33

Анонимен

преди 6 години

Решението да не ги пуснат в парламента било на охранатаНе, чистачката не ги е пуснала, защото току що е почистила!

32

а сега..

преди 6 години

вие от ГРЪБ какво ли знаете само Винету знае всичко..и трябва дА ви каже или..направи театро. Като не знаеш..заминавай си..намери чест и достойнство . Трябва да имаш сърце ..а не само УШИ да се ослушваш за тъпотиите на Банкя ООД. Вие сте срам и вредни за държавата

31

1

преди 6 години

Не знаел бил,вие всичките се правите ,на велики,като вожда си,сега щял да уволнява държавните служители,които са разкарвали,майката на дете-инвалид,но искам само да му каза на вожда на герберите,че държавните служители,копират от него,това държание,с хората.

30

Дръндер

преди 6 години

Дрън дрън, то на кривата ракета космоса и крив. На тоя охраната му крива!

29

проктолог

преди 6 години

Другаря Емил Христов се извини на хората с увреждания: Не знаех! Другарю Христов, не зная какво е твоето увреждане, но ти носиш отговорност не само за това, което знаеш, но и за това, което не знаеш! Така че това "извинение" е признание за твоята пълна безотговорност. Някои го наричат невменяемост!

28

Анонимен

преди 6 години

Типичен гербераст.

27

Анонимен

преди 6 години

То нали УСПЕШНО СИ ИЗПЪЛНИ ЗАПОВЕТА.БРАВО ОТЛИЧНИЦИ СПРЯ МАЙКИ И БОЛНИТЕ ИМ ДЕЦА ДА НЕ КАЖАТ ИСТИНАТА В ПАРЛАМЕНТА.БРАВО МЕДАЛИСТ ЩЕ СТАНЕ НЯКОЙ ДЕН.

26

Оставка

преди 6 години

Оставка, а след това да се извинява колкото си иска и с когото си иска - бушони много.

25

Анонимен

преди 6 години

Така де, ГЕРБ може ли да са виновни, изклчючено, те са ангели небесни, непогрешими и ...уф ще спра, че ще започна пак да ги псувам.

24

Анонимен

преди 6 години

Като не знае, защо не отиде да разбере. Оставка

23

Анонимен

преди 6 години

След като "имат надлежно заявени и изпълнени пропуски", защо не са допуснати? Какви своеволия е извършила облата глава на входа??? А пък другата обла глава вътре не знаела? Що за некадърност и безхаберие! Вън!!

22

Анонимен

преди 6 години

Винаги някой друг е виновен- Костов, Станишев, Орешарски, Путин, Ердоган, международното положение, 500г турско робство, бежанците, сега се скриха зад охраната... Властта не е само привилегии. Властта е и ОТГОВОРНОСТ. Който не го е осъзнал, няма място в НС.

21

изчезни!!!

преди 6 години

ОСТАВКА! Веднага да изчезва!!! Каква наглост!! Каква гавра с хората!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Е какъв зам председател на народното събрание е този , щом и охраната го не бръсне за слива.

19

Анонимен

преди 6 години

Какво не знаеш, хвърляй ОСТАВКА бе ***!

18

11

преди 6 години

НА НЕГО НЕ МУ БИЛА ДАДЕНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГОВОРИ? Еми да си бе мръднал мързеливия *** и щеше да има тази възможност.... Всички в парламента са МЪРЗЕЛИВИ като НЕГО! Такива хора не ни трябват! ОСТАВКАТА МУ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! НЯМА ДА ОТСТЪПВАМЕ!

17

извинения???

преди 6 години

Тези хора са избрали депутатите със своя вот, гласували са за тях, а те не ги допускат до НС.Защо надписът "Системата ни убива" е проблем? Така се чувстват хората. Това изпитват. Нямат ли право да изразят мислите и чувствата си? ЗАБРАНЕНО ЛИ Е?Нямаме нужда от извинения, защото това са думи, а ужасът продължава- жената, която си стяга багажа, за да изведе детето си с увреждане от Бг, мъжът барикадирал се в жилището си заради ЧСИ, орязването на ТЕЛК, което готвят СЕГА, в момента и още, и още...

16

Активист на БКП

преди 6 години

Извинява !!! Това да не е детска градина ,та да се извинява ! Това е висшият орган на държавата !!! Да подава оставка и да бяга да харчи откраднатото...

15

Анонимен

преди 6 години

и защо всички го плюете? от къде да знае човека,че "системата ни убива" ? за него самия системата си е едно благоденствие !!!!- от къде да знае,че съществува и народ ?

14

Анонимен

преди 6 години

Един истински държавник ще каже - аз съм отговорен, защото не си направих труда да се информирам. А няма да се оправдава с охраната! Властта е отговорност, но тази дума не е позната на днешните властимащи.