136

Анонимен

преди 6 години

Това е основно човешно право, да защитиш себе си, семейството си, и собствеността си.Не ми слагайте еврогейското право над констуционното.Ако не сте съгласни със закона, никой не ви кара да се отбранявате.Не удряйте натрапника, оставете се даже да ви убият, щом мислите, че това е по-хуманното решение.

135

bravo

преди 6 години

bravo

134

Анонимен

преди 6 години

До 1Това с тока един в плевенско го игра. Друг беше заложил на бравата взривно устройство и то откъсна ръцете на цигaнката. И двамата влезнаха в затвора.

133

Анонимен

преди 6 години

Ако се приемат поправките, веднага отивам да си взема 9 милиметров. Един "Макаров" е 4 стотака.

132

Анонимен

преди 6 години

До 77 няма нужда да ходиш по двора.!!! Стреляш го на улицата и го довличаш в двора!!!

131

Тинев

преди 6 години

НЕПРЕМЕННО трябва да се премахне " съкратената процедура ".Признал си бил и хайде 50% от наказанието опростено.А като мушне някоя стотачка в джоба на съдията / опссссс ...... НАШИТЕ съдии са неподкупни / и още 40% ще са опростени.П.П.Нещо не им се чува на съдиите за премахване на порочния метод.

130

BANKQNSKA RAPSODIQ

преди 6 години

a ako bOIKO mi vlezne ? togaz ko praim??? ili ceco uhoto apartamen4ik?

129

1

преди 6 години

Защо пък с оръжие, не може ли да им направя капан с ток? Който иска да краде от някого, да си носи последствията. Никой не е длъжен да храни крадците и семействата им, защото ги мързи да работят!

128

Анонимен

преди 6 години

Ще стреляме и по електромери,когато ни окрадат с надвишени сметки!Нали е в наша собственост.

127

Анонимен

преди 6 години

Каниш го в къщи,и го почваш:Ти ли ша *** крадеш! Пускаш му два куршума и си невинен.Шантава работа!

126

Анонимен

преди 6 години

"8 пъти са ми разбивали жилището, както се сещате когато е било празно и няма никой."Недей да мислиш само от собствената си камбанария, ами помисли за хората, на които им влизат в дома, докато са си скъщи. Защото и това се случва.

125

до 127

преди 6 години

Ти като не си стоиш у вас, кво ти пука въобще?

124

Анонимен

преди 6 години

До124 ти от монголоСлавяните ли си?

123

Анонимен

преди 6 години

8 пъти са ми разбивали жилището, както се сещате когато е било празно и няма никой. Кво ме топли, че мога да гръмна крадеца след като няма да съм там ? То и сега бабите и дядовците по селата заспиват с брадва до леглото, но не им върши работа. Като им дадат пистолет ще е същото.

122

Анонимен

преди 6 години

До 113 това сънували го или ПИШЕШ криминале.?

121

Анонимен

преди 6 години

Ами дарлинг, сключваш рeдовен договор да ти превеждат парите по сметка, плащаш си данъците и не се разправяш с наематели, ako не платят, напускат съгласно договора и неустойки и... Това е

120

евала

преди 6 години

До оръжието не еКакто аз когато съм почерпен нямам право да стоя зад волана и да шофирам ,така и притежателите на оръжие трябва да нямат право да се докосват до оръжието си когато са почерпени ! Но в България няма закони , малко ли " мъже " съм виждал почерпени дали на сватба дали на кръщене ,вдигат пистолета или пушката - БУМ ! Няма ли да има наказание за тези хора бе ! Няма значение ,че патроните са хаосни , нищо не е гаранция ,че като пие още 2 няма да сложи бойни патрони !

119

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84Те затова и не влизат. Понеже знаят, че съм въоръжен. Влизат при невъоръжените.Аз и куче имам, не само оръжие. И по него само разходи, обаче ромските "индо-европейци заобикалят" къщата.

118

MaйMyнaтa

преди 6 години

Размислих. Раздайте на разходния материал огнестрелно оръжие, че нещо с ПТП-тата няма оборот

117

Анонимен

преди 6 години

"Отиваш да си прибереш наема от наемателите - застрелват те и обявяват, че си влезнал с взлом !"Не може да си толкова ***, моля те, недей. Не се давай на плиткоумието, ще се загубиш, имаме вяра в теб! Дръж се човече