4

апчих

преди 6 години

алергиите са свръхчувствителност на организма най вече пролет при цъфтеж ,животински косми ,силни аромати парфюми прах и най вече модерния начин на живот ...решението е калритин ериус и тем подобни

3

@2 от 1

преди 6 години

Мне, не ми върши работа, защото в моя случай не е възпаление на носа или нещо такова, а на кожата. Оток, болка, възпален нерв и т.н. Мажа с кортикостероиди, пия кларитин, и т.н. но не е достатъчно. Четох някакви неща за лук, чесън, чай от коприва, някакво вещество от ананас, джинджифил и куркума. Обаче все си мисля ,че трябва да имаме някаква билка или рецепта, която да върши по-добра работа.

2

Анонимен

преди 6 години

За временно облекчение помага да се яде нещо много люто - изхвърлят се всички секрети и алергени от носа. Също така последните изследвания от Австралия показват, че алергиите се засилват не само от замърсяването в града, но и от тежките ароматни вещества в дезодорантите.

1

Анонимен

преди 6 години

Някой ако може да даде някой бабин съвет за справяне с алергия. Алергията е болезнен страничен ефект от лекарство, пия кларитин, ама не е достатъчен. Може да е и локално нещо, защото става въпрос за оток на кожата и възпален нерв в следствие на алергичната реакция.