35

Анонимен

преди 6 години

по права линия шум в кормилото, такава глупост няма... само една женска може да каже това.

34

Анонимен

преди 6 години

Сега Ивконито ще дадат пари където трябва и техният служител ще е невинен. А кой как е въртял волана няма да стане никога ясно. Държава ли бе да го опишеш

33

Анонимен

преди 6 години

Много простотии изписахте. Това, че водачът на Рено-то е жена, не значи, че неременно се е гримирала, чатила или блеела...на 35 год съм жена съм нямам никакви ПТП, нито охлузвания предизвикани от мен за 17 години стаж. Шофирам си всеки ден и Европа съм прекосявала сама с колата няколко пъти. Знам обаче, че Ивкони*то са некоректни, фирмата е собственост на турчиля, то и затова толкова се обслужват техните села. Навремето пътувах с тях до Ю.Франция, разнаят пакети наркотици по магистр. спирки

32

пътен корифей

преди 6 години

Каквото и да правят няма да върнат мъртвите, но таз пуйка трябва да лежи и плати за да дойде ума на много нейни подобия дето цъкат телефоните докато карат автомобил. Че тя била много потресена от случилото се не е никаква основа за оправдание.

31

Анонимен

преди 6 години

Тук един (номер 25 в момента) се чуди на тези 2-3 коли продължили пътя си при тази катастрофа. Аз не виждам как могат да спрат и да помогнат без да предизвикат катастрофа. Движат се с 120-140 км/час, няколко секунди, докато осъзнаят какво се случва и ако започнат рязко спиране ще има ново ПТП. Могат да спрат поне на 600-1000 метра след катастрофата, движението на заден ход е забранено и остава пеша да се върнат. След това ще трябва 10-12 години да ходят по съдилища, защото такава ни е системата.

30

Анонимен

преди 6 години

Имало е ненадейно стълкновение между две неравностойни превозни средства, при което най-логичното е да пострада повече по-малкото. В случая е точно обратното !Извод: Единия водач си е държал здраво волана, а другия е бил на самообслужване !

29

Анонимен

преди 6 години

Често пътувам с автобус и шофьорите така въртят геврека, все едно ще дрифтят по завоите. Как не се обръщат сами... На Ивкони съм им виждал автобусите и е имало такива и без огледала дори. Камери трябват - сега 2 месеца докадки на базата на субективните спомени на травмирани и стресирани хора. Една камера да беше заснела катастрофата и всичко става ясно до няколко дни.

28

Анонимен

преди 6 години

дадено:реното губи контрол, завърта се и охлузва автобусаабтобуса се разклаща и отива в канавката където се влачи трийсетина метратърси се:кой е виновенреното, не може да е причина, а по-скоро повод за катастрофатаавтобус.шофера е реагирал първосигнал и е започнал да върти кормилото наляво-надясно, автобуса се заклатил и е влязал в канавкатавиновност:20% за реното80% за шофера на автобуса

27

Анонимен

преди 6 години

в нета има подобно видео от китай.Мощна кола се удря странично в автобус,по-малък от този.Шофьорът на автобуса се опитва да го овладее,но не успява.Камера дава как пътниците, които са без колани изхвърчат от местата си.Следва гледка от камера която е по посока на движение - удар в мантинелата, и постепенното падане и пързаляне на автобуса по доста гладък асфалт.

26

Анонимен

преди 6 години

Правдоподобна версия:Водача на автобуса (нов...сам върви) по невнимание се отклонява в лявото платно, при което чува шум (от съприкосновението с Реното), стряска се и рязко завива надясно - в канавката.Последствията:Сега шофьора на автобуса е доктора, а водача на Реното - ромчето, което доктора утрепа, защото щяло да му открадне манивелата на колата !Извод:Докато практиките НАШ ЧОВЕК съществуват, в България няма да има справедливост !

25

до 13

преди 6 години

До +++Трай там бе, Пуевен!

24

Анонимен

преди 6 години

Чудя се как спокойно са продължили пътя си тези 2-3 коли след като са видели страшната катастрофа...Не се чудете, ако никой не откликне, ако всеки един от нас или наш близък припадне или бъде сполетян от някаква злополука...

23

zeus

преди 6 години

Жокер за разследващите: проверете има ли действия на момата в социалните мрежи в часа на катастрофата.

22

Анонимен

преди 6 години

Страшни тъпотии! Без думи...

21

Бау

преди 6 години

"Юнион Ивкони" ще наемат много скъп адвокат и ще раздават рушвети така, че шофьора на автобуса да няма вина. Фирмата ще излезе невинна, жената изцяло виновна. Позната история. Колкото и да нищим какво е станало, резултата ще е същия.

20

Анонимен

преди 6 години

Еееех тея телефони. А после - шум в кормилото.

19

Анонимен

преди 6 години

Къв шум бе, тая е ръчкала радиото и за секунда хоп под лява задна гума подскача задницата на рейса и се обръща,какви експертизи кви пет лева,може и някоя дупка да избегне един от двамата и това е вариант друго няма. 72196

18

Анонимен

преди 6 години

Имала е шум в главата.

17

Анонимен

преди 6 години

Първо казаха,че реното е ударило странично автобуса по средата.На кадрите ясно се виждаха следи от боята по средата и съвсем леко огъване при багажното.По всичко личеше,че реното леко е обърсало автобуса.Водачът или е говорил по телефона или е държал волана с два пръста и от съприкосновението се е стреснал и е врътнал волана рязко.И понеже тези факти го правят съучастник веднага промениха версията и съобщиха,че реното ударило гумата му.При това предната дясна част трябва да е смазана.

16

Анонимен

преди 6 години

Когато се държи волана с един пръст - не автобус, но и параход да е, може да се обърне от първото ненадейно съприкосновение !Това не означава, че лекия автомобил няма вина.Този екшън многократно е разиграван в холивудските филми, но такова обръщане се получава само когато участват два почти равностойни леки автомобила и то умишлено предизвикано, и с цялата си мощност.