87

Анонимен

преди 6 години

Това на БСП може да е евтин популизъм, но това на ГЕРБ е твърде скъп популизъм...

86

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

85

65 годишен- инж

преди 6 години

До Герб : това не е популизъм цветанов , с вас съм бил от 2009г. до днес. бсп ви наспъпи по болното за всички българи място каквото и да приказваш все няма да се приеме от народа за който много говорите от негово име. Защо получавате толкова пари които вие си гласувате и сега не искате да ги отстъпите. 3600лв заплата , участие в комисии в работно време умножени с к=1,2 които нищо не решават , безочетни пари в размер на 75% от заплатата ,при неявяване на работа получават 900лв/м , 70 дни от

84

бай ганьо

преди 6 години

HA DA VIDIM GERB I ATAKA SEGA. TEZI HRANTUNCI I BEZDELNICI NE ZASLUJAVAT I 1000 LV. BOIKOO. GUBI6 PFZICII VE4E=

83

Анонимен

преди 6 години

Как ше е евтин популизъм - депутатите хич не са ни евтини! Депутатите са ни направо златни!

82

Даола

преди 6 години

За какви успехи на ГЕРБ може да става дума след продължаващото от 2009 / с някои прекъсвания и игрички на оставки/търкаляне из министерските кресла, щом България днес е най-бедната страна в Европа.

81

Заместител

преди 6 години

Спас замести Антон Тодоров в мазната пропаганда на ГЕРБ и в слугинажа си. Спас е във всяка партия на власт. Спас е бил комунист с възхвала на комунизма и на БКП в стихове модел 'спас'. Спас е отвратителен и затова сега брани големите заплати на депутатите.

80

Спасе смотан

преди 6 години

Ти си по по-скъпия популизъм, нали, подлого на всяка партия на власт? Вие сте популисти, че се държите са привилегиите като кърлежи и викате, че ви е полагат! *** скапан си, Спасе, *** си

79

naco

преди 6 години

Това било ПОПУЛИЗЪМ и то ЕВТИН,ПОПУЛИЗЪМ било и "Белене",КТБ, "Обществените поръчки","Санирането", "Оградата","Събирането" на ДДС, "Работата" на НАП..........и т.н.,а ПЕНСИИТЕ 80 евро,ЗАПЛАТИТЕ 200 евро,БЯСНАТА КОРУПЦИЯ,ЗАСПАЛОТО ПРАВОСЪДИЕ е РЕАЛНОСТ!? Така ли е другари-господа УПРАВЛЯВАЩИ???? НАРОДЕ????

78

И.Б.

преди 6 години

В Германия е още по-безотговорно. Новият вътрешен министър назначи 8 (осем) нови секретари, немският парламент е безбожно надут с нови парламентаристи, които на всеки 4 години си гласуват увеличение на т.н. "диети", които са техните заплати. Това се съобщава във всеки градски вестник с няколко изречения. А германците на могат за отменят този "закон", защото той е формулиран така, че депутатите сами определят размера на "диетите" си.

77

Честен

преди 6 години

Тия лакомници наистина трябва да се пратят в кланица. Ояли се като шопари и докато не ни оглозгат до кокал няма да мирясат.Точете и се приготвяйте .........

76

водач на МПС

преди 6 години

Подкрепям ! Тия толкова са алчни, че от алчност са забравили що е туй човещина ! Спомнете си за телефоните ВЕРТУ - как алчните гербаджии хукнаха да присвояват... Щом е на АВАНТА, по - големи авантаджии от тях НЕМА !!! Потънали в лукс и в охолство, за НАРОДА изобщо не мислят, важното е тяхното да не се губи !

75

Мнение

преди 6 години

240 народни представители! Вижте им заплатите, боже, боже! Огромна бройка хрантутници, които са нищонеправещи, а какви пари взимат, какви привилегии ползват. То затова е голямото натистане да са "на бюро". Призлява ми като се зададат избори - лъжи, демагогия, популизъм, PR-измишльотини, украсени така, че лесно да манипулират "мат`ряла", "електората"... Отдавна не гласувам, защото не желая моят глас да осигури "живот с капела" на същите тия продажници и лъжци. Спешна редукция на броя им на 120.

74

От Германия

преди 6 години

Аз пък си мисля следното: Колкото по-малки са заплатите на депутатите толкова по калпави хора ще се съгласяват да стават депутати и толкова повече ще крадат. Аз например никога не бих се съгласил да стана депутат за 3,500 лева заплата. Не ме бива в кражбите. А това означава от сегашните 11,000 евро заплата в Германия да се съглася на 2,000 евро заплата в България с рещу което цял народ да ме плюе и споменава майка ми. Не, мерси.

73

Подкрепям

преди 6 години

Мразя Нинова, но повече мразя крадящите от мен и оядени депутати. Така, че- ПОДКРЕПЯМ! И ПРОДЪЛЖАВАМ ДА Я МРАЗЯ!

72

Ванката

преди 6 години

Така им е удобно, затова е популизъм. Просто е малка крачка към справедливост. Но гербаджиите се имат за богопомазани и няма да се лишат от "заслужените" привилегии.

71

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са една крадлива мафия, да направят минималната заплата 1000 лева или да се махат!!!

70

Анонимен

преди 6 години

хахахах, ГЕРБ НЕПУСКА КОКАЛА СУДЖУКА Е СКЪП !!!

69

Анонимен

преди 6 години

Всъщност наистина Е популизим, защото БСП също управляваше не малко по тези правила. Но макар, популизъм - съвсем радващо е това нещо. НСИ "вдига" средната заплата по незнайно какви критерии. Тези редовно не ходят на работа, въпреки огромните си почивки и командировки. Пак казвам - популизъм е защото те не го направиха, когато можеха. А че е нещо, което трябва да стане, е повече от ясно. Отсъствие от парламент без основателна причина, не трябва само да се наказва с глоба, а с отстраняване.

68

Анонимен

преди 6 години

Колко българи почиват над 70 дни? 240 са"Браво Нинче така те искам и аз съм за ако трябва и протест да се организира почиват си