140

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с руските гимий дето се разбягаха от базата в Тартус? Върнаха ли се или да им пращаме още памперси?

139

Москва

преди 6 години

поддържа Северна Корея иу Сирия, за да може да "бърка" отрови в Сирия, да дава заплахи чрез"словата на КимЧен" към ЕС,САЩ.И Лавров да твърди, че НИКОГА, нито при СССР, нито сега-РФ, не е имало хим. оръжие на териториите им. Нито пък заплашват ЕС и САЩ. ( това вършат завладените (поддържани)държави.)

138

факт

преди 6 години

До Анонимен 153Има и са показани по много Арабски и Руски медии но позора няма да го покажат по западни медии,сещаш се защо.

137

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 158Че ти никога не си бил там........все едно да кажеш, че не обичаш инопланетяни! ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО ДЪРДОРИ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ БИЛИ "СТУДЕНИ"!!! Това важи ЕДИНСТВЕНО за западенците!

136

Анонимен

преди 6 години

Чудовищен шут в лицето на късий диктатор :)

135

Анонимен

преди 6 години

След тази бомбардировка унижението за Русия е огромно. Няколко дена по рано Израел им се изплю в сурата сега и Запада. Срам за "веилка" Русия.

134

браво

преди 6 години

Представителя на Сирия в ООН е заявил че лицето отговорно за газовата провокация в гр.Дума е издирен и арестуван и дава показания ....

133

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 153Да бе да..........няма..............НЯМА НИЩО В ТВОЯТА ГЛАВА! А това, че не вярвате и слушате само кретенските западенски "коментари".........че то какво друго им остава след този позор.........ДА ЛЪЖАТ!!!!!!!!!

132

Анонимен

преди 6 години

На мен Русия не ми е братска - много студени са като хора, аз харесвам хора с топли сърца и души.

131

Анонимен

преди 6 години

До 155Има многократни потвържденмия както от ОЗХО така и от ООН за това, че Асад е ползвал забранени химически оръжия. Чети. С общи приказки не става.

130

Анонимен

преди 6 години

До 152Аз се питам дали някога Русия ще се извини за това, което стори и иозбщо за всичките си комунистически престъпления, които направи. Едва ли.

129

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 149Ха-ха-ха..........какъв "неблагодарен народ", ти го тровиш с газ, а той си избира пак Асад!!!! Абе, ти ИМАШ ЛИ АКЪЛ БЕ???? КОЙ Е ДОКАЗАЛ, ЧЕ АСАД ТРОВИ НЯКОГО!!!!! Н-И-К-О-Й!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИКОЙ ДО СЕГА НЕ ДОКАЗА НИЩО!!!! САМО ПРИКАЗКИ.....за такива *** като тебе!!!!! И самата атака го показа, всичко беше НАПРАВО СТРАХЛИВО!!! Ха-ха....да не говори франсетата как се изложиха!

128

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с асиметричния отговор? За Асад питам.

127

Анонимен

преди 6 години

Няма нито една свалена ракета. Ушанките се чудят как да оправдаят безсилието си. Колко бомбардировки станаха, а Москва само скимти безпомощно.

126

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой трябва да мразят сирийците, но знам кой трябва да мразят българите. На днешната дата 16 април 1925 година по поръчка на Москва е извършен най-зверския терористичен атентат в историята ни. Взривена е църквата Света Неделя. При атентата загиват 134 души - депутати, генерали, офицери, деца, майки....Жалко е, че днес много българи не познавайки историята си наричат тази коака Русия "братска" държава. Срам и позор. Поклон пред паметта на загиналите във варварския, руски атентат!

125

Анонимен

преди 6 години

По руската тв Руссия 24 показаха сирийския външен министър който показваше много свалени от сирийското ПВО ракети на САЩ и съюзниците им.Същия министър покани западни журналисти да дойдат в Сирия и да видят свалените ракети на САЩ и да се обърнат към властите във Вашингтон и Лондон и да ги попитат колко милиона са похарчени на американските и британски данъкоплатци за този така наречен (удар) по Сирия който постигна едно нищо

124

Анонимен

преди 6 години

До САЩ-освободители 138Ха-ха-ха.............че естествено никъде нищо няма да видиш, защото си се скрил под масата и не смееш да си покажеш носа навън! Иначе щеше да видиш и портретите на Путин и Асад заедно, и руските и сирийските знамена заедно и радостта на един народ, УСТОЯЛ НА НАГЛОСТТА НА западните клошари, който тредно, но сигурно си възвръща страната и държавата! И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСНАЦИТЕ И ИРАНЦИТЕ! ВЪН ВСИЧКИ ДРУГИ НАШЕСТВЕНИЦИ!!!!!

123

Анонимен

преди 6 години

Сирийците са си избрали лигитимно правителство, значи са доволни от Асад, а след всички бойни действия той не си е подал оставката- значи това е работа на народа като общност, обаче се питам какво правят руските бази там, питам се и защо сирийският народ избира правителство което си позволява да го трови с газ, да убива недоволните, а не да си подаде оставката- кой може да ти каже. Дали одобрявам ударите на съюзниците- да някой трябва да каже на управляващите че няма кауза която да оправдае убий

122

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 147Яяяяяяяяяя.............че аз освен краварския обор и петльовия кокошарник НИКОГО ДРУГИГО НЕ ЧУВАМ ДА РЕВЕ!!! Колко сутрини по разните телеканали ходят разни, с немити коси клошари и дрънкат (по-точно се ОПРАВДАВАТ) как било правилно, че "ударили" по Сирия! Ама точно, с много "умни" бомби!!! И никой не бил пострадал, защото са били "много хуманни"!!!! ТИЯ ХОРА ИМАТ ЛИ ВЪОБЩЕ МАЛКО АКЪЛ??? Макар че историята ни показва, че запада НИКОГА НЕ Е БИЛ НИТО ХУМАНЕН, НИТО ЧОВЕЧЕН!

121

Анонимен

преди 6 години

СЪВСЕМ БЛИЗКО Е ВРЕМЕТО КОГАТО ДА СИ Ч*ФУТ ЩЕ СЕ СМЯТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ СЕ ПРЕСЛЕДВА ОТ ЗАКОНА И ТОВА ЩЕ СЕ НАКАЗВА СЪС СМЪРТ. ВСИЧКИ ЗЛИНИ НА ЗЕМЯТА ИДВАТ ОТ ЮДИТЕ.