32

Andreshko

преди 6 години

До #25 Дали с изборите ще отлепим от дъното зависи дали ще бъде пак същия тъ.пана.нар,който една част от хората го избират,а две части му се позволява да фалшифицира изборните резултати.

31

Анонимен

преди 6 години

Естония как не е бедна?1. Приоритет на природо-математическите дисциплини в училище и университетите;2. Криминализиране на неплащането на осигуровки;3. Въвеждане статус на конфликт на интереси при роднински назначения в местната администрация;4. Заплащане за свършена работа, а не за усвоени средства;5. Мандатност на ръководните длъжности във всички области на обществения живот от долу до горе - не повече от 6 години на едно място;6. Не затвор, не пробация, не условно, а работа, ангария...

30

Анонимен

преди 6 години

Най-бедната държава в ЕС с най-богатите политици!Е това си е направо фарс!

29

Анонимен

преди 6 години

Много е жалък тоя резидент. Няма капка достойнство. Руснаците му издърпаха ушите и той сие взел бележка отива им на крака. Срам за България.

28

Andreshko

преди 6 години

За да станем по-богати трябва да се спрат кражбите и корупцията,което е работа на съда и прокуратурата. Да се приемат закони за насърчаване и подпомагане на бизнеса и не на последно място да се стегне съзнанието и дисциплината,защото това се вижда какво е всеки ден по пътищата. Какъвто си в живота такъв си и зад волана...Нашето не е демокрация,а анархия.

27

водач на МПС

преди 6 години

Може и не е никак трудно. България може да се превърне в икономически тигър на Балканите, подобно на Сингапур ! Но при определени условия ! Отдавна е помислено, но не му е дошло още времето ! Всяко нещо с Времето си !

26

Джедай Мастър

преди 6 години

Като начало спрете да крадете и изритайте комунистите и ченгетата от властта.

25

Пипето

преди 6 години

Съберете си данъците от русняшките фирми, сособено коропрациите които са на ключови отрасли и места и от години седят в България и не плащат данъци с най-разалични хватки - това може да го проверите съвсем лесно, съберете си данъците то назначените бизнесмени - едно добро начало...

24

Анонимен

преди 6 години

и народа разсъждава - ИЗБОРИ НА ЕСАЕН и ще ОТЛЕПИМ от ДЪНОТО

23

Анонимен

преди 6 години

Малко ли са богатите в България? Искат да увеличат още бройката им. Държавата пак ще помага да станат богати.

22

Анонимен

преди 6 години

Разсъждаването определено не е силна страна на ***!

21

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме първопричината - комунизмът, който управлява България и след 1989 година с малки прекъсвания! Радев, кажи си-ще правиш партия или ще реабилитираш БКП чрез някакво измислено гражданско движение? Евразия чака ли ни?

20

Анонимен

преди 6 години

На тоя откак патриарха му шока репата го е ударил здраво на популизъм, ама като го видя, все ме избива на смях.Свършен си, Румба, радвай се на лесните кинти още 4 години и поне не се излагай повече.

19

Tiger

преди 6 години

Спирате да крадете, започвате да мислите за народа и ще видите колко много пари ще се появят. Аз не живея в България, но ми е мъчно, че хората които са остали там живеят като индийци и африканци. Обичам България но мразя политиците и винаги ще ги псувам

18

фенерче

преди 6 години

Няма ли кой да светне лампата на ***. Кой му написа това стихотворение на тъмно.

17

TT

преди 6 години

Радев: ...такава нация няма бъдеще...Ами селянина с колелото стана президент ! За какво бъдеще да говорим???

16

Анонимен

преди 6 години

Хехе тука цял ден цървените форумци повтарят колко е гадно всичко и сега на Радев са пуснали същите инструкции

15

Цеко

преди 6 години

Ами май е прав

14

Анонимен

преди 6 години

Радев кажи си го, ако БСП-то беше на влас щяхме да сме по-богати нали?Ако пък бяхме влезли в евразийския съюз щяхме да сме 10 пъти по-богати.Ако пък бяха паднали санкциите срещу руските олигарси щяхме да сме 100 пъти по-богати.Ако бяхме построили южен поток и белене щяхме да сме 1000 пъти по-богати

13

изнервен

преди 6 години

Радефф, радефф, точно ти не става да ги говириш тези работи. Нали ти назначи любовницата си Деса за секретарка - осветли ли ни тогава? Нали теб те одобри Решетников - осветлиха ли ни тогава. Айде мерси.