249

Анонимен

преди 6 години

От коя магистрала я събрахте това русото дето написа култовото заглавие за ОТНЕМАНАТА книжка? Че и в самата статия го е написала. Не се ли казваше ОТНЕТА книжка? Какви са тия неграмотни журналистки и къде са завършили? Като я гледам е от Чалга академията. :D

248

Тони

преди 6 години

До АнонименШумът е чут в ПРЕДНА лява гума. Едва прочел, но бърза с изказвания и мнения.

247

Анонимен

преди 6 години

мдам,видях видеото с китайците ,но хората повечето имаха колани и отстрани напътя има мантинела.

246

Анонимен

преди 6 години

Реното се е ударило в автобуса но шофьора на автобуса го е обърнал в канавката.То и мравка може да се сблъска със слон но не може да го събори.

245

Гурбетчия

преди 6 години

Хора, спрете се,смирете се.Ден на траур е,да наведем глави и да се помолим за душите на починалите и да си пожелаем повече никога да не се случва такава трагедия.

244

Божееее

преди 6 години

Според мен е редно като вземат книжката на шофьор за употреба на алкохол,никога повече да не я връщат. И ако го хванат без книжка да кара хайде на топлооооо...

243

Пенко КъровМомчилгра

преди 6 години

За това, имаме камери отпред и отзад на двете ни коли....! Като стане беля, нека се види, кой какви ги е вършел...? Пък и за нас е хубаво, да не ни идват глупави идеи , като шофираме! Винаги си имаш едно на ум, че всяко твое действие се заснема в момента...

242

да се провери

преди 6 години

33 годишният шофьор на автобуса колко години стаж като шофьор има.Къде е е карал курс за професионални шофьори и кой му е издал книжка.Защото ром в учебна кола не съм виждал.

241

Ан0нимен

преди 6 години

вярно е баирhttps://google.bg/maps/@42.535201,23.7300486,3a,75y,333.36h,72.54t/data=!3m6!1e1!3m4!1s10XzVHy8XNWoj_q9Q9DG2A!2e0!7i13312!8i6656

240

Анонимен

преди 6 години

Тя е слушала силна музика, чула е шум отзад и се е обърнала да види гумата, въпреки че в момента прави опасна маневра да изпреварва автобус. Това е достатъчен показател за нейната вина. Когато изпреварващ някого на пътя, вниманието и концентрацията ти трябва да са в маневрата, а не в музики, телефони и шумуве. Не може да изпреварваш голям автобус на магистралата движейки се с висока скорост и същевременно да гледаш назад. Недопостумо е!

239

я

преди 6 години

да бе, защо никой не споменава че там участъка е баир.и щом го е изкачвал с 97км, ***, не се бях замислил

238

сметалев

преди 6 години

от точка А до точка Б пътува автобус.разстоянието е 382км.В задачата се пита:въпрос 1:на кой километър му се доспива на шофьоракато по закон на всеки 3 часа, 1 час трябва да почива.Върпос 2:На срадата наотсечка с наклон 25%, автобуса,се изкачва с 97км/ч С колко километра в час е навлезналв отсечката като тя е дълга 3 км.Въпрос 3:с каква пушка се убива розов слон?

237

Анонимен_777

преди 6 години

Гледах репортаж на бтв за трагедията ,от кадрите останах с впечатление че няма следи по автобуса от 'избутването'' , на тази снимка също няма видими следи от удар в лявата, предна част на автобуса... Освен ако не е избутан от дясната страна ???? Предполагам че въпростният автомобил не е избутал леко и нежно автобуса извън дясната, после аварийната лента ??!

236

Питам

преди 6 години

Какво отношение има отнемането на книжката на жената преди две години? Сега няма алкохол ,няма дрога. Или да наклоним везната на вината.

235

Анонимен

преди 6 години

До чичо гугъл 236https://youtube/watch?v=RD34i25wmlE..ами погледни внимателно - леко врътва в дясно , уплашва се, че ще излезе извън платното затова след това , дава силен ляв ... и е готов! Просто не е трябвало нищо да върти, а да запази праволинейното движение...

234

Крети

преди 6 години

До ?Когато стане катострофа на магистралата всички спират все пак някак , сега друг е въпроса че когато е в България някой ще тръгне и през аварийната лента за да стигне до гробището. Имал съм подобна ситуация заспах в един тунел в Австрия и гумата ми застърга бордюра със 100км леко врътнах волана и се разминнах само със счупен лагер стигнах до италия и се върнах обратно без проблем. Не см въртял волана като на блъскаща се количка пълен ляв пълен десен!

233

чичо гугъл

преди 6 години

До всички който си мисля че кола не може да обърне автобус изгледайте ето това клипче:https://youtube/watch?v=RD34i25wmlEа после може и това:https://youtube/watch?v=q7AJbixMq68

232

?

преди 6 години

До КретиНаистина си крети. И като набие спирачките ония зад него къде отиват. Това е магистрала ***, добра или лоша е магистрала, а не пътя за Долно ***.

231

Селянин без Фейсбук

преди 6 години

До levskiНа всеки може да се случи да убие 6 човека и да рани 22? Ти нормален ли си? Безотговорни хора не им е мястото зад волана.

230

levski

преди 6 години

и кво да направи жената на всеки може да се случи