31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Каквооооооо?.? Сънуваш май.

30

Bozkurt

преди 6 години

Ako mu stiska na niakoy voyna s Turtsia neka da opitat.Nie sme tuka do kato umrem vsichki.İ da vidyat kakvo e da voyuvash s Turtsi.nyama koy nyama ...

29

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До шматкаНормално!Турция да е фурнаджийска лопата!Но защитават интересите си според условията . Но турците вече се хванаха на въдицата.И скоро ще им издърпат кордата!

28

С-400

преди 6 години

От 103 изстреляни ракети сирийката ПВО е унищожила 71.Сирийските системи за ПВО са били С-125 и С-200 от времето на СССР т.е. технология на около 40 години.Успехът на сирийците е много голям. Руските системи за ПВО с-400 не са задействани.Срещу тях не е имало нападения.

27

Анонимен

преди 6 години

До dkДемокрация е ,защото Асад е диктатор и терорист.Сега по-ясно ли ти стана ?

26

Анонимен

преди 6 години

До шматкаТурция не са приятели на Путин ,а турците си гледат интересите,които не съвпадат с тези на Русия.Също така единствените приятели на Путин са диктатора Асад и още 2-3 мюсюлмански дупки.

25

ангел

преди 6 години

Ердоган се клати между два стола , но няма начин !

24

Анонимен

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМАТА РЕПУБЛИКА КЮРДИСТАН.

23

Анонимен

преди 6 години

Турция и Русия имат противоположни стратегически интереси. Рано или късно ще се скарат.

22

шматка

преди 6 години

Фурнаджийски лопати.Путин си няма на идея какви приятели си има

21

Не знам

преди 6 години

Този удар е толкова легитимен колкото следната ситуация: Русия в съвета за сигурност вади материалите от разследванията на западни журналисти за пътя на доставка на оръжието на терористите, поставя България във фокуса на точка от която идва голяма част от лекото въоръжение на групировките, квалифицирани от всички като терористични и с цел възпиране на тероризма нанася масиран въздушен удар по пристанища и заводи износители и производители. След това заявява че е дала ясен сигнал на терористите.

20

Анонимен

преди 6 години

Унищожение за фесляшката държава.Няма място на сцената тоя Тумор.

19

:):)

преди 6 години

Ердо кво казал, все тая, между редовете в статията леко се намеква Хизбула как ще отговори, това е стеашничкото, че сега ние уж сме лицето на ЕС...

18

Анонимен

преди 6 години

герб форевер и браво са един и същи човек, цъкащ коментари от различни айпита...смях, поне стила сменяй бе пич....

17

анонимен

преди 6 години

ВСИЧКО Е ПОЛИТИКА НЕ СТЕ ЛИ ГО РАЗБРАЛИ ДО СЕГА. МЕЖДУНАРОДНАТА АРЕНА Е СЦЕНА С МНОГО УЧАСТВАЩИ ААКТЬОРИ. КЪДЕ НЯКОЙ МНОГО КАДЪРНИ, КЪДЕ ДРУГИ НЕКАДЪРНИ НО СЕ ИГРАЕ И ТО С УСПЕХ. ЗАСЕГА СПЕТЕ СПОКОЙНО И БЪДЕТЕ НАЩРЕК ЗАЩОТО И ТУК ИМА АМЕРИКАНСКИ БАЗИ ТА ТЕАТЪРА ДА НЕ СЕ ПРЕМЕСТИ ПРИ НАС И ТОГАВА ДА ВИ ВИДИМ КАКВИ УМНИЦИ СТЕ.ПОЗДРАВИ.

16

ГЕРБ forever

преди 6 години

До Браво!Браво!Един екзактен и уместен пост.Заслугите на г-н Борисов за световния мир са безспорни.Не е късно денят,когато и България ще има своя Нобелов лауреат за мир!

15

НЕ ОЧАКВАХ

преди 6 години

Друго изказване от турският Хитлер. Достатъчно виждаме какво насилие налага в родината си.Злото се вихри над света.

14

Браво!

преди 6 години

Браво на министър-председателя ген. Борисов, който успя да организира важната среща ЕС-Турция в най-подходящия момент! Точно тази среща допринесе решително за намаляването на конфронтацията между Турция и западните държави. Най-вероятно именно ген. Борисов е човекът, спасил света от мащабна война.Браво!

13

Osman

преди 6 години

Ердо слизай надолу Мюнбич, Кобани, слагайте по един каймакам и да приключшат арабските експерименти за държава. Сега му е времето да си върнем загубени наши си земи. Следва Северен Ирак да станем износител на петрол, а Балканите после ще ги мислим. Давай Ердо, времето е ценно.

12

Kiffla

преди 6 години

Аз пак не разбирам. Нали Турция беше с Русия?