216

О, чудо!

преди 6 години

Ако този закон влезе в сила, след като бъде приет в този си текст, това ще е прецедент в историята на българския парламентаризъм - тоест за пръв път депутатите ще гласуват закон в полза на народа! Във връзка с това допускам, че този закон НЯМА да бъде приет!

215

Берлин

преди 6 години

Донякъде си прав, но не напълно. Плъхът е проникнал в гаража му-------------По-скоро е проникнал пред гаража му. Вътре не е влизал.

214

до Берлин

преди 6 години

Донякъде си прав, но не напълно. Плъхът е проникнал в гаража му, което между другото с новите поправки пак не става ясно какво следва akо крадецът е в двора ти, колата ти, а не точно в жилището.

213

1

преди 6 години

До БерлинТогава, защо го наричаш "крадец"?

212

Берлин

преди 6 години

Само да вмъкна, че пловдивският доктор не е защитавал семейството си, което по време на убийството е било на село. Крадецът не е прониквал в жилището му, а е застрелян хладнокръвно на улицата, с незаконен пистолет. Всъщност застреляният не е крадец, защото не е откраднал нищо и не е извършил нищо забранено или незаконно.

211

1

преди 6 години

До 1Не се изразих правилно, имах предвид за сметка на данъкоплатеца!

210

1

преди 6 години

До РадоДа върнат, но не ги връщат! Всеки затворник трябва да си заработи прехраната и топлото, като всеки Българин, а не да хайлязува по цял ден пред телевизора и да е на разкладка при данъкоплатеца!

209

Моят дом

преди 6 години

моят гроб!Това е сега.Когато имуществото и живота не са на първо място,то се толерира престъпността.Когато оръжие има само бандита,тлъстия бизнес(той е и с охрана),ловджии,а обикновения човек трябва да регистрира мощна въздушна пушка-добро не чакай.Когато наказанието на заловения е 3-5 г.-време да подготви нови удари с аверите-никакво уважение към законите от никого.Когато хората на село спят при свинете,за да не ги откраднат.Когато тия с жълтите книжки са на свобода,а ония с имунитета...

208

Анонимен

преди 6 години

през соца поне е имало някаква държава 'майка', която макар и калпава, се е грижела са гражданите си и управлявала общата собственост (отново калпаво). сега, при липсата на държава, единственото, което хората имат, е животът им и частната собственост. като няма кой друг да я защити, според мен такъв закон е дори закъснял. а на хората, които са против - ами просто не си купувайте оръжие и оставяйте крадците и изнасилвачите да влизат във вашите къщи. въпрос на лично решение е.

207

Радо

преди 6 години

За крадците трябва да се върнат трудовите лагери. След кражба и ефективна присъда от 1 до 3 години, този човек няма да се поправи и пак ще открадне, като излезне. Веднъж влязъл ли си в трудов лагер, няма да ти мине през ума да крадеш отново.

206

пишман

преди 6 години

Когато се преместих да живея в града нямаше ден, когато някой близък или познат да не се отбие у дома точно в обедната почивка или да пренощува ри мене уж изпуснал рейса.Сега вече никой не идва да ме търси.........................

205

Анонимен

преди 6 години

каквото и да внесат патриотите като проекто закон, те са 20 или 25 човека. нали се сещате, че на повечето от останалите 220 няма да им изнася заради електората и ще гласуват против. този филм го гледах с пенсиите - щяха да са 300 лв. и точно бсп, които уж все са опозиция и искат повече пенсии, гласуваха против. и другите също. хубава идея, но ме съмнява да мине.

204

светия синод

преди 6 години

До милиони микрофониСвещенниците, дето ръсеха по домовете също докладваха на ДС при кой комунист тайно...

203

милиони микрофони

преди 6 години

До гостоприемствотоТова си беше чиста проба дюшеш за внедряване на информатори от МВР.Затова се държеше много за другарството - на всяка групичка от 4 души внедряваха ухоНа всеки две приятелски семейства внедряваха един доносчик.Да не говорим за бирници,инкасатори,ОФ и др. дето посещаваха домовете на хората

202

Анонимен

преди 6 години

До гостоприемствотоНаш съученик имаше навика да ходи на гости по домове да яде и пие само за едно мерси

201

гостоприемството

преди 6 години

До СМЕШНОЕто докъде ни докара нашето пословично българско гостоприемство!Няколко пъти са ме обирали и то мои непознати доведени от стари приятели!Гостоприемството е предпоставка за обири и нахълтване в чужди домове покрай друг!!!На запад си има портиер, който преценява кой да допусне вътре в дома.Дойдоха ми *** уж за квартира и нахълтаха директно в хола през отворената вратаУчителите ни посещаваха домовете да видят колко е широко и доведат безпризорни .Именно те претърсваха и крадяха!

200

Реалист

преди 6 години

Ако случайно приемат този закон, черните братя ще намалеят поне наполовина!

199

до 194

преди 6 години

Много сложно си го измислил.Направо отивам и купувам един газов патлак.Не се иска регистрация в КОС.След като бандита нахълта в домът ми го разстрелвам със законния си и му пъхам в ръката почистения от мои отпечатъци газов патлак.Чиста работа.Дори Адвокат няма да ми трябва!

198

Ангел

преди 6 години

Много добре.Сега пистолета ми няма да седи заключен през 9 врати в десета а ще го държа на една ръка разстояние.Със сигурност ако пречукам някой бандит ще се почувствам страхотно, все едно съм го върнал на всички които са ме крали!

197

Анонимен

преди 6 години

Познавам Човек който уби двама крадци в домът си още преди 10-тина години и го оневиниха напълно въпреки че беше превишил пределите на неизбежната отбрана.Тогава медиите не отразиха много случая!Мисълта ми е ,че и според стария закон също може да бъдеш оневинен напълно!