18

lol до Брадвата

преди 6 години

Aма каква блокада, бе другарю? Нали са построили социализма, нали имат толкова богатства да острова, че бяха и първи пиятели с "великия" СССР - защо не процъфтяват? За какво са им вързки с прогнилия капитализъм? Защо им е да търгуват с "демократите", че да могат да избутат повече от 15 долара?

17

Брадвата

преди 6 години

До ПартизанДа, партизане! 15 долара, но заради кого са 15 долара? Заради именно ония демократи Янките, които въвеждат тотална физическа и икономическа блокада на острова! Понеже не им е позволено да вкарат "демокрация" и "ценности" на острова! 15 долара, защото "демократите" не са допуснати да разполагат с богатствата на острова! А на тях това не им е харесвало никога. Затова имат самолетоносачи. Сега, след като пък ние сме демократизирани по-добре ли сме от 15 долара?!

16

Анонимен

преди 6 години

Банда ултра-леви терористо-комунисти.Това е. трябва да се изучават по начина, по който се изучават Сталин и Хитлер.

15

Партизан

преди 6 години

Само истински комунист като Фидел Кастро, може да превърне цветуща държава като Куба ,в бедна миризлива дупка с доходи от 15$ на глава от населениетоБраво!

14

lol до варг

преди 6 години

пръв борец с/у империализма и пръв приятел с най-голямата империя в Европа/Азия - СССР :D ама така беше при соца, натъкмяваме нещата както ни е удобно :D

13

varg

преди 6 години

Ние никога не ще забравим Фидел Кастро-нашият обичан брат и борец срещу световния империализъм !!!

12

Киро кофражиста

преди 6 години

Кукувизъма и цоцализъма отидоха на бунището на историятас тях и разните комунистически ***, Кастро, Живков, Чаушеско, Енвер Ходжа, и т.н.Само Ким ЧенУн остана от диктаторите и продължава да стиска сладкия кокал на властта

11

Анонимен

преди 6 години

Viva Fidel!

10

Анонимен

преди 6 години

Братята Кастро успяха да направят Куба най-изостаналата държава в Западното полукълбо. Хвала на такива братя и вечна комунистическа слава.

9

До сигурно

преди 6 години

А знаеш ли, че Мексико изнася отровните си производства у нас? Производството на "Идеал Стандарт Видима" АД - Севлиево е дошло точно от там! Сега как се чувстваш?

8

Анонимен

преди 6 години

Хората не са вечни. Рано или късно всеки отива в историята. Кубинските диктатори също. Ще останат само и-диотите с тениски с надписи "Че", мислещи си, че той е кубинец.

7

lol

преди 6 години

Типичен пример как може да загробиш цял народ заради собствените си разбирания. За това трябва да има демокрация - не може един човек да решава съдбата на цял народ. Хубаво, мразиш капитализма - изкарай си мандата и остави хората да преценят кое предпочитат. Няколко поколения изживяха безвремието и мизерията на комунизма в Куба. Колко народ се издави бягайки в щатите с гуми през океана...

6

сигурно

преди 6 години

Сега ще влязат янките и мамицата им ще разкатаят!!Изнесоха си най-отровните производства в Мексико , сега и тази страна ще унищожат !!

5

Валентин

преди 6 години

Има данни че Кастро е предал Ернесто Чегевара на ЦРУ.

4

Дед Хадан

преди 6 години

Фидел не отива в историята а остава в нея

3

Анонимен

преди 6 години

При Фидел Кастро и социализма в Куба няма тоалетна хартия и банани, а в България при Брюксел и демокрацията имаме тоалетна хартия и банани!

2

Zabobol

преди 6 години

Chirveni glavorezi-izbiha stotici hilqdi za 60 g. za da se varne Kuba v DBRIQT STAR KAPITALIZAM.

1

Данечто Христова

преди 6 години

Искали сте да кажете легендарни масови убийци, нали? Ами, поправете се!