22

Ballet

преди 6 години

Bravo mvr. Chudesen spectakel. :-) S elegantno podchertavane na detailite, reverancite s lenta, buhalka, topka, obrach, protokol v kraia na spektakela za burnite aplodismenti na svetovnata publika i za zlatni olimpiiski medali v bg...oste iste, oste...

21

Анонимен

преди 6 години

Защо изобщо ПРОДАВАТ и допускат "бомбички" НЕ САМО НА МАЧОВЕ, а и в кварталите, в училищни дворове, пред блокове, по улици, денонощно. Властта упорито не обръща внимание на престъпното деяние? Колко пръсти и китки се откъснаха, колко очи ослепяха, колко кожа изгоря? Заради идиoтчета и ***. И МЕРКИТЕ ТРЯБВА ДА СА НЕ САМО СРЕЩУ ФЕНОВЕТЕ. От 5-ти ет. на бл. 40 срещу супермаркет БМ на ул. "Йордан Хаджиконстантинов" редовно хвърлят бомбички на платното с непрекъснат поток коли! И деца от 2 училища

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Пpocташко мнение. Предпазни средства трябва да има. Но npocтаците утре ще почнат да стрелят. Полицаите с танкове ли трябва да пазят "феновете"?! Затова ефективното средство е, "фен, посегнал, увредил полицай - до 10 години затвор". Ха да видим, ще посягат ли! Безнаказаността, липсата на твърди правила, ражда престъпността. Защото нараняването на полицайката е гадно, НАРОЧНО направено. И ако хванат този ***, без съмнение действал съзнателно, трябва да го скъсат от бой!

19

Анонимен

преди 6 години

Защо винаги в такива случаи говорим за средствата и следствието, а не за причината. А тя е разгащеното управление, пълна липса на възпитателни мерки, даваме "простор" на зловредството на младежите - пият,рушат, издевателстват, опростачват се - едва ли не, ако ги въздържаме нарушаваме им правата, личния им избор! Вижте какъв ИДИОТИЗЪМ така НИ СЕ НАТРАПВА С "ПРАВАТА НА ПУШАЧИТЕ", КАТО НАГЛО СЕ ПОТЪПКВАТ ПРАВАТА И ЗДРАВЕТО НА НЕПУШАЧИТЕ, И ТО - ОТ ДЕПУТАТИ, РАБОТОДАТЕЛИ, ДОРИ ЛЕКАРИ! Страховито!

18

Анонимен

преди 6 години

Правилно е и двата отбора да бъдат наказани за един сезон и да не играят.Ама пусти пари, пусти далавериНяма отдавна спортсменствоВсичко е едно голяво блатоОтврат

17

Анонимен

преди 6 години

Вместо марля на окото, да си сложат нормална полицейска каска на главите. И да глобят всички, които не са сложили предпазните средства на охраната на мача. Знае се, че феновете вършат нарушения. Оставки за виновните.

16

Анонимен

преди 6 години

"...да ги изнесем извън столицата ли, готови сме и на това, отсече Радев."Изнасяйте ги! На нас, обикновените хора ни писна да се спира трафик, да ни се изменят маршрути, да ни се губи време и свобода, защото някакви *** ще се събират да хулиганстват, докато гледат други *** как тичат по една тревна площ! Успехите им са нулеви, спрямо световното ниво, а генерираните глупости - на първо място в света. Моля ви, спрете да ни занимавате!

15

Тошибиян

преди 6 години

Изнесете стадионите на полетата и да няма зрители които ска да зяпа по талавизора или да чека резултата да излене по медиите

14

1

преди 6 години

Има едно добро решение И ТОВА Е ЗАКРИВАНЕ НА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ

13

споделена вина

преди 6 години

Разследването установи: левскар бутнал едно чорбарче ито се взривило.

12

На сигурно

преди 6 години

Глиша и Кирчо да играят на шах на вързано и който надплати да става шампион. Без това мачове не се предават по БГ телевизия няма нужда и от стадиони.

11

Анонимен

преди 6 години

ДА ВЗЕМАТ НА ЛЕВСКИ ТОЧКИТЕ.

10

Анонимен

преди 6 години

Как какво? Ще го покажат по телевизията.

9

ЛИЦЕМЕРИЕ

преди 6 години

И КАТО Я ПОСЕТИ МИНИСТЪРЪТ КАКВО?

8

Българина

преди 6 години

Явно полицейската мисъл не може да измисли, че на цска и левски винаги е имало и ше има такива неща, въпросът е защо полицаите охраняващи точно такива събития не са със защитни шлемове и щитове или очила, мерки много акъл малко... Иначе като протестират пенсионерите и майките с деца пращате тежко въоръжената жандармерия опаковани и с бронежилетки. Виновен е този който ги е пратил там незащитени

7

МВР

преди 6 години

Драконовски мерки се взеха преди години когато имаше смъртен случай сега взимат драконовски заплати.

6

Анонимен

преди 6 години

Решението е само едно, мачовете да се гледат само по телевизията. Никакви хора на стадиона, особено пък от тази прослойка, наречена "фенове".

5

Анонимен

преди 6 години

С кураж и снимка - точно нищо няма да стане. Защитете си професионалната чест, ако изобщо я имате! Намерете негодника хвърлил бомбата! Хвърлете му един бой, а после го снимайте и му дайте кураж.

4

Анонимен

преди 6 години

Егати т-поя министър....Значи с марля на окото ще разбереш какво е да си без око.... Този и за регулировчик не става.

3

Dragon79

преди 6 години

Защо трябва да измисля ме някакви мерки, като можем да вземем пример от Англия. При тях как стана, а бяха по зле от нас!!!