31

Анонимен

преди 6 години

Ами нормално е - кака ви Гинка Геберастова Теменужкова няма да работи без пари.Нали трябва да връща заемите на банките.

30

Анонимен

преди 6 години

Господин Тръмп,ЕС, НАТО и вашата страна са отговорни за подкрепата на "Животното" Борисов, което трови и системно унищожава народа си!Затова смятам, че той и неговата клика от дебели народомразци-разсипници трябва да платят "висока цена".Смятам, че е абсолютно наложително използването на няколко "Томахавки" по Парламента, Министерски съвет, Съдебната палата и по принцип по министерствата на Република България!Уверявам Ви, че българският народ ще Ви подкрепи!

29

Анонимен

преди 6 години

зелената енергия, скъпи съграждани, е НАЙ-МАЛКИЯТ проблем. в Германия, почти всички общински сгради имат собствени соларни батерии и не консумират друго електричество, нито плащат за него - така се пести обществен ресурс; всяко семейство може да си инсталира възобновяем източник и за разлика от нас, директно консумира собствения си ток, а не е длъжно да го продава на държавата и пак да си го изкупува. при нас има твърде много маймунки, качени на клона, които живеят от този ток.

28

MaйMyнaтa

преди 6 години

Само аз ли се усещам на кво ме праят тия, мамата да им таковам прекаляват вече 20%69777

27

Анонимен

преди 6 години

ГИНКА-БОЙКО им трябват пари , суджука си качва цената няма как

26

Анонимен

преди 6 години

Можем да уредим вдигането на тока заради инвстиции. Всеки абонат получава сметка в дружеството, където се плащат парите за инвестиции. Никой не плаща инвестиции, без да получи акции и собственост.

25

Krom

преди 6 години

До Анонимен 14 - на кого пишеш? Полит коректните аналооблизци от този сайт ме изтиха, заради името на Свещената крава. Не е коректно да се казва нещо срещу нашите леко по тъмнокожи "сънародници".

24

HeinrichHimmler

преди 6 години

Кога ще излезнете на улицата овце?!? Кога ще си станете от задните части и ще протестирате и ще искате това, което ви се полага, а именно адекватна политика спрямо народа ?!? Докога само ще негодувате и ще сте смирени, живеейки от ден за ден. Докога ще бъдете овце на властта ?!?

23

Анонимен

преди 6 години

Тока е измислен от човека за човека, това не е продукт, а жизнено важно откритие, споделяно с всеки, или в процес на споделяне. Това е планетарен ресурс. Цената му трябва само да намалява, до като накрая просто изчезне.

22

Анонимен

преди 6 години

Държавата през КЕВР позволява вдигането, значи управляващите са срещу народа си. Вместо да намалят тежестта на така наречената зелена енергия. А разпределителните дружества на регулират разходите си, като коли, заплати на мениджмънта, адвокатски, представителни и т. н.т. Схемата е ясна тези дружества искат вдигане с 5% обявяват, че искат вдигане с 10-15%.КЕВР одобрява вдигане с 5% и така отчитат колко са загрижени и ефективни. Вълкът сит, агнето цяло, а народа да пасе трева.

21

Анонимен

преди 6 години

Не с 20,а с 200% да го вдигнат тока.Това заслужава заспалото стадо.Пак опростаченият българин ще си стои вкъщи и ще псува телевизора,с което сериозно може да навреди на спокойствието на някоя домашна ***.

20

Анонимен

преди 6 години

Защо искат парите? Ако е за инвестиции, трябва да дадат акции на потребителите.

19

Политически пророк

преди 6 години

Те всички "бизнесмени" от голям калибър са "успели" чрез пирамидална измама,с подкрепа на партиите.Започнаха с "Магурата" после с пирамиди,бандитска приватизация,"лоши"кредити,хиперинфлация,фалит на банките и......поскъпване на всичко.И в случая сметнете как Гинка ще си покрие кредита ,след повишаване цената на тока с 20% т.е. ние ще и погасим задълженията.А произхода на парите и????

18

Анонимен

преди 6 години

Парите са от банките, а кой стои като гарант зад банките? Или банките отпускат пари на чистачките да си купят енерго, както при КТБ. Или банките купуват енерго.

17

Анонимен

преди 6 години

Нали е пазара икономика цените трябва да падат, ако не падат значи държавата е фалирала. Hе може заплатите на хората да са 600 лв а тока 200 лв на месец Значи пак ще има протести за високи заплати после пак увеличение на тока и накрая пак ще има недостиг на пари а парите не падат от небето и накрая някой трябва да ги напечата гответе се за Бокова зима.

16

Насо

преди 6 години

Ние не искаме по- скъп ток, искаме по- евтин. Сега е вашата дума срещу нашата

15

Анонимен

преди 6 години

Със смяната на електромера с "умен" преди около 8 месеца сметката ни от 35-40 лв сега е над 50-55. На тец сме с нови уреди, излизаме в 7.30 сутрин и се прибираме след 19. Извода за мен е - ако искат увеличение винаги ще намерят начин да го направят.

14

Анонимен

преди 6 години

До KromДа, но ако ти направиш като мен, ако целият квартал и и град наприви като мен.... ще настане такъв живот))) че само си викам дано!Какво ни пречи да сме като тях? Иначе се бием в гърдитече сме патриоти, БЪЛГАРИ!, но само на маса или по Фейси, а после всеки се спасява поединично..А гърците с техните масови стачки, а испанците? Не е само до "свещена крава", трябва и акъл.

13

Анонимен

преди 6 години

Да не си мислете, че това ще е последното поскъпване на тока за годината? Неееее! Септември- октомври пак ще ни "удари" ток.Колко вдигнаха МРЗ? 20% ли? Колко ще е увеличението на пенсиите от юли- 3%? А за инвалидите и болните какво подготвиха- секирата?Плащаме най- скъпия ток в ЕС, при най- ниски доходи.

12

Анонимен

преди 6 години

Не се занимавайте с поскъпване на тока и разни му там незначителни сделки! Вървете да дебнете някой да не откъсне цвете или тревичка от парка. Защото това е кражба, а вие сте принципни.20% увеличение на тока, ще доведе до 30% увеличение на всичко. А иначе всеки ден едни хора обещават, че увеличение на тока няма да има, а в същото време пишат новите тарифи.Честито!