17

Щирлиц

преди 6 години

Тримата в средата са наклонили глави надясно.Сигурно мозъците им само така могат да работят правилно,иначе дават грешка.

16

Анонимен

преди 6 години

Бойко гледа сърдито,Цв.Цв. "умно",а на Каракачанов ще му се пръснат копчетата на сакото.Мила родна картинка.

15

Анонимен

преди 6 години

до - 10 - дано никога не се използват "скъпите" самолети, но тях трябва да ги има. Постоянно сме свидетели, че войните се водят от въздуха - Сирия, Ирак, Либия.... АКо Турция ни нападна за половин час ще ни сравни със земята - те имат супер ракети, а ние нито самолети, нито зенитни ракети. Ами ако Иран изстрелят ракети по нас? нормалон е да повишаваме противувъздешната си отбрана, дори НАТО иска да увеличиваме бюджета за отбрана!

14

До мето

преди 6 години

Е нормално да взима заплата. Ти ангария ли работиш? Сигурно си академик в сферата на молекулярната биология.

13

Мето

преди 6 години

Радев никога в живота си не е работил. Основно е вземал заплата и "прави 1", "прави 2". Военните го мислят за гений защото те са кухи *** по принцип.

12

Burzum

преди 6 години

Съжалявам ,че трябва да ви разочаровам малки прости човечета ама единствените относително нормални хора се намират в президенството......

11

От ..

преди 6 години

..толкоз негативни коментари стигам до извода ,че г-н Радев си върши работата. Продължавайте в същия дух г-н президент. Мъже не останаха ,само хакери с лабави китки

10

Джо

преди 6 години

На гол тумбак чифте пищови. Радев може да кара само делтапланери и да се върти на лоста като орангутан. Не го интересува, че хората гладуват, а иска да се купуват скъпи самолети, които никога няма да се изполват.

9

Анонимен

преди 6 години

Нивото на българския политически елит е отчайващо ниско! В нормалните държави тези хора биха били учители по физкултура, охранители в БИЛА, управители на стол,възпитатели в помощни училища, продавачка в селски хоремаг, селски кебапчии, пастири , бакшиши и една голяма част биха се озовали в затвора, то тук" решават" съдбините на България. Пази Боже!

8

Пешо

преди 6 години

Радев е по-смешен президент и от Мистър Бийн. Ама смешен по неприятен начин. Боже, пази България от червените кхмери.

7

До гражданин

преди 6 години

Абсолютно ЗА !!! Тези ,,юнаци" трябва да се научат че живота не е само,,в клавиатурата".Стига са вилнели в нета,да ги видим на плаца.

6

Гражданин

преди 6 години

Крайно време беше! Да връщат ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА наборна служба.Поне година и половина.И без телефони и ограничен достъп до интернет.Стига сме отглеждали хленчещи л.и.г.л.ьо.вци като тези по форумите.Служба по устав,както са карали всички нормални мъже-безвъзмездно в името на България.Стига дървени философи с претенции.Ако трябва референдум,но не може да продължава повече така да са"непригодни за реалният живот голяма част от младите хора.Стига слободия и безнаказаност.

5

Тери

преди 6 години

Радев, времето ти за обещания изтече! Дела трябват !

4

Анонимен

преди 6 години

Резидента пак си е играл на президент.

3

Анонимен

преди 6 години

И грипени старшинка и грипени трябват нали ?

2

Юнал Джемилов

преди 6 години

Виждам че там е и лидера на ДЕПЕСЕ МУСТАФА КАРАДАЙЬ това означава че всеха да са саобразяват със мюсюлманите, Бисмиллях

1

коментатор

преди 6 години

Дайте сериозно. И ГЕРБ, и БСП са сериозни партии, докато те спорят, настаняват се лъжепатриотите, днес Волен е в Крим, пореден проблем ни създава, дайте всички консенсусно.