Народа за такива прояви е създал много поговорки:НА ГОЛ КОРЕМ ЧИФТЕ ПИЩОВИ;БОСИ ХОДИМЕ АМА ТЪРГОВСКИ СТЪПВАМЕ и т.н..........

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Чшшш алооо, в наше село преди няколко години се теглеха кредити за да се ходи на казино.Ако искаш вярвай.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6А не бе, масово явление!

6

Анонимен

преди 6 години

Басси фейка! Парното и водата не ги е платил, колектори и чси го натискат отвсякъде, ама ще издyxa още 4-5 хилки, за пред комшиите.

5

Анонимен

преди 6 години

Добре де, некой може ли да ми обясни защо трее да се наеме супер лимузина за некви си 15-20 минути, докат отрока стигне до училището? Това си е откровена проява на сиромашия и мизерия. Кво ще стане, ако лапешора иде с колата на семейството? И то при условие, че всички знаят че тая лимузина не е тяхна! Та питам: защо е тая еснафска схема?

4

Анонимен

преди 6 години

Защото българина е изхвъргач от едно време.Още по комунизма единствената движеща сила на обикновения Ганьовец беше просто да изпъкне пред комшията.

3

Анонимен

преди 6 години

Щото манталитета ни е такъв, може да сме гладни ама да се показваме.

2

Анонимен

преди 6 години

Бългерека трее да се изфърли кат ч...я на мокър песък! Нема кинти, ама се прай на бизнеслидер играч, та другите да му завиждат!

1

-|-

преди 6 години

Прави се, за да се почувства отрочето значимо. И по други причини, все толкова краткотрайни.