127

Анонимен

преди 6 години

Джуджето да си гледа кочинката и как мyрзилките му се тровят с одеколони и да не го вади голям, че неговите космически оружия са правени от аниматорите на Ну погоди и са само на картинки

126

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВнали щеха да свалят сички ракети, да потапят есминци...собака котороя лает, нихтс кусается, както е казал коменданта на бухенвалд

125

Анонимен

преди 6 години

Баницата Сирия е апетитна хапка великите сили на деня са Башар Асад, Турция, Русия и Западните съюзници накрая всеки ще си вземе парчето.

124

Един от Северозапада

преди 6 години

До Изгърбич Задвратян127 Сирийците нямат на разположение в армията си С300 и С400, именно по настояване на Запада.С400 има само в руските бази, които американците старателно са избягвали, по собствените им признания, даже са предупредили за удара, да не стане някой сакатлък, и да иде някой носител на дъното на океана .Действала е само сирийската ПВО, с С200 , Квадрат,Бук.И все пак, 72 свалени, от 103 изстреляни си е постижение за ПВО от времето на СССР, даже когато с тях стрелят сирийци..

123

Анонимен

преди 6 години

Путин избра позора , и ще получи и позора и войната

122

Долан Куг

преди 6 години

СПЕШНО: Търси се су-24 за едно облитане, ако им стиска, разбира се.

121

Вова П

преди 6 години

они прилетели.

120

Един от Северозапада

преди 6 години

След изявлението на Тръмп, за ударите , пред Белия дом се събират спонтанно протестиращи срещу бомбардировките.Полицията отцепва достъпа до оградата, изтрасква протестиращите. В конгреса им се изказват конгресмени, че това не е правилно, че е самоинициатива на Тръмп, и без всякаква санкция от ООН. Между другото , ударите са нанесени преди деня, в който на място щяха да идват от световната организация за неразпространение ва хим . оръжия на място да разследват твърденията...

119

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

един приятел пита кво стана със свалянето на носители. за едни С 400 става въпрос, ако такова.

118

Анонимен

преди 6 години

Ей тука вече си личи кой подкрепят русофилите-ислямските фанатици от Иран и мразят християнския Запад.Същите тези русофили се радват когато техен събрат се гръмне на някой площад из Европа и когато гази хора с камион.Същите тези русофили покрепят всеки ислямски режим в света,подкрепят Садам,Кадафи и Асад.Същите тези русофили се радват когато Русия избива славяни в Украйна.Що така бе братя и братушки.

117

Един от Северозапада

преди 6 години

До анонимен116 Не подценявай руснаците, по време на Югославия там командваше пияния Елцин, а сега-човек , който знае какво и как преследва, и наистина със здрави нерви.Радвай се, че за сега се сдържа, защото това вече не са сърбите, които биха от далече, без възможност да отвърнат, нито либийците, живеещи още на племена и кланове, нито иракчаните, въоръжени със 40 годишни танкове и без капка боен дух далеч от семействата си? И какъв беше ефекта в Югославия, Ирак, Либия? По-добре ли стана?

116

Анонимен

преди 6 години

До 69Геронтофилът Макрон няма как да има свое дете, факт. Бившата комсомолка Меркел и Терезка са бездетни. Единствено онзи с лепения оранжев кичур на по-млади години е палувал, ама няма как - занаят! Казина, хазарт, конкурси за красота, навред лесни хубавици! Още ме е яд, че му дадох $15 в Атлантик Сити!

115

Оруел

преди 6 години

Асад спаси всички християни в региона, иначе до сега да бяха обезглавени от "умерените джихадисти"'

114

sopolev

преди 6 години

оставете русия, кое ще е по доброто за сирия, когато сащ изритат асад сирия ще настигне с бясни темпове либия ирак и афганистан, вечни войни, вечни пазари за оръжие, машаала

113

Анонимен

преди 6 години

Краварите искат да въвлекат Европа във война със Иран и Сирия хем да могат да продават оръжия на ЕС хем да унищожат Иран и да дърпате после нови заеми от израелските централни банки на Шороcoидите

112

Анонимен

преди 6 години

До бай СпироСпирулинке едноклетъчна, много сериозни въпроси поставяш. Сигурно ще трябват два дни работа на трима доктори на науките, за да ти го обяснят достъпно. За Испания говори само за времето на Филип II! Русия вече произвежда ВСИЧКО сама. Има всички мислими и немислими технологии, материали и ЗНАНИЯ!

111

sopolev

преди 6 години

тук само промити мозъци. либия, косово, босна, египет, афганистан, ирак в коя от тези държави има намеса русия ? И най главното кое е по добро в същите държави след намесата на ФАЩ ? Значи кое ще е по добре за сирия след намесата на сащ ? остана само дамаск неразрушен, дайте и него

110

Анонимен

преди 6 години

Високопоставения член на сирийската опозиционна групировка "Джейш ал Ислам" Мохамад Алуш заяви, че западните удари по правителството на Сирия са "фарс", след като на власт е останала президентът на страната Башар Асад.

109

поклон

преди 6 години

На този човек на снимката дължим мира,защото ако беше някой друг щеше да влезне в война с агресорите и касапницата щеше да е страшна.

108

Анонимен

преди 6 години

до 113Не случайно има такъв син зловещ психиращ поглед Владимир. По-зловещ от на Доктор Лектър от" Мълчанието на Агнетата".Най-големия!