127

Хан Тервел

преди 6 години

Натровил се от нещо течно???- измъдри след пет месеца Скотланд Ярд. Какво ли ще е то? Елементарно Уотсън-одеколон! отвърна с досада Холмс, без да си премести погледа от сутрешния вестник.Да ама руски отговориха от Даунинг Стриит!

126

Анонимен

преди 6 години

Досега никой не описа някакви физични характеристики, но се изказа кой ли не, колко е смъртоносно, как са го разпознали от раз, а за капак жертвите оживяха. Появи се информация, че може и да е финна пудра. Дали е такава в подходящ разтворител, или е газ върху подходящ адсорбент никой не знае. Но самото оцеляване на пострадалите поражда редица въпроси дали въобще цялата история не е постановка.Къде изчезна "синтезатора" бат Вал от щатите, за да обясни основни неща по веществото, а не за Русия?

125

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИли, може би, ще казват: "Лъже като възрастна (дърта) ТерезаМей (***)".

124

Also sprach Zaratust

преди 6 години

"Когато едно събитие стереотипно се повтаря, непременно завършва с катастрофа". Алберт Айнщайн, цит. по памет

123

Анонимен

преди 6 години

за съжаление западните и европейските лидери са станали толкова лицемерни и подли че няма на къде повече , имам чувството че като дойдат на власт някой ги сменя с роботи или се превъплащават от хора в извънземни който мразят цялото човечество , смешно е но това е моето мнение

122

Анонимен

преди 6 години

И децата разбраха вече, че Скрипал са отровени с BZ. А това никога не се е произвеждало извън НАТО. Стига с тея опашати лъжи. Брексита ще боли, няма нужда да го правят болезнен за всички. Англичаните се опасяват, че ако Германия и Русия работят заедно икономиките им ще сатнат свръхконкурентноспособни и се опиотват да всеят раздор. Очевадн о е.

121

Щирлиц

преди 6 години

Сигурно са разлели има-няма цял варел!Да сложат на кралицата противогаз,че това вещество е летливо,и не се знае накъде ще го вятъра.

120

Анонимен

преди 6 години

Течно-нетечно,пет пари не давам,нито ме интересува.Те ако търсеха действитено,щяха да търсят кой е поръчителя и изпълнителя,но никой нищо не търси,просто лаф да става из медиите.

119

Анонимен

преди 6 години

Англичаните досаждат с тъпите си лъжи и обвинения. Скоро ще обвинят Русия и за земното притегляне.

118

Анонимен

преди 6 години

Представям си каво ще измислят за световното по футбол !

117

Анонимен

преди 6 години

По едно време казаха че е на прах, после казаха че е гел, сега е течно, след седмица ще е газ. Минаха през всички агрегатни състояния.

116

олег

преди 6 години

Путин използва BZ срещу руснаци и уби 170!

115

Анонимен

преди 6 години

Малко встрани от темата-в гр.Дума-Сирия, руски войски са открили склад притежание на ислямистите с химическо оръжие.Айде сега да видим Тръмп и компания какво ще кажат.

114

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

ОКРЪЖНАТА болница в Солсбъри,Вместо да ми триете коментара, вземете си оправете статията. В Англия делението е на региони и множество графства, никъде няма там окръг!

113

Анонимен

преди 6 години

Руснаците ли са виновни за най ниските ни пенсии в света.

112

11

преди 6 години

До бедна РусияТи вярваш ли си на глупостите, бе ?

111

Анонимен

преди 6 години

Да не е развалена боза.

110

Анонимен

преди 6 години

Англия, ти си срамът на Европа, вземи и се скрий покрий, оти ще те атакуваме с с наши си средства, лопати, кирки и тем подобни!

109

Анонимен

преди 6 години

Да, на епруватка с отровното вещество намерили напис "Сделано в России", а до нея водка и балалайка.

108

Анонимен

преди 6 години

мисля, че това вещество ще се използва в бъдеще, като средство с което да гонят хората от къщите им, да завземат земята им и да евакуират райони. разбира се всичко е фейк. след като "радиацията" не помага и места като чернобил или фукушима са чисти (винаги са били) и посещавани от туристи, босовете се усетиха, че трябва да се измисли, някоя друга постановка с която да плашат гаргите.