9

Един Българин

преди 6 години

... Изключително ниска култура и липса на елементарно възпитание както при каране на кола ... така й в живота! ... Ето затова са ставали , стават и ще стават още тежки катастрофи , като вчерашната с отнемането на толкова много човешки невинни животи ... :-( А като добавим и чувството за безнаказаност и бруталната безпардонност на повечето водачи на МПС в България ... се получава точно това от вчера ! :-( ... На никой в това подобие на "Държава" НЕ му пука за нищо и го раздава "голям тарикат"!

8

Анонимен

преди 6 години

ама сериозно, как една лека кола ще избута автобус??? това и в холивуд го няма, не я защитавам, сигурно се е разсеяла, да, ама не ми се вярва само тя да е виновна, как лека кола-рено някакво мъничко, избутва пътнически автобус? няма как, има елементарни закони на физиката. По-скоро шофьорът я е и видял, и е извил волана, за да я избегне, и така той е изгубил контрол

7

Анонимен

преди 6 години

Бог да прости жертвите! Дано ранените се възстановят и не останат инвалиди за цял живот.

6

Анонимен

преди 6 години

Аман от кифли на коли! Изпреварва рейс, който кара с 95 км/ч, намалява звука на касетофона,...може би с другата ръка си слага червило...Щура работа!

5

Един от Северозапада

преди 6 години

Пак вижте тук там изтеклите снимки от катактрофата. Направо се е завряла с предницата на Реното пред предво лява гума на автобуса.Вижте ламарините на автобуса пред гумата, вижте как е смачкано реното, като гумата на автобуса направо е минала отгоре му...На мястото на полицаите бих проверил какво е правела с телефона си през това време, версията за касетофон ми се струва несериозна. Вероятно е чатила, докато изпреварва, и не си е гледала пътя.Чия ...е, че я защитават от сега?

4

Анонимен

преди 6 години

Нормално-те по улицата не могат да вървят без да се бутат ръгат настъпват спъват и засичат кво остава като се натовари на каруцата и тръгне да шофира.Просто има такива хора обичат да се търкат един в друг или да се блъскат.Сигурно е някакво медицинско състояние.

3

Анонимен

преди 6 години

Еййй.....жалка и тъжна история !Ами като не си сигурна,кретай бавно там,все ще стигнеш,магистрала е....няма да направиш тапа...Самоувереността е полезна само в умерени граници !Сега ще й тежи цял живот на това момиче ,сама си го съсипаХорицата от автобуса няма да се върнат,бог да ги прости,но дано поне тяхната кончина е повод за размисъл на други рискови шифьори ,преди да тръгнат сами на път

2

Гурбетчия

преди 6 години

По-добре да не бяха й я връщали.Днес нямаше да има ден на траур и толкова погубени живота.

1

самоуверена овца

преди 6 години

Вчера като писах, че тая е за ..... веднага наскочиха разни пуевенски дисове да я защитават.