121

Хюго Бос

преди 6 години

Не ми трябва да познавам ислямския башибозук и всякакви мигранти. Нито искам, нито нищо и имам право да не ги искам. Ако в кафето на автора на тази глупост има 2 % фекали, ще го изпие ли? Нищо че тези фекали не ги е виждал, но знае, че има ...Нямат работа тук.

120

СЕТ

преди 6 години

Типично българска картинка. Нищо не разбира, ама има мнение. И не искал емигранти в семейството- те щерките им като заминат в чужбина само такива влачат вкъщи - арабески, смески и др. подобни

119

Чайшукарие по СКАТ

преди 6 години

Няколко немски кмета заявиха в медиите ,че ако им махнат източноевропейците са готови да вземат двойно повече имигранти,защо ли ?

118

Анонимен

преди 6 години

До Джедай Мастър Даже и в затвора вкарват за ,,нетолерантност ,,Демократични ценности ли ? Насилие скрито в ,,демократична,, ръкавица .

117

Анонимен

преди 6 години

Ми да приемат от Украйна, Молдова, където има няколкостотин хиляди българи.И какво ще им предложат? Земя като една човешка длан, на която те дерат от данъци, а не получаваш почти нищо в замяна? Ако беше толкова добре тук, досега сами да са дошли.

116

Николай Хайтов

преди 6 години

В една зверилница толерантност означава смърт

115

Ангел

преди 6 години

манипулативно проучване!Какви мигранти?Познавам бесарабски българи, чех женен за българка, румънка женена за българин, няколко рускини и една чувашка със семейства тук, семейство немски пенсионери, една дама с баща ливанец християнин и нямам нищо, ама нищо против тях.Ама мюмюни и разни други не ща и да виждам. Ако някой иска да види имигранти, да иде до общежитието в Овча купел и да им се радва какъв боклучарник е наоколо.

114

Анонимен

преди 6 години

Ми да приемат от Украйна, Молдова, където има няколкостотин хиляди българи. Едва ли някой би възразил, ако им се предоставят данъчни или други облекчения.

113

Анонимен

преди 6 години

От всички мигранти в 13вековната територия българите са се задържали най-дълго. Дали защото другаде не ги искат или защото им харесва да живеят скитали е въпрос на друго изследване. Иначе да, мигрантите се мразят по между си защото са конкуренти за хляба или огpизките.

112

Джедай Мастър

преди 6 години

Останалите европейци са еднакво нетолерантни към мигрантите, просто им е неудобно да го кажат публично, защото вече им е твърде дълбоко вкоренено, че да си нетолерантен е нещо супер нередно, ако не и престъпно. Оттам идва и този резултат от анкетата.

111

БОНД

преди 6 години

Ей слуги на БХК, защо триете коментари и блокирате по IP?Колко ви плаща бащицата Сорос?

110

Нане

преди 6 години

До Вуте.......Най - обичам да мразя!...Който ме мрази - под мен да лази!

109

Българин от Германия

преди 6 години

Като чета коментарите се убеждавам, че Българите са много добре запознати и информирани по проблема, който статията засяга. Радвам се, че значителната част от Българския Народ е запазил инстинкта си за САМОХРАНЕНИЕ и мисли за бъдещето на свойте деца и внуци. Тук в Германия за съжаление не е съвсем така, но "количествените натрупвания водят до качествени изменения" и народът започна да се пробужда. Реалността му отваря очите, ИЛЮЗИИТЕ за МУЛТИ-КУЛТИ свършиха. Да не се подлагаме на манипулации !

108

Анонимен

преди 6 години

Досега не се бях сетил да ги мразя,но екипа на днесбг ми отвори очите.От днес мразя всички мигранти най силно.

107

Българин от Германия

преди 6 години

Манипулативна статия, целяща да ни удари по съзнанието ни и да си направим самокритика. Защо в статията не се споменава, че ВСИЧКИ ЗАПАДНИ демокрации са имали КОЛОНИ и са ВЛАДЕЕЛИ ЗАЕДНО света. Касае най-вече UK, Франция, Испания, Португалия, Белгия, Холандия, в по-малка степен Италия (Етиопия) и Германия (Намибия и Камерун). Бившите колониалисти се чувстват в известнастепен да приемат поданиците си, важи най-вече за Великобритания и Франция. Какви колонии са имали страните от Източна Европа ?

106

Анонимен

преди 6 години

Аууу тц, тц... не сме щели бежанци. Довечера Дойче *** пак ще ни чете конско как Германия била бедна държавица, която процъфтяла откак приела една камара мигранти.

105

Анонимен

преди 6 години

Който не е виждал мигрант, да ходи на Военна Рампа дето им е общежитието и ще види

104

от ревност

преди 6 години

Нас ни свързва хилядолетна военна дружба, а се облагодетелствуват други външни хора!

103

Анонимен

преди 6 години

С мюсюлмани не искам да си имам работа. Съвет от мен - Ако искате да нямате проблеми, стойте далече от мюсюлмани! Не са психически нормални и са гадняри.

102

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам нужда от тяхната кухня защото супермаркетите са пълни със стока и храна от цял свят.Нямам нужда от тяхната музика защото не обичам чалга.Харесвам електронна музика,кънтри и рок.Те не свирят такова.Нямам нужда от техните занаяти защото отглеждането на опиумен мак в България е забранено.