9

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

щото, брадич, инфекциите се лекуват с плацебо и симптоматично, а като се окаже че е време за антибиотици пациента вече е хроничен. но , тогава го ловят на диспансер, и се осигурява къртене на кинта от бюджета.

8

Анонимен

преди 6 години

Защо не арестуват хомеопатите за измама? Подобното лекува подобно, а подобното изобщо го няма в препарата. Цената е за опаковката и водата.

7

Анонимен

преди 6 години

"Докторе" истината е друга, ама не ти стиска:Мнозинството хора НЯМАТ ПАРИ.От това, че ядът малко и то *** и неразнообразна храна.От това следва и пестенето от дрехи, хигиена и отопление.От това и от държавата която те мачка ежедневно, идват тонове стрес.Накрая, ако ти има нещо стискаш зъби докат стане критично, защото НЯМА БОЛНИЦИ! А тези дето са останали са изтърбъшени и са на стотина километра (ако имаш късмет).А кадърните лекари избягаха в чужбина, където вземат 100 бона плюс.

6

до 1 от славянин

преди 6 години

Един доктор без да е не само философ, но и психолог, не може да бъде лекар - бардакът в човешкият организъм предизвикан от разрушително мислене и разрушителни емоции, некачествено и неправилно хранене и останалите разрушителни фактори върху здравето, не може да бъде поправен с ФАРМАЦЕФТИЧНИ ВЕЩЕСТВА, в която изключително глупава медицинска догма вярват медиците и техните т. нар. пациенти! Не се произнасяй по теми в които си гола вода!

5

Иво

преди 6 години

Само че, оставяйки всички тези неща настрана, е важно да кажем че СТРЕСЪТ е в основата на всичко. Живеем в лоша и нездравословна държава. Няма как да не сме болни. Кахърите затормозяват организма повече от арсенът в ориза, да речем.

4

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

В резултат на съвременната медицина и провежданата от нея ваксинация, човечеството вече е мъртав биологичен вид, с изключение на няколко "диви" племена. Понастоящем, нашият живот се крепи единствено на ваксините. Проблемът е, че в имунизационния календар на децата, вече няма пролука за поставяне на ваксини за новите болести. Човешкият организъм е една сложна система с големи възможности за саморегулиране, но за беда, ние непрекъснато нарушаваме баланса и се осланяме на фармацевтичната промишлено

3

АНТИ

преди 6 години

Бира, SEX и Бойковизъм = здрав и бодър организъм.

2

Анонимен

преди 6 години

Модерно е да се говори срещу антибиотиците. Но каквото и да говорят, това все още е единственото ефикасно средство за лечение на инфекциозните заболявания. То ако можеше да се лекува само с билки нямаше толкова народ да измре от тиф, холера, грип и тям подобни в миналото, когато е нямало антибиотици. Аз самата не мога да излекувам грипа си без антибиотик. Опитвах, а докато чаках, болестта ме скапа. Нека всеки сам решава какво е добро за здравето му. От ненужни съвети няма полза.

1

д-р Ох Боли

преди 6 години

Хомеопатията не е медицина, а шарлатания. Тия приказки че всичко е заразено и отровено, са прояви на фатализъм и нищо повече. Е какво да ядем тогава, като всичко в магазините е опасно!?