31

Анонимен

преди 6 години

Относно Мароко...ако съм на теб хич няма и да се хваля че съм пратил внучката там. Преди време, обикаляйки и разглеждайки Испания с жената се объркахме нещо и решихме да разгледаме и Мароко. Ужас бате, тва беше най-отвратителното място на което съм бил. В столипиново е по-чисто и подредено. А относно внучка ти: добре е да се гордееш с нея, жива и здрава да ти е, но по-леко с изхвърлянето. Да не вземе да те разочарова.

30

Напишете в Гугъл

преди 6 години

Prom dresses.Ще видите много материали относно балните рокли по света.Ще видите какво се предлага за тази година и колко струва.Намерете някой, който добре знае английски, за да разберете как да си поръчате и какво ще платите за изпращането до България. Цената на самата рокля обикновено е $100-200-300, в този диапазон. Има чудесни тоалети - бални рокли, подходящи за 16-18-годишни девойчета. Не е нужно самозвани шивачки да ви издокарват като третостепенни фолк-певачки.

29

До Дедо

преди 6 години

Дядка знаем коя е внучката ти, стига си я хвалил. Всички знаят, че прави най-хубавите фалафели в Маракеш.

28

Анонимен

преди 6 години

На моя бал всеки дойде както иска, някой платиха хотела, други отидохме само да пием в ресторанта, нямаше лимозини, аз си купих сносен костюм, с който ходих на две сватби, и панталона и сега го нося лятото- така че съм му избил парите. За момичетата ми е тъжно, защото избират едни рокли дето и пияна магистралка няма да ги облече на светло.

27

Дедо

преди 6 години

Не се пенявя.Вече има класи и колкото да се мъчиш да имитираш класа си оставаш плебей.Смешен плебей.Като не можеш да си позволиш 10х лв за бал не се напъвай защото ставаш жалък

26

Абитуриентка

преди 6 години

Защо казвате, че това нищо не е? Ние сме били 12 години на училище. Толкова време му чакаме края и най-накрая дойде. Аз точно затова ще отида на бала, а не за показност. Та това е по-яко от сватба.

25

Анонимен

преди 6 години

Остатък от времето,за което още някои тъгуват когато трябваше да се покажеш,че си повече от комшията! Но да се надяваме,че както това време изчезна и няма да се върне ,така ще изчезне и това кичозно събитие - кой е по-по-най!

24

Nikonik

преди 6 години

Това не са ли същите, дето търкат листчета и метат салфетки в Плаза?

23

Анонимен

преди 6 години

Дедото вдигна кръвно :D почна да пеняви.

22

Защото

преди 6 години

сме от ония 80%,за които стана на въпрос преди време?!?!?!

21

Дедо

преди 6 години

До свирчоНе си и в класата.Моята внучка може да я срещнеш само докато и носиш куфарите в хотела за някой петак.

20

Анонимен

преди 6 години

Други пък за коли теглят , трети за къщи , пети за хазарт ...всеки с кефа си. Вас ли трябва да питат :))) хаха

19

Анонимен

преди 6 години

До 17С тая еФтина рокля къв кавалер да закачиш

18

Дедо

преди 6 години

До 15Моята внучка ще учи в университет по избор.Когато се върне ще бъде началник на дъщеря ти.Внучката ми пак ще ходи в Мароко а дъщеря ти ще работи в събота до 20,00ч.Такъв е живота.Не е справедлив но кой както си го направи

17

Завършила

преди 6 години

Аз за моя бал си взех рокля месец преди бала, като преди това изобщо не бях разглеждала в интернет. Отидохме с майка ми до мол в един по-голям град на близо и си я избрах. И на бала отидох с колата на баща ми и даже мислех да ходя без кавалер, защото нямаше с кой, но в последните минути в които си бях у дома майка ми накара един мой братовчед да дойде с мен и той си беше с обикновени дрехи и не ми пукаше.

16

Дедо

преди 6 години

За да не се налага някой да теглят кредити трябва бала да е разделен.Който може да си позволи скъпи неща на една страна.Който не може на друга.Така всеки ще си знае чергата

15

Анонимен

преди 6 години

До ДедоКажи дедо как надува кавала твоята внучка ? Явно е много добра, чак и в Мароко е отишла, та и други кавали да рагледа.

14

Дедо

преди 6 години

А моята внучка хем беше принцесата на бала хем след това отиде за седмица в Мароко.Беше най красивата сред другите.И най умната.

13

Стареца

преди 6 години

Допълнение на коментатор 4.Спомням си когато имаше задължителна военна служба и на какво приличаше изпращането на донаборника:Абе нещо по мащабно от сватба само че без булка.Тека че нищо ново под слънцето......

12

шматка

преди 6 години

Трагедията е не толкова в парите и кича в бруталното умопомрачение.Трагедията е че се отдава такова голямо значение на нещо толкова обикновено.Завършил ср образУвание.Е и.Това за толкова голям успех и постижение в живота ли го броят че е нужно такова празнуване.Един грък бе казал.У нас си взимат дипломите от училище и отиват в някое заведение да се почерпят.И толкова