161

Зоро

преди 6 години

ТОВА ПРОУЧВАНЕ Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ. БЕЖАНЦИТЕ НЕ ИСКАТ В БЪЛГАРИЯ , ЗАЩОТО Е ГОЛЯМ ГЛАД ТУК . АЗ СЕ ЧУДЯ КАК ДА ВЪРЖА ДВАТА КРАЯ И РАБОТЯ, КАТО ПЛАТЯ СМЕТКИТЕ И НЕ СТИГАТ ПАРИТЕ ЗА ХРАНА. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА БЕЖАНЦИТЕ ПОКАЖЕТЕ ГИ КЪДЕ СА ДА ИМ ПОДАРЯ 5-6 декара ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ ЗА ПАЛАТКОВ ЛАГЕР ИЛИ ЗА КАКВОТО ТАМ РЕШАТ. ВМЕСТО ДА Я ОБРАБОТВАТ ЗЪРНЕНИТЕ БОСОВЕ ЗА ЕДНО ПАРЧЕ ХЛЯБ, КАТО РЕНТА ГОДИШНО.

160

да

преди 6 години

Всички атентати са дело на емигранти нямат място в България - да вървят на Запад, където ги посрещат с цветя терористи не ни трябват

159

ахахаха

преди 6 години

осъдете ги, тва не е верно

158

Анонимен

преди 6 години

Вместо унгарците,българите,гърците,сърбите да защитаваме Европа от османците когато те са нахлували,потурчвали и колели,трябвало е да направим коридор и да ги пропуснем до западните държави.Така сме пропускали през земите си рицарите към Азия,трябваше и османците да пропуснем така на Запад.И сега западняците нямаше да питат унгарците и българите,защо се страхуват от емигранти.

157

Антрополог

преди 6 години

До до АнтропологПрав си.

156

Ставри

преди 6 години

Най- вървежната схема сега е през Армения да се вкарват всякакви(кавказци и авганци,араби) на външен вид са като тамошните арменци.Нашие арменци нямат нищо бобщо с арменците в армения.

155

до Антрополог

преди 6 години

То пък Дания една страна и един народ. И пари да ми дават без нищо да правя не отивам там. Същите злобари като нас, дерат си колите с ключовете, все са недоволни, половината им деца са на медикаменти по училищата, ама и климата е гаден,гаден,гаден... Та какво ме интересува какво мислят в Дания. Аз искам да живеем ние добре, да произвеждаме, да можем да си купим нашето, да имаме работа, деца, детски градини, мир и сигурност. Де не трошим, а да градим. Мигрантите не са в помощ на мечтата ми.

154

Анонимен

преди 6 години

Точно така.Брюкселските зелки да си го знаят.Не може най-бедната страна в Европа да издържа мигранти.Не може за един мигрант да се отпускат 1300 лв.на месец,а за един пенсионер-200 лв.От Брюксел трябваше да помогнат на некадърните ни управници да си оправят социалната политика и тогава да изискват да бъдем толерантни към другите.Иначе НЕ СТАВА!!!

153

Анонимен

преди 6 години

да сте видяли мигрант да работи нещо ? - да копае,да сади ,да строи ? ми не , само мръсни далавери въртят , Ние такива си имаме 2 милиона и още китайци далавераджии Е,накъде повече !

152

Антрополог

преди 6 години

В Дания примерно българи,роми,румънци,поляци,араби,кюрди,гърци и турци са под общ знаменател.Та не се мислете за некви бели хора и д избивате комплекси с някви нещастници

151

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно. Нормалните българи мразят Русия, държавата,която преди 93 години направи най-зверския терористичен атентат в историята ни, избивайки 134 българи - депутати, офицери, майки, деца...Няма да забравим, защото сме БЪЛГАРИ!

150

шматка

преди 6 години

Не питайте старило питайте патилоБългарите не са против имигрантите.У нас живеят руснаци англичати арменци...Ние сме против мюсюлманите.Казва се родова памет.Унгарците и те са си патили.Направете проучване за нагласите на целите Балкани и ще разберете защо е така

149

Анонимен

преди 6 години

Мразим ги,много ги мразим , скъсваме ги от мразене...Хайде стига глупости, никой конкретно не мразим, мразим гарантираните последици които мъкнат с тях. Писна ми да се съобразявам с културните особености ( абсолютно против закона на РБ) на един силно разрастващ се етност, ще сега и други обогатители да ни цъфнат.

148

Анонимен

преди 6 години

Не ми пречат,не съм и расист,но не искам да налагат техните закони и порядки в Европа,не искам и европейците да се страхуват,когато се движат по улиците.В България трябва да се въведат някой друг транш от българските малцинства от чужбина и от славянските държави,да си попълним генофонда с роднини.В западните държави,такива хора са с превилегии,гърците,немците и други си приютяват техните малцинства обратно.

147

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е,че в ЕС са наясно,че не сме толерантни към нашествениците.Следователно,да си ги прибират като по-толерантни и да не не ни закачат,а най-малко да ни насилват да ги приемаме.Ние си имаме достатъчно "бежанци",не ни трябват повече.

146

до 147

преди 6 години

Че то виновен ли се чувстваш бе Петров, щото аз не се чувствам виновен, че не харесвам и не искам млади арабски дезертьори,необразовани афганци и пакистанци,мързеливи африканци и наглите им претенции да се задоволяват от моя джоб. Само ние и испанците сме имали вземане даване с мюсюлмани в дългосрочен план и *** ги питай и тях колко са щастливи от новодошлите. В Испания 40% от престъпленията са от 7% мароканци

145

истина е

преди 6 години

Писна ни от нашите шведи да ни крадат и убиват ,че сега и чужди ще посрещаме !

144

Бобчо

преди 6 години

Явно грантаджийските промивки не фащат дикиш...хихихихии... Сега сериозно - радвам се, че обществото ни не се поддава на опита за вмешаване на вина. Не ние бомбихме целия арабски свят с демократични методи, нека мътните *** си ходят там, където ги приемат. Халал да са им, на нас 5 века ни стигат. Техен ред е.

143

реалист

преди 6 години

Ние сме на първо място , по: 1. Избити без съд и присъда от комунистите, след 09.09.44 / като "фашисти "/ 2. Единствени, които не унищожиха бившата ДС 3. Единствени в които бившата ДС продължава да командва и даже бивши агенти са в правителства вече 30г. 4. Единствени с правителство включващо партии, за които любавта към Русия е над любовта към родината. 5. Шампиони по: корупция, смъртност,лошо здравеопазване, нереформирано МВР и отношение към чужденците- ксенофобията винаги води до застой.

142

сминдух енд чесън

преди 6 години

Без проучване ,българите сме нацията ,към която света питае същите чувства.