47

Анонимен

преди 6 години

Запада мисли за 50 год.напред. Ясно е че само Русия има осигурено енергийно и водно бъдеще.При население 9-10 млрд. след 30год.ресурсите ще приключат и затова искат отрано да сложат ръка на руските залежи и води.В Русия на човек се падат по 500 тона питейна вода! И много ги е страх от съюз Германия-Русия. Правят всичко и са готови на всичко но да държат Русия далече!

46

Анонимен

преди 6 години

ба ти простотиите тия ни сметат за *** - колко хора са минали по тия места в оня същи ден и на колко от тях им има НЕЩО, май николко, полицая само го набедиха човека колкото да отчетат нещо! ШАРЛАТАНИ!!!!

45

Andreshko

преди 6 години

Очаквам сега Тереза Мей да се извини за голямата лъжа,която скалъпи,на Русия,на посланниците и на целия свят.

44

Victimized

преди 6 години

Пейки, ресторанти, къщи, и само тея двамата са засегнати. Ако беше поне наполовина от това което го описаха ингилизите, щеше да има още един автобус натръшкани. Интересно ми е кой ги е намерил на пейката и кога са разбрали че са отровени с газ, а тези които са им оказали първа помощ, логично е да не са знаели какво им е, ако са отишли с костюми, подготвени за химическо оръжие, значи са знаели предварително. Като в Сирия, взривили лаборатория за химически оръжия, но няма нито един загинал дори.

43

Поп Грую

преди 6 години

Остават още няколко възможности - суспензия, плазма, на буци, на пясък, на клечки, на гевречета, на топченца, в торби по:1, 2, 5, 10, 25, 50 килограма или във формарта на хидрогениран обезводнен сублимат!

42

химик

преди 6 години

"новичок" беше газ, после гел, сега е течност. Кажете последно какво му е агрегатното състояние.

41

Анонимен

преди 6 години

Отпадна версията че е новичок,вече става ясно че не новичок, а някакво друго нернопаралистично вещество чието име си остана засекретено.

40

Анонимен

преди 6 години

Мили хора, намираме се в нова диктатура. Не вярвайте какво пишат. Анализирайте всичко преди да си правите изводи. Не гледайте много телевизия!

39

Свободни медии

преди 6 години

Върхът на сладоледа - една журналистка от CNN в бежански лагер прави интервю с евакуирано от Дума семейство което говори, че са обгазени и миришат на отрова. Журналистката взима раницата на едно момиченце и я подушва като истински медиен пес, сбръчква нос и заявява - Определено мириши на отрова:))) След което детенцето си вади отвътре куклата и отива да си играе...

38

Анонимен

преди 6 години

И за слепите и глухите вече е ясно, че и този случай, и т.нар. "химически атаки" в Сирия, са постановки! Още по-ясно е, че "флагманите" на демокрацията - САЩ, Великобритания и ЕС в действителност прилагат двойни стандарти в международната политика, манипулиране на общественото мнение, полицейщина. Демокрацията умря, дами и господа!

37

Анонимен

преди 6 години

Аз ви казах, разкашкали се стриди в някой ресторант. Любама храна на новобогаташите, ама им е трудно да определят срока на годност - нещо присъщо за наглосаксонски лорд.

36

Анонимен

преди 6 години

Абе накрая ще се окаже ментелива английска водка пита без мезе.

35

:-)

преди 6 години

Тия се скъсаха да обръщат версиите наопаки сто пъти. Нали ясно се каза, че е Новичок а новичока е газ.

34

олег

преди 6 години

Чакам отговор от експертите по Скрипал и нищо никой не казва...

33

Анонимен

преди 6 години

А екскрементите на Скрипал течни или твърди бяха?

32

олег

преди 6 години

Какво използва като тип, като вид и какво стана и къде се случи?

31

олег

преди 6 години

Хайде се. Толкова експерти се изказаха за няколко минути...

30

олег

преди 6 години

Чакам отговор от професорите в предните коментари....

29

олег

преди 6 години

Путин какво използва при атаката в Норд Ост?

28

преди 6 години

По дръжката да е имало най-много 1 грам. Как с един грам заразиха 9 места, а ресторанта дори щяха да го събарят? То тогава и болницата е за събаряне, нали те са разнасяли отровата по тези 9 места. Всичко изглежда недостоверно и преекспонирано.